Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 108 συνταγές
Μία “ιδιαίτερη” συνταγή που συνδυάζει σε ένα πιάτο ζυμαρικών διατροφικές συνήθειες τόσον του ιταλικού νότου (ντομάτα, σκορδάκι, αντσούγιες, καυτερή πιπεριά)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 6-8 άτομα Για τη ζύμη 4 αυγά 400 γραμμάρια γάλα 400 γραμμάρια αλεύρι 400 γραμμάρια νερό 1 κουταλιά τηε σούπας βούτυρο 1 κουταλιά του γλυκού αλάτι Για την[...]
Πηγή: sidagi.grI'm sick and tired of all the meats and meaty appetizers we over-consumed during the course of the past month. I vetoed, therefore, several days of fish and[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grI'm sick and tired of all the meats and meaty appetizers we over-consumed during the course of the past month. I vetoed, therefore, several days of fish and[...]
Πηγή: cookandfeed.blogspot.grΜε τον Αντώνην είπαμεν να κάμουμεν πίτσαν εψές. Με 600γρ. αλεύριν εφκάλαμεν 3 μεγάλες πίτσες τζιαι έναν καραόλον. Για την ζύμην δέτε την συνταγή που δαμαί .[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.gr1 δόση ζύμη πίτσας 7 κουταλιές σούπας ελαιόλαδο 600 γρ. ψιλοκομμένα κρεμμύδια 1-2 λιωμένες σκελίδες σκόρδο 390 γρ. ντοματάκια κονσέρβα στραγγισμένα αλάτι και[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 δόση βασική ζύμη πίτσας 3 κ.γ. ελαιόλαδο 500 γρ. ντομάτες κομμένες κονκασέ 1 κ.γ. ζάχαρη (εάν οι ντομάτες δεν είναι πολύ ώριμες) 1 σκελίδα σκόρδο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook7 γρ. ξερή μαγιά σε σακουλάκι μπίρας 1 κουταλάκι τσαγιού ζάχαρη 3/4 φλιτζανιού ζεστό νερό 2 φλιτζάνια κοινό αλεύρι 1/2 κουταλάκι τσαγιού αλάτι Για τη ζύμη:[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜια απλή, γρήγορη και πρωτότυπη εκδοχή του Pesto alla Genovese.Το αποτέλεσμα είναι ένα αρωματικό και γευστικό πιάτο. Τι χρειαζόμαστε: 320 γρ ζυμαρικά Spaghetti[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (6-8 μερίδες) 3 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένο 8 φιλέτα αντσούγας κομμένα σε κομματάκια 1,5 κιλό ντοματάκια ή μικρές τομάτες ξεφλουδισμένες,[...]
Πηγή: yumyum.grΘέλετε ένα πεντανόστιμο και κυρίως πανεύκολο φαγητό, που να μυρίζει θάλασσα,να τρώγεται το ίδιο ευχάριστα χειμώνα και καλοκαίρι, κρύο ή ζεστό, που θα λατρέψουν[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜακαρονοσαλάτα με παντζάρια και αγκινάρες για 4 άτομα Υλικά 320 γραμμάρια ζυμαρικά με κοντό και χοντρό σχήμα 5 αγκινάρες 300 γραμμάρια παντζάρια 2 σκελίδες[...]
Πηγή: greekouzina.grΥλικά (4-6 μερίδες) : 5 μεγάλες σκελίδες σκόρδου κομμένες σε λεπτές φέτες 1/3 φλιτζ ελαιόλαδο 60 γρ φιλέτα αντσούγας από κονσέρβα στραγγισμένα, στεγνωμένα και[...]
Πηγή: yumyum.gr500 γρ. φαρφάλες ή άλλα μικρόσχημα ζυμαρικά της αρεσκείας μας 400 γρ. ντοματίνια 5 φιλετάκια αντζούγιας διατηρημένα σε λάδι 100 γρ. αμύγδαλα, αποφλοιωμένα 2[...]
Πηγή: gastronomos.gr115 γρ. φασολάκια, αφού αφαιρέσετε τις άκρες και τα κόψετε σε κομμάτια μήκους 5 εκατοστών 250 γρ. πένες 105 ml εξαιρετικά παρθένο ελαιόλαδο 2 φρέσκα φιλέτα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ σπαγγέτι 500 γρ γαρίδες καθαρισμένες 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο 8 μεγάλες σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 2 κονσέρβες με φιλέτα[...]
Πηγή: yumyum.gr8/4/14 Πιο ελληνικό και μεσογειακό πιάτο από το σημερινό δεν θα μπορούσαμε να σας παρουσιάσουμε. Οι μακαρούνες ήταν παραδοσιακό ζυμαρικό που ετοίμαζαν οι[...]
Πηγή: zannetcooks.comΛαζάνια ΤΕΡΑ γιατί παίζω περισσότερο με γήινες αποχρώσεις σε αυτό το πιάτο το οποίο προέκυψε σαν ένα γρήγορο και ανώδυνο καλοκαιρινό γεύμα. Έχοντας βάλει τα[...]
Πηγή: cuisinesperos.blogspot.grΥλικά (6-8) : 500 γρ. κριθαράκι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε λεπτές φέτες 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες 100 γρ. τόνος από κονσέρβα[...]
Πηγή: yumyum.gr300 γρ. Πένες 2 κουταλιές Λάδι 6 στραγγισμένα, σε κομμάτια φιλέτα Αντσούγιες 1 κουταλιά Κέτσαπ 20 μαύρες Ελιές, σε φετάκια 1 κουταλιά Ξύδι 1 σκελίδα λιωμένο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook