Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 33 συνταγές
Επιστημονική Ομάδα neadiatrofis.gr Ένας τρόπος για να φτιάξετε τα δικά σας σπιτικά ζυμαρικά, με αγνά υλικά. Υλικά Για τη ζύμη 500γρ αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: eisygian.blogspot.grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ κρέας ψαριού ανάμικτο (σολομός, ξιφίας, σφυρίδα κλπ.) 1/2 φλιτζ ξηρό λευκό κρασί 1 καρδιά μαρουλιού 1/4 φλιτζ παχιά κρέμα 1/4[...]
Πηγή: yumyum.grΧρόνια τώρα ήθελα να φτιάξω γεμιστά ζυμαρικά. Ο χρόνος όμως πάντα ελάχιστος. Λοιπόν να που βρέθηκε η ευκαιρία να τα φτιάξω κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Η[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥΛΙΚΑ 2 συσκευασίες χωριάτικες ραβιόλες Lisko (2×275 γρ.), ½ φλ.σάλτσα Αλφρέντο, 1/2 φλ. φρέσκο βασιλικό ψιλοκομμένο, ½ κουταλάκι φρεσκοτριμένο πιπέρι.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜια εύκολη και γρήγορη συνταγή Μπολονέζ και μια slow cooked είχα υποσχεθεί εδώ και σχεδόν δυο χρόνια μετά την τυφλή δοκιμή 6 διαφορετικών εκτελέσεων της ίδιας[...]
Πηγή: caruso.grΣας αρέσουν τα ζυμαρικά; Θέλετε ένα πιάτο πανεύκολο, ταχύτατο και πολύ πολύ νόστιμο; Αυτή η συνταγή είναι ιδανική γιατί είναι απλή, έχει παραλλαγές και δεν την[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΥλικά Για τη ζύμη αλεύρι: 450 γρ. για όλες τις χρήσεις αλάτι: 1/2 κουταλάκι του γλυκού αυγά: 5 κρόκοι ελαιόλαδο: 2-3 κουταλιές της σούπας Για τη γέμιση και το[...]
Πηγή: icookgreek.comΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ' ένα μπωλάκι... 2 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 1/3 ποτήρι ελαιόλαδο 1/2 κουταλάκι αλάτι λίγο πιπέρι καγιέν ΠΛΕΝΕΤΕ 500 γρ σπαράγγια , κόβετε και[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grComments are closed. Τα Χριστούγεννα στο δικό μας σπιτικό είναι παράδοση πια να φτιάχνουμε Γαλοπούλα Γεμιστή. Είτε έχετε περισσεύματα από τη γαλοπούλα αλλά[...]
Πηγή: kopiaste.infoυλικά 250γρ φρέσκα ραβιόλια (μπορείτε, φυσικά, να χρησιμοποιήσετε ότι ζυμαρικό θέλετε) 200ml κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά βούτυρο 150γρ γκοργκοντζόλα 3-4[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΥλικά (για ένα άτομο): για τα Ραβιόλια: ένα αυγό 100γρ αλεύρι για την γέμιση: 1 μανιτάρι πορτομπέλο 1 μανιτάρι πορτσίνι (και αποξηραμένο κάνει) μία σκελίδα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΌλα τα μυστικά των ζυμαρικών κατευθείαν από την Ιταλία Αυτό που όλοι λένε είναι ότι τα καλύτερα ζυμαρικά τα φτιάχνουν οι Ιταλοί. Μύθος ή αλήθεια; Το σίγουρο[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΔάνειο της ιταλικής γλώσσας και προφανώς και της ενετικής κυριαρχίας στο νησί (1489-1571 μ.Χ.), οι ραβιόλες ή ραβκιόλες, στην τοπική διάλεκτο, αποτελούν[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά Για την ζύμη Αλεύρι για όλες τις χρήσεις 4 φλυτζάνια του τσαγιού Αυγά 4 τεμ. Ελαιόλαδο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού Για την[...]
Πηγή: chefoulis.gr4 Flares Facebook 0 "/> Twitter 3 Tweet "/> Google+ 1 "/> Pin It Share 0 "/> 4 Flares × Μετά από μία μεγάλη απουσία, επιστρέφω με μία από τις πιο[...]
Πηγή: sintagesannas.grΥλικά (4 μερίδες) : ζύμη για ραβιόλι 300 γρ. αλεύρι τύπου «00» 2 αβγά (τους κρόκους) 1 αβγό ολόκληρο 1 κουταλιά μελάνι σουπιάς (Νερό, αν χρειαστεί, για[...]
Πηγή: yumyum.gr