Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 66 συνταγές
Γενικές συμβουλές για την παρασκευή των ζυμαρικών Δεν κάνει να βάζουμε μεγάλη ποσότητα ζυμαρικών στην κατσαρόλα για να μη λασπώνουν και να μη σπάνε. Tα[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΤονομακαρονάδα για δύο σε χρόνο ρεκόρ! Ο συνδυασμός θαλασσινών ή ψαριών με ζυμαρικά είναι από του πιο συνηθισμένους και τους πιο αγαπημένους. Λευκές ή κόκκινες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤα Lumaconi ή Lumache (λίγο μικρότερα) είναι μεγάλα, χοντρά ζυμαρικά που μοιάζουν στο σχήμα με κοχύλι ή καβούκι σαλιγκαριού, τα οποία μπορούμε να τα γεμίσουμε[...]
Πηγή: kitchenstori.esΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΕίτε είναι εκτός προγράμματος (αλλά ευπρόσδεκτοι) καλεσμένοι, είτε αυθόρμητη οικογενειακή ανάγκη για φαγητό θαλπωρής, παρουσιάζονται συνθήκες που απαιτούν ένα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ μακαρονάδα με κιμά αρέσει σε όλους. Ακόμα περισσότερο ίσως αν μπει και στο φούρνο με μπόλικο τυρί. Εμείς εδώ προσθέσαμε και κολοκύθα! Το αποτέλεσμα ήταν απλά[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΚαι μιλάμε για τα υπόλοιπα μακαρόνια κοχύλια , από αυτά που εδώ και καιρό δεν είχα κάτσει να φτιάξω, άφου άλλα πράγματα έμπαιναν και έβγαιναν στην κουζίνα μου[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΧριστός Ανέστη, φίλες και φίλοι. Χρόνια Πολλά σε όλους μας... Πάει πέρασε κι' αυτή η Πασχαλιά. Τα κεφάλια μέσα και "πάμε" με δύναμη, να δούμε που θα μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο έχω ξαναπεί ότι λατρεύω τις μακαρονάδες ε; Κάθε φορά που θα γράφω για ζυμαρικά θα το λέω ξανά και ξανά. Λατρεύω τα ζυμαρικά. Τελικά μου είναι πολύ πιο[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.gr500gr απο ενα κοφτό ζυμαρικό(πέννες, αχιβαδακι ,φιογκάκια) 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 6 φλιτζάνια φρέσκο γάλα 1 1/2 φλυτζάνι παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι[...]
Πηγή: cooktherapy.grΚαλησπέρα! Το θέμα είναι ότι σ' αυτή τη ...ζωή δεν χρειαζόμαστε μόνον σοκολάτα (προηγούμενη ανάρτηση) αλλά χρειαζόμαστε και πραγματικό φαγητό!! Έτσι, για[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚριθαρότο θαρρώ πως το λένε στα σύγχρονα ελληνικά; Τη συγκεκριμένη συνταγή την κάνω συνήθως με χταπόδι. Αυτή τη φορά είχα μοσχάκια (μοσχιούς) , αλλά ο τρόπος[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΛατρεύω τα ζυμαρικά. Μου αρέσει να τα τρώω με οποιαδήποτε σάλτσα. Από απλή έως πολύπλοκη. Το αστείο είναι, ότι ενώ στον περισσότερο κοσμο αρέσουν τα μακαρόνια[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜια αρκετά πρωτότυπη και πεντανόστιμη συνταγή για ζυμαρικά, με κιμά, γιαούρτι, σκόρδο και τυρί. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο μικρό ζυμαρικό (κοχυλάκι, μακαρονάκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τη σάλτσα 1 βούτυρο ράβδο 1/2 φλιτζάνι αλεύρι 1 λίτρο γάλα, ζεστό 1 1/2 κουταλιά της σούπας. μουστάρδα Dijon πρέζα μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: sidagi.grΥποδεχόμαστε το φθινόπωρο με Ασιατικό αέρα! Για τη γέμιση ανάμεικτου κιμά 250 γραμμάρια ανάμεικτου κιμα 4 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: fetoula.blogspot.grΠ οτέ δεν φανταζόμουν ότι σ'εποχές που δεν έχουμε ψωμί να φάμε το τυρί μας θα μου δινόταν η ευκαιρία να δοκιμάσω αυτό το οστρακόδερμο που τόσο ντόρος γίνεται[...]
Πηγή: armenakisyros.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 26/01/2015 σε Ζυμαρικά, Κόκκινο Κρέας, Κυρίως πιάτα, Συνταγές Κοχυλάκι μπολονέζ με σπανάκι στο φούρνο Μια υπέροχη συνταγή για ένα λαχταριστό[...]
Πηγή: sintayes.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Φταίνε οι ξανθές ή καστανές ή ακόμη και κοκκινόξανθες μπούκλες της Λουκρητία Βοργία για την σύνδεσή της με τις ταλιατέλες (tagliatelle από[...]
Πηγή: pandespani.comΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Είναι εύκολη είναι γρήγορη και κυρίως αρέσει πολύ στα παιδιά. Μπορεί να γίνει συνοδευτικό ή κυρίως πιάτο. Υλικά: 1/2 σακουλάκι τορτελίνι[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΗ γαστρονομία είναι ταξίδι. Ένα ταξίδι που έχει αρχή, ενδιάμεσους σταθμούς αλλά όχι τέλος. Στο μεγάλο γαστρονομικό μας ταξίδι σήμερα κάνουμε στάση να γευθούμε[...]
Πηγή: bostanistas.gr