Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 18 συνταγές
Υλικά : 500 γρ. σπαγγέτι ή βίδες ή πένες ή ριγκατόνι 250 γρ. μανιτάρια φρέσκα κομμένα σε λεπτές φέτες (*) 2 μέτρια κρεμμύδια κομμένα σε κύβους 3-4[...]
Πηγή: yumyum.grΗ καρμπονάρα (pasta alla carbonara), είναι ένα πιάτο-μύθος της Ιταλικής κουζίνας, γεμάτο ενδιαφέρουσες αντιθέσεις, μπλεγμένες ιστορίες και άγνωστες πτυχές παρά[...]
Πηγή: caruso.grΘυμάστε τα τεμπέλικα γεμιστά μου?? Όπου αντί να κάθομαι να γεμίζω ντοματοπιπεριές, τα πέταξα όλα μέσα στην κατσαρόλα, γέμιση και ντοματοπιπεριές, και προέκυψε[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΑπ’ τη στιγμή που στην Ελλάδα περάσαμε απ’ τη μακαρονάδα, στο σπαγγέτι και στη συνέχεια στην Ιταλική πάστα, αρχίσαμε να εκπαιδεύουμε το γευστικό μας αισθητήριο[...]
Πηγή: caruso.grΚατακόκκινα ζυμαρικά με πολλά αρώματα από το μάραθο, την πιπεριά, το βασιλικό και τη ντομάτα, παντρεμένα με σκόρδο! 323 θερμίδες/μερίδα Εύκολη 45 λεπτά[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΑν και πολλοί πιστεύουν ότι τα ζυμαρικά και ειδικά τα μακαρόνια είναι ιταλική επινόηση, η αλήθεια είναι ότι η ιστορία τους χάνεται στα βάθη των αιώνων. Η[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ για 4 άτομα -500 γραμ. ζυμαρικά (σπαγγέτι,λινγκουίνι, πένες,ριγκατόνι) -4 φλιτζ. του τσαγιού φρέσκο βασιλικού πλατύφυλλου -½ φλιτζ. του τσαγιού[...]
Πηγή: everythingcook.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΑΛ' ΑΜΑΤΡΙΤΣΑΝΑ Στην επαρχία του Ριέτι, στο Λάτσιο κοντά στα σύνορα με το Αμπρούτσο, βρίσκεται μία μικρή κωμόπολη που ονομάζεται Αματρίτσε ( Amatrice[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤα ζυμαρικά, λόγο της υψηλής θρεπτικής αξίας που έχουν, αλλά και της μεγάλης ποικιλίας σε σχήματα και είδη, κατέχουν ένα πολύ μεγάλο κομμάτι στην διατροφή μας.[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr100 γρ αντσούγιες 200 γρ ντοματίνια (ή 1 συσκευασία αποφλοιωμένες ντομάτες) 200 γρ πένες 3 κ.σ. καλό παρθένο ελαιόλαδο αλάτι, α.τ.γ (Σημείωση για πρωτοετείς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Χρειάζονται ζυμαρικά οποιουδήποτε τύπου, κατά προτίμηση σπαγγέτι ή ριγκατόνι ξερή αλμυρή τριμμένη μυζήθρα (τη σκυριανή ξέρω, αυτή προτείνω) [...]
Πηγή: greekcook.grΚαλημερούδια, αγαπημένοι μου φίλοι/ες! Σήμερα σας παρουσιάζω μαζεμένες 7 συνταγούλες με ζυμαρικά που έχουν ένα κοινό: η σάλτσα τους βασίζεται σε λαχανικά, αλλά[...]
Πηγή: theveggiesisters.gr250 γρ. χοντρά μακαρόνια (Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και πέννες, ριγκατόνι ή κοφτό μακαρονάκι, όχι όμως ψιλό σπαγγέτι). 100 γρ. αλεσμένη καρυδόψυχα 3 κ. σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr