τουρτα μπλακ φορεστ βεφα αλεξιαδου | μπραουνις με μερεντα παρλιαρος | μπλακ φορεστ βεφα | μπλακ φορεστ παρλιαρος | μπραουνις με μερεντα | μπανοφι συνταγη με ζαχαρουχο γαλα | banoffee με ζαχαρουχο γαλα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις μαρμελαδα

Βρέθηκαν 79 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


Καζάν ντιμπί (Μικρασιάτικη συνταγή)

Υλικά Γάλα 1 1/2 λίτρο Άχνη ζάχαρη 2 1/2 φλυτζάνια του τσαγιού Βούτυρο 3 κουταλιές της σούπας Ανθόνερο 1 1/2 κουταλιά της σούπας Κανέλα 2 1/2 κουταλιές του[...]

Πηγή: chefoulis.gr
κουραμπιεδάκια αρωματικά της Δέσποινας

750 γρ. βούτυρο(250 γρ.τύπου Κερκύρας,250 γρ.φυτίνη με άρωμα βουτύρου,250 μαργαρίνη) 2 κούπες τσαγιού αμυγδαλόψυχα καβουρδισμένη (με μια κουταλιά καστανή[...]

Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.gr
Αυθεντικά αμυγδαλωτά Υδρας από την νότια Εύβοια

Από την κ. Σοφία Μούτσου - τ. Δήμαρχο Στυρέων Εύβοιας Η συνταγή είναι αυθεντική του 1800 και διατηρείται αναλλοίωτη ως οικογενειακή παράδοση από μάνα σε κόρη[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
Παραδοσιακές δίπλες για το καλωσόρισμα των[...]

Από την κ. Σοφία Τσιμπίδη. Η κ. Τσιμπίδη η οποία κατάγεται από το Αλιβέρι και ζει στη Σκάλα Λακωνίας μας έδωσε αυτή την υπέροχη συνταγή για παραδοσιακές δίπλες[...]

Πηγή: gefseis-evias.blogspot.gr
lixoudis//ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ

KOY ΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΥΛΙΚΑ ½ κιλο αλευρι μαλακο ½ κιλο βουτηρο 220 γρ.ζαχαρη 2 κροκοι αυγου 1 κ.σ κανελα 1 κ.γ γαριφαλο ½ κιλο αμυγδαλοψυχα[...]

Πηγή: mamascook.blogspot.gr
10 γλυκιές

10 γλυκιές "αμαρτίες" από την Θεσσαλονίκη 10 φοβερά γλυκά που θα βρεις στην Θεσσαλονίκη Ας ταξιδέψουμε κι εμείς –έστω και νοερά- μέχρι τη συμπρωτεύουσα[...]

Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.gr
Κέικ γεωγραφίας

Υλικά Υλικά για 2 φόρμες 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη 5 αυγά 200 ml φρέσκο γάλα 200 ml φυσικός χυμός ποροκάλι ξύσμα 1 πορτοκαλιού 2 βανίλιες 1/2 φλιτζάνι χοντροκομμένα[...]

Πηγή: icookgreek.com
Ασουρές (Πολίτικο γλυκό)

Υλικά Σιτάρι 1 1/2 ποτήρι Ρυζάλευρο 3 κουταλιές σούπας λιωμένο με νερό Αμύγδαλα 1 ποτήρι θρυμματισμένα Σταφίδες ξανθές 1 ποτήρι Σταφίδες μαύρες 3 κουταλιές[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Κιουνεφέ με κρέμα βουτύρου και σιρόπι[...]

Αναρτήθηκε στις 11/11/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Συνταγές Κιουνεφέ με κρέμα βουτύρου και σιρόπι μανταρινιού Μια συνταγή για μια παραλλαγή του κλασικού[...]

Πηγή: sintayes.gr
Ρολά κριτσανιστά με αμύγδαλα

Ο μακαρίτης ο ξάδελφός μου, Λεωνίδας Χαρβαλιάς, είχε μεγάλη αδυναμία στα γλυκά. Από την άλλη, όμως, είχε πίεση, ποδάγρα και κιλά αρκετά περισσότερα από όσα θα[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Ποιον κουραμπιέ απ' όλους;

Η απάντηση στο ερώτημα δεν έχει να κάνει με ποιότητες αλεύρων και είδη βουτύρων. Δεν αφορά το ροδόνερο ή το ανθόνερο, πόσο ζυμώνουμε και αν κοσκινίζουμε την[...]

Πηγή: bostanistas.gr
Μπακλαβάς

Μπακλαβάς Υλικά 1 πακέτο φύλλο Βηρυτού για γλυκά 250 γρ. βούτυρο λιωμένο καλά για τη γέμιση 250 γρ. καρύδι ψίχα 150 γρ. φιστίκι Αιγίνης 150 γρ. ζάχαρη[...]

Πηγή: kouzinomageiremata.blogspot.gr
Λουκούμια με αμύγδαλα

Υλικά Ζάχαρη 1700 γρ Ζελατίνη σκόνη 1 φακελάκι Μαστίχα τριμμένη 1 κουταλάκι του γλυκού Ανθόνερο 1/2 φλυτζάνι του τσαγιού Βανίλια 1 φακελάκι Αμύγδαλα 300 γρ[...]

Πηγή: chefoulis.gr
Σκαλτσούνια

Υλικά Υλικά για τη ζύμη αλεύρι για όλες τις χρήσεις: 170 γρ. καλαμποκέλαιο: 1 φλιτζάνι σόδα σκόνη: 1/5 κουταλάκι πορτοκάλι: 1, ο χυμός ρούμι μαύρο: 1/2[...]

Πηγή: icookgreek.com
Μούς Λευκής Σοκολάτας με Πορτοκάλι

Τα υλικά που θα χρειαστούμε: 230 γρ. λευκή σοκολάτα 250 ml κρέμα γάλακτος, 35% λιπαρά ξύσμα απο μισό πορτοκάλι 2 κουταλιές ανθόνερο Λιώνουμε τη σοκολάτα σε[...]

Πηγή: makingsweets.blogspot.gr
Γαλακτομπούρεκα ατομικά

Παρόμοια με το γαλακτομπούρεκο που είχα βάλει παλιότερα.Αυτή τη φορά όμως σκέφτηκα αφού προσαρμόσω τη συνταγή να τα φτιάξω ατομικά. Τα έφτιαξα το[...]

Πηγή: gevseis.blogspot.gr
Πανακότα με Κρέμα Καρύδας

Ολόλευκη Πανακότα με κρέμα καρύδας, λουσμένη με μέλι και πασπαλισμένη με καβουρντισμένο σουσάμι.Λεπτές, φίνες γεύσεις, ελαφρές και αέρινες, σε γευστικό[...]

Πηγή: kitchenstori.es
μαγειρική Χριστουγέννων από τα Κεφαλλονητικα νέα

Μαγειρική Από που πήραν το όνομά τους οι κουραμπιέδες και τα μελομακάρονα! 25.12.13 Γλυκέ μου κουραμπιέ. Το μικρό εύθρυπτο γλυκό αποτελεί το πιο μυρωδάτο[...]

Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy