Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Υλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό:[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά συνταγής 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΠΕΝΕΣ ΜΕ ΓΑΡΙΔΕΣ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ Οταν οι ιταλοί λένε pasta risottata , ενοούν μία μακαρονάδα, όπου τα ζυμαρικά έχουν μαγειρευτεί μαζί με την σάλτσα τους,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grTo rib eye είναι μια από τις πιο δημοφιλείς κοπές μοσχαριού. Πρόκειται για κομμάτι που βρίσκεται από τον έβδομο έως τον δέκατο τρίτο σπόνδυλο και δίνει το[...]
Πηγή: xristinasmageiremata.blogspot.grΥλικά 3 σουπιές: γύρω στα 1.200 γρ. συνολικά αλάτι: λίγο ελαιόλαδο: για το άλειμμα και το ψήσιμο Για το κους κους κους κους: 500 γρ. καρότα: 130 γρ. κομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comαπο Βασίλη Λορετζάτο Προετοιμασία: 30 λεπτά Ψήσιμο: 1 ώρα και 5 λεπτά Μερίδες: 6 Δυσκολία: μέτριο Υλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ.[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΙΝΑ (ΤΑ ΒΡΑΧΙΑ ΤΗΣ ΘΑΛΑΣΣΑΣ!) Τα σπαγκεττι "βραχια της θαλασσας ", οπως ειναι η ακριβης μεταφραση, ειναι ακομη ενα πεντανοστιμο πιατο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr