Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 40 συνταγές
Κονσομέ πάπιας με ραβιόλι από το μπουτάκι της, κονφί με μαύρες τρομπέτες: Ιδιαίτερα φίνο πιάτο με το αρωματικό διαυγές κονσομέ πάπιας και τα εξαιρετικά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛιγκουίνι με μενταγιόν αστακού και φύλλο παρμεζάνας με ροζ πιπέρι: Eστιατόριο Red/«Αθnvαΐς», σεφ Γιάννης Τζελέπης. Υλικά (για 4 άτομα) 2 αστακοί 500 γρ.[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΘαλασσινή φρεσκάδα και μυρωδικά, σε μια τραγανή μακαρονάδα. Υλικά (για 6 άτομα) 1/2 κιλό λιγκουίνι 1 κιλό φρέσκο καλαμαράκι, καθαρισμένο και κομμένο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΛιγκουίνι με βελουτέ σαμπάνιας, μικρά φρέσκα καλαμάρια και χαβιάρι sevruga: Eστιατόριο Grand Balcon / St George Lycabettus, σεφ Marc Enderborg. Υλικά (για 4[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΡουστίκ και θερμή, με τη σήμα κατατεθέν γεύση της ελιάς να βάφει με Μεσόγειο τη μακαρονάδα. Υλικά (για 4 άτομα) 1/2 κιλό Iinguine 175 γρ. ελιές Κάλαμών, χωρίς[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 4 άτομα) 2 ματσάκια μαϊντανό (τα φυλλαράκια μόνο) 3 σκελίδες σκόρδο καθαρισμένες 30 γρ. κουκουνάρι 3-4 φιλέτα αντσούγιας σε αλάτι, ξεπλυμένα 10[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚοτόπουλο σις κεμπάπ με ταλιατέλες αμυγδάλου και βερίκοκο «μπριλέ»: Οι Τούρκοι αγαπούν πολύ το κόκκινο κρέας, κυρίως βέβαια το αρνί. αλλά και το κοτόπουλο,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 400 γρ. πένες ή άλλο κοντό ζυμαρικό 3 μέτρια πράσα σε φετάκια (το λευκό τμήμα) 4-5 φρέσκα κρεμμυδάκια σε χοντρά φετάκια 1 μέτριο καρότο σε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά για 4- 6 άτομα 1 κόκορας 1 ½ – 2 κιλά περίπου ½ φλιτζάνι ελαιόλαδο 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 400 γρ. ντοματάκια κονσέρβας ψιλοκομμένα 2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά για 4 άτομα 400 γρ. κοντά ζυμαρικά (φουζίλι, πένες, φιογκάκια κ.λ.) 1 μέτρια μαραθόριζα (φινόκιο) 2 πιπεριές (κατά προτίμηση κίτρινη και πορτοκαλιά) 3[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά γιά 4 άτομα 500 γρ. σπαγγέτι 18-20 αχινοί ή ένα μικρό βαζάκι αβγά αχινών 2 σκ.σκόρδο 1/2 φλ.τσ. μαϊντανό ψιλοκομμένο 1/2 φλ.τσ. ε.π. ελαιόλαδο 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά (για 30 κομμάτια) Δυόσμος Γιαούρτι Λεμόνι 3 σκελίδες σκόρδο, λιωμένες 1/2 του κιλού αρνίσιος κιμάς 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1 σκελίδα σκόρδο, ψιλοκομμένη[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. σουπιές φρέσκιες 1/2 κ. ντομάτες στον τρίφτη ή ανάλογες από κουτί 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο 2 σκ. σκόρδο, τριμμένες 1/2 φλ.τσ. λευκό κρασί 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1 κ. αλεύρι σκληρό 600 ml νερό -περίπου 1 κ.γ. κοφτό αλάτι για το σερβίρισμα 3 μεγάλα κρεμμύδια 3 κ.σ. φρέσκο βούτυρο 400 γρ. σιτάκα Κάσου* αλάτι,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά: Για τη ζύμη (περίπου 24 ραβιόλι) • 3 κούπες αλεύρι για όλες τις χρήσεις • 1 κ.γ. αλάτι • 4 αβγά • 2 κ.σ. ελαιόλαδο • 1 κρόκο αβγού Για τη γέμιση • 1/2[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiυλικά 1/2 κ. αλεύρι σκληρό 3 κ.σ. ελαιόλαδο 1 φλ.τσ. νερό 1/2 κ.γ. αλάτι αλεύρι ελαιόλαδο για το τηγάνισμα ξερός ανθότυρος τριμμένος παρασκευή Αναμειγνύουμε[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami