Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 10 συνταγές
Ένα ζελέ με ασυνήθιστα έντονο άρωμα ντομάτας συνδυάζεται με μια φλογάτη «κοπανιστή» φτιαγμένη με μανούρι. Η παράδοση σε fun εκδοχή. Υλικά Ζελέ από[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟι τελευταίες ημέρες ήταν μία φρίκη. Όλη μέρα κουβαλάγαμε, τακτοποιούσαμε, ξεπακετάραμε , καθαρίζαμε και βάφαμε. Ποιος είπε ότι η μετακόμιση δύο πόρτες[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr1. Σπιτική κέτσαπ Κόβετε στα τέσσερα 500 γρ. ντομάτες και τις τοποθετείτε σε μια μεγάλη κατσαρόλα με 30 γρ. μαύρη ζάχαρη... ...1/3 κούπας ξύδι, μια σκελίδα[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.grΥλικά: για 1 ταψί 100γρ ελαιόλαδο 100γρ χλιαρό νερό 1 φακελάκι μπέικιν πάουντερ αλάτι αλεύρι όσο πάρει (περίπου 500γρ) 400γρ τριμμένη κολοκύθα 150γρ τυριά[...]
Πηγή: tomyalostofagito.gr/suntagesnikoulasΠΈΤΟΛΕ : ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η είσοδος του χειμώνα στον Ιταλικό Νότο, σηματοδοτείται με μικρά χρυσαφένια ημίγλυκα λουκουμαδάκια, τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr150 γρ από κάποιο καλό αλεύρι (βλέπε Robin Hood) 90 γρ αλεύρι σκληρό 60 γρ σιμιγδάλι 5 γρ νωπή μαγιά μπύρας (το 1/3 της συσκευασίας) 160 ml χλιαρό νερό 1 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια 4 άτομα Προσθήκη βασικών συστατικών στα ψώνια μου Βασικά συστατικά ψωμί Διαφημίσεις χοντρές φέτες ψωμί 2 κ.σ άλειμμα αντζούγιας, ακολουθεί συνταγή 4 κ.σ[...]
Πηγή: toarkoudi.grΠΈΤΟΛΕ : ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΤΑΛΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΗ ΚΟΥΖΙΝΑ Η είσοδος του χειμώνα στον Ιταλικό Νότο, σηματοδοτείται με μικρά χρυσαφένια ημίγλυκα λουκουμαδάκια, τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr