Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 28 συνταγές
Συνταγή του Αχιλλέα Υλικά: 1 πακέτο μακαρόνια 1 φιλέτο σολωμό μείγμα κόκκινων πιπεριών 1-2 σκελίδες σκόρδο πολτοποιημένες σαφράν (σε σκόνη) κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: nosyparker-mageiremata.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]
Πηγή: caruso.grYλικά Σκορπίνα, χριστόψαρο, γαρίδες, καβούρια και άλλα ψάρια ή θαλασσινά για την ψαρόσουπα Διάφορα λαχανικά κομμένα σε κυβάκια (mirepoix) Ραβιόλια σπιτικά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (2 μερίδες) : 175 γρ. σος σαφράν (η συνταγή παρακάτω) 200 γρ. φιλέτο φρέσκου σολωμού 1/2 φλιτζ. παχιά κρέμα 2 κουταλιές τριμμένο τυρί παρμεζάνα 150[...]
Πηγή: yumyum.grΤο κριθαρότο είναι για μένα η επιτομή της σύγχρονης αστικής κουζίνας που ευαγγελίζομαι. Γιατί ενώ βασίζεται σε ένα παραδοσιακό υλικό της Ελληνικής μαγειρικής,[...]
Πηγή: caruso.grΜε παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια κλασική παραδοσιακή μακαρονάδα με ολόφρεκη σαρδέλα και αρωματικό μάραθο. Η απόδειξη πως τα μικρά, πεντανόστιμα ψαράκια δεν τρώγοντα μόνο ψητά ή[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜία σύνθεση που προφέρει τη λέξη «πίτσα» με τέλεια γαλλική προφορά, από πρώτες ύλες που φορούν περήφανα τον μπερέ a la francaise. Υλικά 1 αφράτη ζύμη πίτσας[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami500 γρ. ταλιατέλες μαύρες 100 γρ. σολομό καπνιστό 50 γρ. κρέμα γάλακτος ίνες ζαφοράς (σαφράν) 40 ml λευκό κρασί 30 γρ. φρέσκο βούτυρο μπρικ για γαρνίρισμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΆλλη μία εύκολη και οικονομική συνταγή, και ταυτόχρονα γευστική και διαφορετική. Αν δεν το είχαν ήδη καπαρώσει οι ΑΕΚτζήδες, θα την έλεγα original , αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο σημερινό πιάτο προέκυψε από την ανάγκη να "ξεφορτωθούμε" ορισμένα προϊόντα που υπήρχαν στο ψυγείο και στην κατάψυξή μας λόγω βλάβης... Ίσως λίγο απροσδόκητο[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΈνα αρκετά εντυπωσιακό πιάτο για επίσημο γεύμα Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ σολομό χωρίς πέτσα 400 γρ ταλιατέλες 1 κρεμμύδι 40 γρ βούτυρο Ξύσμα από 1 λεμόνι 150 γρ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. σπαγέτι ή λιγκουίνια ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 1 κεφάλι κουνουπίδι 1 κιλού περίπου μόνο τα ανθάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: yumyum.gr