Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Η Καισάρεια (στην Τουρκική Καϊσέρι) είναι η πρωτεύουσα της Καππαδοκίας. Είναι πασίγνωστη για το ιδιόμορφο τοπίο στη γύρω περιοχή αλλά και για την πίττα[...]
Πηγή: bostanistas.grΠεινιρλί Μικρασιάτικο Από τον Σπύρο Νάκο, executive chef Delliniko, Π.Φάληρο, Αθήνα Υλικά Για την ζύμη 1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις κοσκινισμένο 20 γρ.[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΓια τους μερακλήδες της ουζοκατάστασης μια ""ΠΙΤΣΑ""διαφορετική!! Διαφορετική στη γεύση γιατί έχει ""ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ"" στη γέμιση !!! Για τη ζύμη: 1 νωπή μαγιά 1[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr1 Φύλλο ζύμης για πίτσα της Alfa 100 γρ. κασέρι Ελασσόνας 2 φέτες καπνιστό χοιρομέρι σουτζούκι ή παστουρμάς 2 αυγά λίγο λιωμένο φρέσκο βούτυρο Εκτέλεση[...]
Πηγή: argiro.grΥλικά 250γρ. spaghetti No 5 ολικής BARILLA 3κ.σ ελαιόλαδο 50γρ. κασέρι τριμμένο + 100γρ. επιπλέον 400γρ. σάλτσα Napoletana BARILLA 4-5 κλωναράκια φρέσκια[...]
Πηγή: megatv.com/cookΥΛΙΚΑ για 4-5 κομμάτια Για τη ζύμη: -1 κιλό αλεύρι σκληρό -45γρ. νωπή μαγιά -1 κ.γ. αλάτι -2 κουτ.σούπας ελαιόλαδο -150 ml φρέσκο γάλα χλιαρό -150 ml νερό[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.gr«Καρμπονάρα» με εισαγωγικά, παρόλο που το μόνο που αλλάζει στην κλασική συνταγή της καρμπονάρα είναι το αλλαντικό. Ο παστουρμάς ταιριάζει υπέροχα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ 1 κούπα τσαγιού νερό 1 κούπα τσαγιού γάλα εβαπορέ 1 κουταλ. του γλυκού κοφτή αλάτι 2,5 κουτ. του γλυκού μαγιά ξηρή αλεύρι για όλες τις χρήσεις, περίπου 1[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΑπό τότε που έμαθα να φτιάχνω αυτήν την εύκολη συνταγή για πίτσα με λεπτή τραγανή Ιταλική ζύμη με έχουν χάσει από πελάτισσα οι πιτσαρίες! Είναι τόσο τραγανή[...]
Πηγή: tasteandtell.gr"ΚΑΡΜΠΟΝΑΡΑ" ΜΕ ΠΑΣΤΟΥΡΜΑ "Καρμπονάρα" με εισαγωγικά, παρ' όλο που το μόνο που αλλάζει στην κλασσική συνταγή της καρμπονάρα είναι το αλλαντικό. Ο παστουρμάς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο Καλτσόνε είναι μία πίτσα από αφράτο ζυμάρι που διπλώνεται στη μέση, για να κλείσει και να προστατεύσει τη γέμισή της κατά τη διάρκεια του ψησίματος. Είναι[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο σουτζούκι και ο παστουρμάς είχαν πάντα θέση στο ψυγείο μου στην Ελλάδα. Στην Ολλανδία ωστόσο είναι αδύνατο να τα βρω και αν τυχόν καταφέρω να ανακαλύψω κάτι[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grhttp://food.pathfinder.gr/inside/ Pathfinder Food - WebTV series. Οι συνταγές του InsideFood αποτελούν μια πρωτοποριακή προσπάθεια για την παρουσίαση της[...]
Η Πίτσα, πικάντικη, κλασική ή χορτοφαγική, είναι πάντα η αγαπημένη μας! Η ροδοψημένη και τραγανή ζύμη της είναι το χαρακτηριστικό της. Δοκιμάστε αυτή την[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.gr100 γρ. Καραμανλίδικος παστουρμάς από μπούτι μόσχου ? λάχανο άσπρο κομμένο 1/6 λάχανο μωβ κομμένο 300 ml. μπύρα 30 γρ. βούτυρο 5 γρ. μπαχάρι 10 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕίναι μια πολύ νόστιμη συνταγή.. Δοκιμάστε την! Τι χρειαζόμαστε: Μακαρόνια της αρεσκείας σας 2 κομμάτια Παστουρμά 2 Λουκάνικα 1 κρεμμύδι ψιλλοκομένο 1 ντομάτα[...]
Πηγή: cookpad.com/gr