Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 24 συνταγές
Πόσα είδη ζυμαρικών υπάρχουν; Και ποια ζυμαρικά με ποια σάλτσα ταιριάζουν; H διεθνής κουζίνα καταγράφει μερικές εκατοντάδες (πάνω από 500) από διαφορετικά είδη[...]
Πηγή: pandespani.comΗ πάστα αλά Νόρμα είναι μια κλασική Ιταλική συνταγή που δημιουργήθηκε στη σιτσιλιάνικη πόλη της Κατάνια κατά τον 19ο αιώνα και το όνομά της βγήκε προς τιμήν[...]
Πηγή: caruso.grΟι κρεοπώλες της Norcia, στην επαρχία της Perugia, στην Umbria, έχουν μάστερ στον χειρισμό και στην αξιοποίηση του χοίρου. Από παλιά. Η Norcia φημίζεται για[...]
Πηγή: pandespani.comΟι ασθενείς με διαβήτη πρέπει να βράζουν τα ζυμαρικά από την προηγούμενη ημέρα, σύμφωνα με τους διατροφολόγους... Το μαγειρεύετε τα ζυμαρικά από την[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΡΑΣΟΥΝ ! foto tratta dal web No boiling water pasta , ονομάζεται ένα νέο κολπάκι που κυκλοφορεί τώρα τελευταία στο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ εποχή των σπαραγγιών έφτασε και έψαχνα εδώ και μέρες αφορμή για μια νέα συνταγή με πρωτότυπη ιδέα, ώστε να την γιορτάσω. Οπότε χτες μόλις, η λαχτάρα να γευτώ[...]
Πηγή: caruso.grΑυτή εδώ η μακαρονάδα είναι από τις αγαπημένες μου! Τώρα θα μου πεις, «ποια από τις μακαρονάδες σου δεν είναι αγαπημένη σου;» και θα έχεις και δίκιο καθώς[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΟι πίτσες με αραβική πίτα δεν συγκρίνονται ακριβώς με την αυθεντική ιταλική ζύμη σε γεύση και υφή -και γιατί θάπρεπε άλλωστε- ωστόσο, μπορούν άνετα να[...]
Πηγή: pandespani.comΟ συνδυασμός μακαρόνια με μπρόκολο έχει τις αρετές που η καθημερινή κουζίνα ιδιαιτέρως εκτιμά και τις οποίες, ωστόσο, η μάδερ Μπους ουδέποτε ανακάλυψε· εξ ου[...]
Πηγή: pandespani.comΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τους πιο νόστιμους συνδυασμούς, το κριθαράκι με λαχανικά είναι ένα ολοκληρωμένο πιάτο, φουλ στο χρώμα και στη γεύση. Ανοίγει την όρεξη μόνο που το[...]
Πηγή: pandespani.comCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚάτι από cucina povera και μοναδικής μεσογειακής γεύσης σε ένα πιάτο! Η μακαρονάδα αυτή εκμεταλλεύεται όλα εκείνα τα "ζαρζαβατικά" που δεν ξέρεις σε τι[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜόνο που έγραψα τον τίτλο, τον νιώθω εντελώς σουρεάλ: το royal μπήκε στο τέλος λόγω ‘βασιλομανίταρων’, τα οποία είναι τα γνωστά porcini (πορτσίνι)[...]
Πηγή: pandespani.comΤο αλεύρι και το ρύζι, είναι τα αγαπημένα μου υλικά. Όταν «ζοριστώ» προσπαθώντας να δώσω απάντηση στο «τι τρώμε απόψε;» είναι τα πρώτα που[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΠολλοί τα λατρεύουν. Τα παιδιά τα αγαπούν. Εγώ πάλι δεν είμαι φανατική. Το έχω ξαναπεί. Περισσότερο μου αρέσουν οι μακαρονάδες με λαχανικά ή οι περίεργες[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΣτο ντουλάπι μου έχει μείνει λίγο αλεύρι ζέας, το οποίο παραπονιέται ότι αν δεν το χρησιμοποιήσω σύντομα, με τη ζέστη (ποια ζέστη οεο;) θα χαλάσει. Στο μυαλό[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr250 γρ. ζύμη για pizza 60 γρ. τυρί mozzarella ή provolone 40 γρ. αποφλοιωμένες ντομάτες 50 γρ. μελιτζάνες, σε φέτες ή ροδέλες 5-6 φυλλαράκια βασιλικού 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr