Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Η καπονάτα (caponata) προέρχεται από τη χώρα του «νονού» και είναι ανάλογα πολυπρόσωπη. Αποτελεί από μόνη της νοστιμότατη σαλάτα, συνοδεύει τέλεια ψητό κρέας ή[...]
Πηγή: pandespani.comΆλλη μία εύκολη και οικονομική συνταγή, και ταυτόχρονα γευστική και διαφορετική. Αν δεν το είχαν ήδη καπαρώσει οι ΑΕΚτζήδες, θα την έλεγα original , αλλά[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 500 γρ. μακαρόνι 1 μπρόκολο ενός κιλού περίπου 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο 2 1/2 κουτ. σούπας κουκουνάρι 2 1/2 κουτ. σούπας μαύρη σταφίδα 10 κουτ. σούπας[...]
Πηγή: xortosyntages.blogspot.grΔεν σας κάνω πλάκα! Έτυχε να μην έχω στο ντουλάπι ούτε μακαρόνια ούτε λιγκουίνια, που είναι τα συνήθη ζυμαρικά που υποδεικνύουν οι συνταγές και έβαλα[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΜε παστές σαρδέλες -sarde- γίνεται αυτή η ασυνήθιστη μακαρονάδα της Σικελίας, που την λατρεύω! Φτηνό ψάρι των φτωχών της Μεσογείου, οι σαρδέλες έχουν γίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ ΜΕ ΣΑΡΔΕΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΡΑΘΟ Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεζε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι σαλάτες ζυμαρικών είναι απ’ τα πιο δημοφιλή πιάτα σε μπουφέδες, ελαφρά γεύματα, κολατσιό στη δουλειά ή στο σχολείο και εν γένει σε πάσης φύσεως μαζώξεις[...]
Πηγή: caruso.grΗ πάστα con le sarde (μακαρόνια με σαρδέλες), είναι παραδοσιακή Σιτσιλιάνικη συνταγή που ήταν μεγάλο σουξέ στα τραπέζια της Μαφίας. Και οι τύποι, αν μη τι[...]
Πηγή: caruso.grΠερνώντας τα χρόνια αποφασίζεις ότι οι κλασικές αξίες δεν δέχονται συζήτηση. Τις ορίζεις ανάλογα με τις σκέψεις σου και τα βιώματά σου και κάθε φορά τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά ½ κιλό σπαγγέτι 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1 σκελίδα σκόρδο 2 κ.σ. πάστα ελιάς ή σάλτσας για μακαρόνια ή σάλτσας BBQ 2 κ.σ. σταφίδες ξανθές Εκτέλεση[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Η σαρδέλα είναι ένα ψάρι που δεν το πολυτρώγαμε στο σπίτι. Τηγανητή δεν μας άρεσε, γιατί μας φαινόταν βαριά, ψητή επίσης. Μέχρι που[...]
Πηγή: bostanistas.grΥλικά για 4 άτομα 500 γρ. Linguini Barilla 2 κονσέρβες τόνο σε νερό 1 φλυτζάνι του καφέ σταφίδες 1 φλυτζάνι του καφέ κουκουνάρια Μισή πουμαρό ή ένα ποτήρι[...]
Πηγή: greekmasa.grΥλικά (4 μερίδες) : 500 γρ. σπαγέτι ή λιγκουίνια ή άλλο ζυμαρικό της αρεσκείας μας 1 κεφάλι κουνουπίδι 1 κιλού περίπου μόνο τα ανθάκια 1 μεγάλο κρεμμύδι[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 2 κουταλιές σταφίδες σουλτανίνες 350 γρ σαρδέλες φρέσκες ή 2 κονσέρβες 2 βολβοί φινόκιο 1 μεγάλο κρεμμύδι ψιλοκομμένο 1/2 φλιτζ ελαιόλαδο[...]
Πηγή: yumyum.grΥλικά (4 μερίδες) : 350 γρ. πένες 1 κεφάλι κουνουπίδι κομμένο σε ανθάκια 1/4 φλιτζ. ελαιόλαδο 50 γρ. σταφίδες 75 γρ. τρίμματα ψωμιού καβουρδισμένα(*) 75[...]
Πηγή: yumyum.gr