Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Ας ξεκινήσω πρώτα με τον ορισμό. «Πέστο» στα ιταλικά, ουσιαστικά είναι ένας όρος που αναφέρεται σε οτιδήποτε χτυπιέται σε ένα γουδί μέχρι να γίνει[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΓια τα μακαρούνια ½ κιλό αλεύρι νερό όσο σηκώσει (περίπου 300 ml ) 1 κ.γ. αλάτι 3 κ.σ. ελαιόλαδο χαλούμι τριμμένο 2 κ.σ. στακοβούτυρο Για το κατσικάκι 1 κιλό[...]
Πηγή: argiro.grΜετά την επιτυχία που είχαν οι "Μπρουσκέτες λαγάνας" είπα να φτιάξω πίτσα με λαχανικά. Εμείς ενθουσιαστήκαμε ελπίζω να αρέσει και σε σας! ΥΛΙΚΑ Για την πίτσα[...]
Πηγή: lilaspurplethoughts.blogspot.grΠίτσα εξπρές δηλαδή!! Ένα πανεύκολο μεζεδάκι-σνακ, χωρίς καθόλου κόπο! Ιδανικό και για να συνοδέψει τα όσπρια ή τα λαδερά μας. Σαν βάση πίτσας χρησιμοποιούμε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grclick for english υλικά 500γρ μακαρόνια 5 κουταλιές ελαιόλαδο 5 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1 κουταλάκι γεμάτο ρίγανη 1 κουταλάκι γεμάτο θυμάρι 2 κουταλιές φρέσκο[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλησπέρα σας! Μια που σήμερα καταπιάστηκα με διάφορα και το Σαββατιάτικο πρωινό μου ..."πέταξε" χωρίς να το καταλάβω... και μια που ο καιρός, τουλάχιστον εδώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή σας μέρα! Σήμερα θα σας συστήσω μια γοητευτική Ιταλίδα από τη Σικελία με ξεκάθαρα Μεσογειακό ταμπεραμέντο. Γεννημένη κάπου στο 1700 και, πιθανά με περσική[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr