Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 34 συνταγές
Τα ψιλά ζυμαρικά και ειδικά τα χειροποίητα, αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της διατροφής για εμάς τους Έλληνες. Αρκετά χρόνια πριν, σχεδόν σ' όλα τα σπίτια οι[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠροσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά αλεύρι Διαφημίσεις 2 φλιτζάνια αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 3 αυγά 2 κ.σ. ελαιόλαδο[...]
Πηγή: toarkoudi.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Σήμερα θα ταξιδέψουμε μέχρι την Σαρδηνία, γιά να δοκιμάσουμε τα τοπικά ραβιόλια (γεμιστά ζυμαρικά). Τα κουλιντζιόνις (culingionis[...]
Πηγή: bostanistas.grCULINGIONIS : ΡΑΒΙΟΛΙΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΠΑΤΑΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Συνεχίζουμε το γευστικό μας ταξίδι στην Ιταλία, με την ομάδα των Quanti Modi di[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τη ζύμη 2 αυγά 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις νερό (όσο πάρει) αλάτι Για την γέμιση 250 γρ κιμά μοσχαρίσιο 250 γρ κιμά χοιρινό 2 μικρά κρεμμύδια[...]
Πηγή: cookpad.com/gr450 γραμμάρια κοτόπουλο 250 γραμμάρια φρέσκα ραβιόλια 150 γραμμάρια μανιτάρια φρέσκα ή κονσέρβα 150 γραμμάρια κασέρι 150 γραμμάρια φέτα 1 φρέσκο κρεμμύδι 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥΛΙΚΑ Για τη ζύμη Αλεύρι 2 αυγά Λίγο αλάτι Νερό Για τη γέμιση Κιμάς Κρεμμύδια ψιλοκομμένα Μαϊντανός ψιλοκομμένος Πάπρικα Αλάτι Πιπέρι Για τη[...]
Πηγή: megatv.com/cook0 Flares Facebook 0 "/> Twitter 0 Tweet "/> Google+ 0 "/> Pin It Share 0 "/> 0 Flares × Μετά από μία μεγάλη απουσία, επιστρέφω με μία από τις πιο[...]
Πηγή: sintagesannas.grΥλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiCARONSEI ΓΕΜΙΣΤΑ ΖΥΜΑΡΙΚΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Η δεύτερη Κυριακή του Νοεμβρίου μας βρήκε και πάλι στις διαδυκτιακές μας κουζίνες, να[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τα ραβιόλια: 400 γρ. αλεύρι 20 γρ. πιπερόριζα 2 σκελίδες σκόρδο 1 πράσο 350 γρ. άπαχος χοιρινός κιμάς 15 ml. κρασί ρυζιού Σαοξίνγκ, ή ξηρό σέρυ 30[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΜετά τα κουλουράκια, ευκαιρία να κάνουμε φρέσκα μακαρονάκια με τα παιδιά μας. Τι χρειαζόμαστε: 2 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις αλάτι νερό όσο χρειαστεί 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΠΑΝΤΖΕΡΟΤΤΙ (ΜΙΚΡΑ ΚΑΛΤΣΟΝΕ) ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ Το παντζεροττο, ειναι στην ουσια ενα καλτσονε, απλα αλλαζει το ονομα του, αναλογα με την περιοχη απ'οπου προερχεται.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr