Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
Υλικά: 1/2 κιλό μακαρόνια Νο 2 1 μπρόκολο περίπου 750 γρ 200 γρ βούτυρο κατσίκας 150 γρ φέτα 150 γρ cottage cheese 100 γρ παρμεζάνα 100 γρ ροκφόρ [...]
Πηγή: greekcook.grΤο βράδυ της Πέμπτης είναι ξεχωριστό: έχεις φάει ήδη το μέγιστο της εβδομάδας, με τα καλά και τα ανάποδα της και μετράει πια η προσδοκία - φτάνει, έρχεται,[...]
Πηγή: bostanistas.gr5 αυγά 500 γρ. μακαρόνια βρασμένα 10 λιαστές ντομάτες ψιλοκομμένες 300 γρ. φέτα σε κύβους ή κατσικίσιο τυρί κομμένο σε κύβους (καλά στεγνωμένους) 50 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.com200 γρ. σταρένιο αλεύρι κοσκινισμένο 400γρ. αλεύρι για ό.τ.χ κοσκινισμένο& έξτρα για πασπάλισμα 5κ.σ ελαιόλαδο 300γρ. χλιαρό νερό Μέθοδος Εκτέλεσης[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΑυτή εδώ η μακαρονάδα είναι από τις αγαπημένες μου! Τώρα θα μου πεις, «ποια από τις μακαρονάδες σου δεν είναι αγαπημένη σου;» και θα έχεις και δίκιο καθώς[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.com1 πακέτο χωριάτικο φύλλο «κιχί» της alfa 1 πακέτο μακαρόνια για παστίτσιο ή πέτουρα 500 γρ. κατσικίσιο τυρί 1 γιαούρτι 5 αβγά 1 φλ. γάλα αλάτι πιπέρι 2[...]
Πηγή: argiro.grΑν έχετε βρεθεί σε κρητικό εστιατόριο, θα τα έχετε δοκιμάσει οπωσδήποτε. Είναι ένα από τα αγαπημένα φρέσκα κρητικά ζυμαρικά και τα προτείνουν στα μενού τους[...]
Πηγή: bostanistas.grΈξι καλοκαίρια πριν, εγώ και ο Μπούτος φορέσαμε τα μαγιώ μας και πήγαμε διακοπές. Όχι από αυτές του Σαββατοκύριακου. Διακοπές κανονικές. Πενθήμερες, με μία[...]
Πηγή: bostanistas.grυλικά 500γρ κολοκύθα 300γρ λουκάνικα με πράσο 2 φρέσκα κρεμμυδάκια ψιλοκομμένα 2 κουταλιές ελαιόλαδο 1/2 ποτήρι λευκό κρασί 125γρ κατσικίσιο τυρί 125γρ[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΑπό την κ. Γιώτα Αλούκου - Στύρα Υλικά: 1 ½ κιλό κρέας της αρεσκείας σας. Με κατσικάκι στουραϊτικο γίνεται τέλειο !!! ½ φλτζ τσαγιού ελαιόλαδο 400[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΣε απορία, σε αναστάτωση (δυσάρεστη, φυσικά), σε ταραχή. Το ραδιόφωνο του μυαλού μου παίζει “τα μάτια σου τ’ αράπικα πόσους γελούν όταν[...]
Πηγή: bostanistas.grΑυτή νομίζω ότι είναι η αγαπημένη μου μακαρονάδα. Την φτιάχνουμε στο σπίτι τις μέρες της Σαρακοστής, ειδικά τη Μεγάλη εβδομάδα και όχι μόνο. Θα μπορούσαμε να[...]
Πηγή: bostanistas.grΤούτο το άρθρο είναι αφιερωμένο στις γυναίκες της υπαίθρου, που ασχολούνται ακόμη φτιάχνοντας αγνές παραδοσιακές τροφές για όλο τον χρόνο, είναι[...]
Πηγή: greekmasa.grΕίναι σαν υποψία, σαν αεράκι που έρχεται και μετά δεν υπάρχει. Φευγαλέα, λεπτότατα τα αρώματα. Όλα στις μύτες, ακροποδητί, να μη κυριαρχεί τίποτα, να μη[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι παθιασμένοι θέλουν κάτι κόκκινο στη μακαρονάδα τους, αλλά να μην είναι από ντομάτα. Θέλουν κάτι λίγο αψύ που να χτυπιέται με τη δική τους φλόγα. Θέλουν και[...]
Πηγή: bostanistas.grΔεν γίνεται Ρουμελιώτικο Πάσχα χωρίς ψητό αρνί ή κατσίκι! Παλιότερα σε μια ψησταριά-λάκκο τη λένε στα χωριά της Λοκρίδας, διατηρώντας την ονομασία από την[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΈνα κυριακάτικο πιάτο εποχής! Αν η μακαρονάδα της προηγούμενης ανάρτησης είναι ένα πρόχειρο καθημερινό πιάτο, η σημερινή είναι μια από τις καλύτερες[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΑν έχετε βρεθεί σε κρητικό εστιατόριο, θα τα έχετε δοκιμάσει οπωσδήποτε. Είναι ένα από τα αγαπημένα φρέσκα κρητικά ζυμαρικά και τα προτείνουν στα μενού τους[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤο φαγητό που έχει συνδεθεί με τους γάμους στην Κρήτη είναι το γαμοπίλαφο . Όμως πολύ συχνά το πρώτο πιάτο στο γαμήλιο τραπέζι δεν είναι πιλάφι αλλά μακαρόνια[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Παραδοσιακό Κυριακάτικο φαγητό για να το απολαύσετε μαζί με την οικογένειά σας ή τους φίλους σας σε ένα τραπέζι. Υλικά: 1 αρνίσιο ή[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΠότε άρχισε και να που κοντεύει να τελειώσει η Αποκριά, χαμπάρι δεν πήρα. Μόνο σαν έμαθα πως η επόμενη Δευτέρα είναι Καθαροδευτέρα, θυμήθηκα τη μακαρονόπιτα[...]
Πηγή: bostanistas.grΓια 6 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά βίδες | σπαράγγι Διαφημίσεις 4 κ.σ. ελαιόλαδο 1 πράσο, μόνο το λευκό και το ανοιχτό[...]
Πηγή: toarkoudi.grΑν εξαιρέσουμε το βούτυρο, είναι πολύ ελαφριά, μόνο με ένα αυγό και γάλα, όχι κρέμα γάλακτος. Γίνεται και με άλλα ζυμαρικά, απλά η γεύση θα είναι πιο ουδέτερη.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο Πάσχα φέτος είχε χρώμα ΣΙΦΝΟΥ. Ανήμερα το Πάσχα είχαμε τη γνωστή συνταγή ΜΑΣΤΕΛΟ και τη Δευτέρα του Πάσχα έκανα μια νέα (για μένα) παραδοσιακή Συνταγή[...]
Πηγή: paradosi-gefseon.blogspot.gr