Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 109 συνταγές
Το παστίτσιο μου, ΠΑΣΤΙΤΣΙΟ ΜΕ ΡΙΓΚΑΤΟΝΙ ΚΑΙ ΡΑΓΚΟΥ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ♦♦ PASTICCIO DI RIGATONI, AL RAGU DI CARNE TRITA E MELANZANE, Το θείο παστίτσιο: όλα τα μυστικά για πετυχημένο παστίτσιο κάθε φορά!, Παστίτσιο με κιμά φακής, Παστίτσιο Αντώνης συνταγή από antonismavro, Παστίτσιο του χωριού συνταγή από Κατερίνα Κατωπόδη
Αυτή είναι η πιο εύκολη πίτσα που μου έχει δώσει ένας κουμπάρος μου. Κάθε φορά που ξεμένω από βραδινό φαγητό είναι σίγουρο ότι θα φτιάξω αυτή την πίτσα. Υλικά[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά: 12-14 φύλλα λαζάνια φαρδιά με αυγά ή σπανάκι (πράσινα) 1 κουτί - 400γρ ντοματάκια polpa ψιλοκομμένα 1 κιλό κιμά μοσχαρίσιο (ή 3/4 kg μοσχαρίσιο[...]
Πηγή: greekcook.grΥλικά 1 kg αλεύρι 1 κύβο μαγιάς ή 1 φακελάκι ξηρή μαγιά 1 κούπα νερό 1 κούπα γάλα εβαπορέ 1 ½ κουταλάκι αλάτι Εκτέλεση Βάζουμε μισή κούπα αλεύρι με μία κούπα[...]
Πηγή: greekmasa.grΤι χρειαζόμαστε: 400 γρ. χοντρά σπαγγέτι 50 γρ. μοτσαρέλα 50 γρ. έμενταλ 50 γρ. γκούντα 5 κ.σ. τριμμένη παρμεζάνα 20 γρ. βούτυρο 20 γρ. αλεύρι 400 ml γάλα 100[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (για ορθογώνιο ταψί 20x30 εκ.) Για τη ζύμη 20 γρ. αλάτι 10 γρ. κρυσταλλική ζάχαρη 40 γρ. νωπή μαγιά 50 γρ. λιωμένο βιτάμ 500 γρ. χλιαρό νερο 100 γρ.[...]
Πηγή: greekmasa.grΗ φρέσκια ρικότα και ο βασιλικός τονίζουν τη γεύση της Pesto alla Calabrese και δημιουργούν μία συνταγή γρήγορη και με σίγουρη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε: 350[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή η συνταγή ανήκει στην παράδοση της περιοχής Piemonte, και συγκεκριμένα στην περιοχή Limone. Ένα νόστιμο πιάτο με βέβαιη επιτυχία. Τι χρειαζόμαστε:[...]
Πηγή: cookpad.com/gr500 γραμμ. ταλιατέλες 250 γραμμ. έμενταλ κομμένο σε μικρά καρέ 250 γραμμ. κεφαλογραβιέρα κομμένη σε μικρά καρέ 250 γραμμ. ζαμπόν φουέ βραστό κομμένο σε μικρά[...]
Πηγή: argiro.grΗ λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]
Πηγή: caruso.grΟ Νοέμβριος πλησιάζει στο τέλος του. Το ίδιο και τα “φθινοπωρινά” μου μαγειρέματα. Με τον ερχομό του Δεκέμβριου, όλα γύρω μας αλλάζουν σε κάτι[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ Υλικα για τα φυλλα : 200 gr αλευρι για ολες τις χρησεις, 50 ml νερο, 1 κουταλια της σουπας ξυδι, 1 κουταλια της σουπας ελαιολαδο, 2-3 πρεζες[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕύκολη και γρήγορη συνταγή, για τις μέρες που θέλετε κάτι απλό και να μην είστε με τις ώρες στην κουζίνα!!!! Δοκιμάστε την!! Για την παρασκευή της[...]
Πηγή: koukfamily-cook.blogspot.grΝΙΟΚΙ ΜΕ ΓΑΡΝΙΤΟΥΡΑ ΑΠΟΞΗΡΑΜΕΝΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πέρασε και το καλοκαιράκι και σιγά σιγά ξαναμπαίνουμε στους κανονικούς μας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά ( μια μεγάλη πιατέλα) 500 γρ ζυμαρικά φιογκάκια ή φουσίλι 3/4 της κούπας baby αρακάς 4 λωρίδες μπ έι κον ψιλοκομμένο (μπορείτε να χρησιμοποιήσετε[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΥλικά 1 μεγάλο μάτσο φύλλα φρέσκου βασιλικού (εγώ χρησιμοποιώ πλατύφυλλο για ευκολία) 2-3 σκελίδες σκόρδου 1 φλυτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και λίγο[...]
Πηγή: greekcook.gr500-600 gr χυλοπίτες μακριές 4-5 λουκάνικα χωριάτικα 5 ντομάτες ώριμες 3 κρεμμύδια ξερά τριμμένα 2 σκελίδες σκόρδο 1/2 κ.γ. πελτε κύκνος (Εάν δεν είναι οι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣτα πλαίσια "καιτώρατιμαγειρεύουνεπουμείναμεοιδυομας" και στα πλαίσια "οβασιλικόςπαραφούντωσε", αποφάσισα να κάνω πέστο βασιλικού. Συνήθως οι γλάστρες που έχω[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grYΛΙΚΑ 1 ΠΑΚΕΤΟ 250 ΓΡ ΚΑΝΕΛΟΝΙΑ 3\4 ΤΟΥ ΚΙΛΟΥ ΚΙΜΑ ΜΟΣΧΑΡΙΣΙΟ 1 1\2 ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΚΡΑΣΙ ΑΣΠΡΟ 4 Κ Σ ΛΑΔΑΚΙ 1 ΞΥΛΑΚΙ ΚΑΝΕΛΛΑ 1 1\2 ΦΛΥΤΖΑΝΙ ΡΕΓΚΑΤΟ Η ,[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΛΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΣΣΑ ΡΕΒΥΘΙΩΝ, ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ Πιστη στο μηνιαιο ραντεβου με τις διαδυκτιακες μου φιλες του Quanti Modi di Fare e Rifare ανα τον κοσμο, ετοιμαζουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔώσε θάρρος στον χωριάτη, να σ'ανέβει στο κρεβάτι! (στα κυπριακά νομίζω κάτι λαλεί να μπει στο κρεβάτι με τες ποΐνες αλλά εν το θυμούμε... ένιγουέι) Με τούτη[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr