Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 161 συνταγές
Τέλεια τούρτα με σουμάδα. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 175 γρ. ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 175 γρ. αμύγδαλα λευκά (σκόνη) 15 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕύκολο παγωτό φράουλα χωρίς πολλά υλικά και χωρίς αυγά. Αυτή η συνταγή είναι του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 400 γρ. φρέσκες φράουλες 250 γρ. ζάχαρη άχνη 500[...]
Πηγή: cookpad.com/grPin It Αυτό το γλυκό μου θυμίζει Βενετιά!!! Δοκιμάστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει!!! Υλικά 1 πακέτο σαβουαγιαρ μπισκότα 4 αυγά φρέσκα χωρισμένα ασπράδι[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΣε ένα μπολ ανακατεύουμε το ταχίνι με το σησαμέλαιο. Αλέθουμε λίγο τα καρύδια στο μπλέντερ. Κόβουμε τα φύλλα στη μέση. Τα αλείφουμε ένα-ένα με το ταχίνι με το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά 600 γρ κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 2 κ.σ μέλι 500 γρ κουβερτούρα από 70% κακάο 450 γρ μπισκότα τύπου μιράντα , πτιμπερ ή ότι μας αρέσει ξύσμα από 1[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΤου Στέλιου Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ: 6 κρόκοι αυγού 50 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγού 35 γρ. ζάχαρη 55 γρ. αλεύρι κοσκινισμένο ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜια ωραία εκδοχή της Ταχινόπιτας από τον Στέλιο Παρλιάρο. Συστατικά Στα γρήγορα Γλυκά Κέικ Άλλες κατηγορίες Γρήγορες και Εύκολες Συνταγές Όλες οι συνταγές[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Σ’ ένα βαθύ μπωλ ρίχνουμε το ταχίνι μαζί με το χυμό και την ζάχαρη άχνη. Ανακατεύουμε πολύ καλά και προσθέτουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤο περιοδικό του Στ.Παρλιάρου "Γλυκιές ιστορίες" είναι από τα αγαπημένα μου... έχω πάθει εξάρτηση! Τρέχω σαν "τρελλή" να το αγοράσω την ημέρα που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΧρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν!!! Υλικά Για την βάση 170 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 110 γρ. μαργαρίνη κρύα 3 κ.σ. κρύο νερό 1 πρέζα αλάτι 2 κ.σ. ζάχαρη[...]
Πηγή: taxidistisgeuseis.blogspot.grΚαλό Σαββατοκύριακο, με μια υπέροχη, λαχταριστή κερασόπιτα ~ του Παρλιάρου φυσικά!!! J Για τη ζύμη: 250 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 30 γρ. ζάχαρη 185 γρ.[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΥλικά: 150ml κρέμα γάλακτος 250γρ μήλα τριμμένα στον τρίφτη 350γρ νιφάδες βρώμης 75γρ μέλι 75γρ μαύρη ζάχαρη 1 κ.γ μπέικιν 1 κ.γ κανέλα Ζάχαρη άχνη για[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τις φλούδες μανταρινιού, το μέλι και το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις βράσουν, αποσύρουμε και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΖέστη πάλι. Και υγρασία. Θέλεις κάτι γλυκό αλλά επίσης ελαφρύ και δροσιστικό. Οπως αυτό το ζελέ με φρέσκα καλοκαιρινά φρούτα, κρέμα και παγωτό γιαούρτι με τις[...]
Πηγή: bostanistas.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΡΑΟΥΝΙ ΜΕ ΠΑΝΤΖΑΡΙΑ Καθαρίζουμε και βράζουμε τα παντζάρια. Πολτοποιούμε το τζΊντζερ. Βάζουμε τα παντζάρια στο μπλέντερ και τα πολτοποιούμε[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα μικρό κέρασμα από τη τούρτα που έφτιαξε η κόρη μου για τα γενέθλια του μικρού αδερφού της. Θεωρείται λίγο φορτωμένη το ξέρω αλλά τα παιδιά ενθουσιάζονται[...]
Πηγή: naleipeitovisino.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ: Ξύνουμε τα λεμόνια, τα στύβουμε και σουρώνουμε.. Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους με τα 2/3 της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΟ συγκεκριμένος είναι ο κορυφαίος στο είδος του, τουλάχιστον στην χώρα μας! Μιας και μας φέρανε μυρωδάτα λεμόνια λοιπόν, δεν γινόταν να μην δοκιμάσουμε το[...]
Πηγή: myownkallisblog.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΦΙΤΕΡΟΛ Ζεσταίνουμε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος, το γάλα και το ξύσμα λεμονιού. Τεμαχίζουμε τη λευκή σοκολάτα. Πριν πάρουν βράση[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΝόστιμα και πολύ υγιεινά με την υπογραφή του Παρλιάρου. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. μέλι 125 γρ. ζάχαρη 90 γρ. πορτοκάλι γλασέ σε κύβους 160 γρ. φουντούκι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, τη άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα-ένα τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε σταδιακά τη κρέμα γάλακτος και το αλεύρι ανακατεύοντας.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά (Μερίδες: 8-10) Μπισκότο 4 ασπράδια αβγών, 100 γρ. ζάχαρη, 4 κρόκοι αβγών, ελαφρώς χτυπημένοι, ξύσμα από 1 λεμόνι (ακέρωτο), 100 γρ. αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΛαχταριστό κέϊκ σοκολάτας, με αφράτη κρέμα γαρνιρισμένο με φρέσκες φράουλες. Για το καφέ, για το γάλα, για την οικογένεια, τους καλεσμένους μας, όλες τις ώρες[...]
Πηγή: sintayes.grΟυυφφφ!!! Μόλις τελείωσα... σήμερα ξεθεώθηκα από το πρωί! Δεν πρόλαβα ούτε στο blog να μπω, μόλις τώρα κατάφερα να τα ξεκαθαρίσω όλα και θέλοντας λίγο να[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣας στέλνω την κυριακάτικη καλημέρα μου με ένα πολύ νόστιμο και δυναμωτικό γλυκό για τη νηστεία! Η συνταγή είναι του Στέλιου Παρλιάρου! Υλικά: 300 γρ. ταχίνι[...]
Πηγή: koritsimalama.blogspot.gr...με Σαμιώτικο γλυκό κρασί κι ελαιόλαδο Νικολέττα είναι η αδερφούλα μου η οποία ασχολείται με την μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, όσο εγώ... Βέβαια έχει μια[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ συνταγή ειναι του Στέλιου Παρλιάρου απο την εκπομπη ''Γλυκες αλχημείες''. Υλικά 18 μεγάλα ντοματίνια 400 γρ. ζάχαρη 1 λίτρο νερό ½ κουτ. του[...]
Πηγή: greekmasa.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο ελαφρύ και γευστικό ζελέ! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. φράουλες καθαρισμένες 300 γρ. πλήρες αγελαδινό γιαούρτι 2 φύλλα ζελατίνης των 10[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΟΥΣ: Τοποθετούμε σε μεταλλικό σκεύος τους κρόκους με τη ζάχαρη. Τα χτυπάμε με το σύρμα και τοποθετούμε το μπολ πάνω σε μία κατσαρόλα με νερό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr