Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 31 συνταγές
ΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ (για 6-8 μερίδες) 750 γρ. διάφορα λαχανικά φρέσκα ή κατεψυγμένα ( αρακάς, μπάμιες, καρότα, πιπεριές πράσινες και φλωρίνης, κολοκυθάκια,[...]
Πηγή: e-sofia.grΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτην Ιταλία η συνταγή ονομάζεται Crostata di tagliatelle paglia e fieno και είναι από τις πιο κλασικές που χρησιμοποιούν αυτές τις μοναδικές ταλιατέλες που[...]
Πηγή: caruso.gr– Είναι παπαλίνα αλλά δεν είναι οι γκέισες σαρδέλες Καλλονής ούτε οι αντίστοιχες ιταλικές. Τι είναι;Μην απαντήσετε απλώς μακαρονάδα, καθότι προφανές αφού περί[...]
Πηγή: pandespani.comΤο σουφλέ πατάτας που σας προτείνω είναι ένα πολύ νόστιμο πρώτο πιάτο αλλά θα μπορούσε άνετα να σερβιριστεί και σαν κύριο γεύμα γιατί είναι πλούσιο σε υλικά[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grphoto: Μαρίνα Μαυρομάτη Mακαρονάδα με χταποδάκι είχα δοκιμάσει πριν μερικά χρόνια και δεν μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιάστει ιδιαίτερα, για αυτό και δεν[...]
Πηγή: bostanistas.grΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΜΕ ΡΑΓΚΟΥ ΧΤΑΠΟΔΙΟΥ Mακαρονάδα με χταποδάκι είχα δοκιμάσει πριν μερικα χρονια και δεν μπορώ να πω ότι είχα ενθουσιάστει ιδιαίτερα, γι΄αυτό και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑΓΚΆΝΟ : ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΠΙΤΑ για τους QUANTI MODI DI FARE Φέτος το Πάσχα γιορτάζεται την ίδια ημέρα σε Ορθόδοξη και Καθολική Εκκλησία, και η απριλιάτικη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr2/3/17 Πικάντικα ζυμαρικά με τη σάλτσα τους σε ένα σκεύος για γρήγορο και νόστιμο φαγάκι χωρίς να λερώσουμε πολλά σκεύη. Η συνταγή μας σήμερα είναι και[...]
Πηγή: zannetcooks.comΠΙΖΆΡΕΙ Ε ΦΑΖΌ (PISAREI E FASO') ΝΙΌΚΙ ΨΩΜΙΟΥ ΜΕ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή του μήνα, ημέρα συνάντησης με τις[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΕύκολο και οικονομικό «ψευτοπαστίτσιο» που αγαπάνε όλα τα παιδιά! Όταν η Ευγενία από το Eat Yourself Greek είχε την όμορφη ιδέα να γιορτάσουμε και διαδικτυακά[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔροσερή, πολύχρωμη και πολύ νόστιμη, σίγουρα θα εντυπωσιάσει - και θα χορτάσει τους πεινασμένους - σε κάθε καλοκαιρινό τραπέζι! photo: Μαρίνα Μαυρομάτη Για 6[...]
Πηγή: bostanistas.grΣΠΑΓΚΕΤΤΙ ΜΕ ΦΡΕΣΚΑ ΚΟΥΚΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ Την ανοιξη, υπαρχει τοση μεγαλη ποικιλια απο ολοφρεσκα λαχανικα, που δεν ξερεις τι να πρωτοδιαλεξεις! Σας παρουσιαζω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΛΑΖΑΝΙΑ ΑΠΟ ΠΑΝΙΣΣΑ ΡΕΒΥΘΙΩΝ, ΜΕ ΜΠΡΟΚΟΛΑ Πιστη στο μηνιαιο ραντεβου με τις διαδυκτιακες μου φιλες του Quanti Modi di Fare e Rifare ανα τον κοσμο, ετοιμαζουμε[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΝΙΟΚΙ ΑΠΟ ΦΑΣΟΛΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Εφτασε και η δεύτερη Κυριακή τον Μάη, και ήρθε η ώρα να σας παρουσιάσω τι φτιάξαμε γι' αυτόν τον μήνα,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΛΑΖΑΝΙΑ Ένα μάτσο κρεμμυδάκια ½ κονσέρβα 30 γρ. αντσούγιες σε λάδι 6 σκελίδες σκόρδο 700 γρ. σπαράγγια 500 γρ. μπιζέλια, κατεψυγμένα 300 γρ. κουκιά,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΕδώ είμαι και πάλι! Σκέφτηκα, σήμερα, μια και ξεκίνησα με ρεβίθια να τελειώσω με ένα ακόμη πιάτο με ρεβίθια αλλά διαφορετικό από τη σούπα. Κονσέρτο με σολίστ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΩς λάτρης της αγκινάρας και της Ιταλικής κουζίνας, γνωρίζω μια κλασική συνταγή με ριζότο και αγκινάρα, στην οποία προστίθεται και αρακάς για να ολοκληρώσει μια[...]
Πηγή: caruso.grΜια πεντανόστιμη και χορτοφαγική-βέγκαν συνταγή ιδιαίτερα αγαπημένη μας. Επειδή λαζάνια βρίσκουμε έτοιμα στο εμπόριο και δε χρειάζονται βράσιμο πριν τη χρήση,[...]
Πηγή: veganinathens.com/gr/elΗ λεντινούλα, που πολλοί την γνωρίζετε ως shiitake, είναι σαφώς το πιο νόστιμο καλλιεργούμενο μανιτάρι στην Ελλάδα και έτσι αποτελεί πλέον τη νέα μου αγάπη[...]
Πηγή: caruso.gr1 κ.σ.λάδι 2 κομμένα κρεμμύδια 2 σκελίδες λιωμένο σκόρδο 425 γρ. ντοματάκια κουτιού 425 γρ. φασόλια βρασμένα και πολτοποιημένα 425 γρ. κόκκινα φασόλια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookεμένα μου αρέσει πολύ.... Υλικά: 250 γραμ. πένες ή βίδες 1 μαρουλάκι ψιλοκομμένο 200 γραμ. αρακά βρασμένο 150 γραμ. μαγιονέζα 3 κουταλιές της σούπας γιαούρτι[...]
Πηγή: nostimotato.blogspot.grΈφτασε λοιπόν και πάλι η εποχή που οι αγορές είναι γεμάτες με κάθε αποχρώση του πράσινου και με λαχανικά που μου έλειψαν τόσο πολύ, που δεν ξέρω ποιό να[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΥλικά 1 μεγάλο μάτσο φύλλα φρέσκου βασιλικού (εγώ χρησιμοποιώ πλατύφυλλο για ευκολία) 2-3 σκελίδες σκόρδου 1 φλυτζάνι φρεσκοτριμμένη παρμεζάνα και λίγο[...]
Πηγή: greekcook.grΚανελόνι με αγκινάρες, ανθότυρο και μπεσαμέλ Αν ένα σενάριο ήθελε την cucina povera αποφασισμένη να αλλάξει τάξη και να αναρριχηθεί σε πλούσια τραπέζια[...]
Πηγή: pandespani.comVegan Mama's Pastitso Η παραδοσιακή συνταγή, παραλλαγμένη ώστε να είναι πιο γευστική από όσα παστίτσια έχετε δοκιμάσει! Ένα εορταστικό πιάτο με μηδέν[...]
Πηγή: gelastazwakia.blogspot.grΠένες με Καυτερή Σάλτσα Ντομάτας και Τριμμένο Σκορδόψωμο Πένες με Καυτερή Σάλτσα Ντομάτας και Τριμμένο Σκορδόψωμο Υλικά 150 γρ. παντσέτα σε φέτες 400 γρ.[...]
Πηγή: greekouzina.gr