Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
Αποφεύγω εδώ και καιρό -για την ακρίβεια ο καιρός μετράει χρόνια- να τρώω μακαρόνια και τα περισσότερα ζυμαρικά εκτός σπιτιού. Με ελάχιστες -δυστυχώς-[...]
Πηγή: pandespani.comΑνάμεσα στις άπειρες θαλασσινές συνταγές, τα μαύρα ζυμαρικά με μελάνι σουπιάς εντυπωσιάζουν για το χρώμα και κυρίως για το μοναδικό ιώδινο αποτύπωμα που[...]
Πηγή: pandespani.comαπο Βασίλη Λορετζάτο Προετοιμασία: 30 λεπτά Ψήσιμο: 1 ώρα και 5 λεπτά Μερίδες: 6 Δυσκολία: μέτριο Υλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ.[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΗ συνταγή στα Ιταλικά λέγεται Castellane con carciofi, olive e briciole και σου δίνει μια αίσθηση Νότιας Ιταλίας μια και τα υλικά και η σύνθεση είναι πολύ[...]
Πηγή: caruso.grphoto: Χρυσαυγή Μπόμπολα Υπήρξαν λίγες φορές στη ζωή μου που τα υλικά που χρησιμοποιώ στις συνταγές, ήρθαν αυτά σε μένα χωρίς να τα αναζητήσω, χωρίς καν να τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΜια πίτσα λαχταριστή ,πολύ όμορφη για μπουφέ, παιδικό πάρτι, για γιορτές! Συστατικά Στα γρήγορα Ορεκτικά Πίτσες Άλλες κατηγορίες Ζύμες και Ψωμιά (Διάφορα) Για[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grMacaroni and cheese ή mac and cheese, εν συντομία, τα λέει σύμπας ο πλανήτης και ξερογλείφεται. Η ιδέα και μόνον του καυτού πιάτου με τα μικρά ζυμαρικά να[...]
Πηγή: pandespani.comΜία συνταγή βασισμένη σε συνταγή του Σεφ, κου Καλλίδη Βασίλη! Ο κος Καλλίδης την είχε φτιάξει με λουκάνικα και τυριά, εμείς λόγω Σαρακοστής την παραλλάζουμε[...]
Πηγή: gandmclub.com/search/label/ΣΥΝΤΑΓΕΣη ιστορία της πίτσας Η ιστορία της πίτσας, απ’ όπου κι αν δεχτεί κανείς ότι κατάγεται, στο κεφάλαιο πατριδογνωσία εμφανίζει χώρες της Μεσογείου και ρίζες στις[...]
Πηγή: pandespani.com500 γρ. κριθαράκι χοντρό 5 κούπες (1 λίτρο) βρασμένο νερό (ιδανικά ζωμό απο κόκαλα ψαριού) 5 φιλέτα γλώσσα κατεψυγμένα (ή άλλο ψάρι της προτίμησης σας)[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά συνταγής φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό:[...]
Πηγή: icookgreek.comΒρέχει, βρέχει ασταμάτητα από το πρωί. Είναι μέρα για κουβέρτα και μαραθώνιο αμερικανικής σειράς. Είναι μέρα για πατατόσουπα ή για κοτόσουπα με αυγολέμονο. Κι[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν έχω καταλήξει ποιας τον ομφαλό προτιμώ: της Αφροδίτης ή της Λουκρητίας Βοργία. Ποτέ δεν θα μάθουμε ποιας το τόσο ιδιωτικό σημείο κρυφοκοίταζε από την[...]
Πηγή: bostanistas.grΌταν πήγα πριν από κανέναν μήνα στον κινηματογράφο και είδα την ταινία Chef, υπέροχη ταινία πραγματικά, που, όπως και η «Ένα Ταξίδι 30,5 μέτρα[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά φιλέτα λευκού ψαριού (πεσκανδρίτσα ή γλώσσα): 500 γρ. ψίχα από γαρίδες και καραβίδες: 500 γρ. ελαιόλαδο: 50ml βούτυρο: 100 γρ. αλεύρι μαλακό: 100 γρ.[...]
Πηγή: icookgreek.comΕπανέρχομαι πάλαι στο βιβλίο του αγαπημένου μου Τζιεννάρο Κοντάλντο. Μια ακόμα συνταγή του που εδοκιμασα τζιαι είναι πραγματικά πολλά (πολλά!) καλή εν η απλή[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΛαζάνια με θαλασσινά & μπεσαμέλ θαλασσινών Πλούσιο, κρεμώδες, αρωματικό. Τα λαζάνια με θαλασσινά είναι το αβρό πλάνεμα της γεύσης, ένα αλμυρόγλυκο πιάτο που[...]
Πηγή: pandespani.comΣτην πίτσα, τον ρου της δημοτικότητας και της ιστορίας – βλ. η ιστορία της πίτσας περνάει απ’ τη Νάπολη – άλλαξε η ντομάτα, που έφτασε στην Ευρώπη τον 16ο[...]
Πηγή: pandespani.com