Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 29 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Λιώνουμε τις δυο σοκολάτες, τις στρώνουμε, ανακατεύουμε τα υπόλοιπα υλικά και τα τοποθετούμε σε μια φόρμα. Όταν κρυώσουν σερβίρουμε με το μαχαίρι[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΈνα εύκολο κέρασμα που θα λατρέψουν τα πιτσιρίκια. Κομμάτια: 10-15, Προετοιμασία: 20΄, Αναμονή: 2-3 ώρες Υλικά 200 γρ. κουβερτούρα 55% κακάο ή σοκολάτα[...]
Πηγή: glykestreles.blogspot.grΔευτέρα 19 Δεκεμβρίου και το αγόρι μας γίνεται 9 χρονών, ολόκληρο παλικαράκι πια! Τα τελευταία χρόνια όμως έχουμε καθιερώσει να γιορτάζουμε μαζί και τα[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΈνας υπέροχος σοκολατένιος κορμός… Υπάρχουν πολλές πολλές συνταγές για κορμούς ή σαλάμι ή μωσαϊκό σοκολάτας, τη συγκεκριμένη όμως, την είδα παλιά σε[...]
Πηγή: sintayes.grΤο μυστικό για να είναι νόστιμοι οι εργολάβοι είναι να μην τους αφήσουμε να ψηθούν τόσο ώστε να στεγνώσουν εσωτερικά. Οι εργολάβοι πρέπει εξωτερικά να κάνουν[...]
Πηγή: sintayes.grΜία εύκολη και γρήγορη συνταγή μους σοκολάτας για να ξετρελάνετε τους φίλους σας. Χρόνος προετοιμασίας : 5΄ ~ ~ ~ ~ ~ Υλικά ~ ~ ~ ~ ~ Για 6 μερίδες 200[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr200 γρ. γάλα 1,5 % λιπαρά 1 κουταλιά σούπας μαργαρίνη 25 γρ.αλεύρι για όλες τις χρήσεις 15 γρ κακάο 2 κουταλιές σούπας γλυκαντικο (ζαχαρίνη,ασπαρτάμη) 3 κρόκοι[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΦίλες και φίλοι γεια σας! Καιρό έχω να κάνω Τουρtorial και μου λείψατε! Αφού βρήκα λοιπόν το χρόνο και όχι μόνο την αφορμή, θα σας κάνω ένα εκπαιδευτικό ακόμα[...]
Πηγή: caketutorial.blogspot.grΟ Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί ιδιαίτερες γλυκιές γεύσεις να τις πιεις στο φλιτζάνι. Ψάξε για καλό ρόφημα σοκολάτας και φτιάξε ένα φλιτζάνι αρωματισμένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΜια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου για τις ημέρες που νηστεύουμε και όχι μόνο!! Τι χρειαζόμαστε: 300 γρ. ταχίνι 350 γρ. άχνη 350 ml νερό 450 γρ. αλεύρι μαλακό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Με τις παλάμες μας θρυμματίζουμε το κέικ. Λιώνουμε τη σοκολάτα σε μπεν μαρί ή στα μικροκύματα. Ανακατεύουμε τη σοκολάτα με το τυρί[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΤΡΟΥΦΑΚΙΑ Αλέθουμε τα αμύγδαλα στο μπλέντερ πολύ καλά. Συνεχίζουμε το χτύπημα και προσθέτουμε τα ξερά φρούτα, το μέλι και το ξύσμα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΉρθα στα γρήγορα να κεράσω ένα σοκολατένιο μπράουνις (του Παρλιάρου) με σπιτικό παγωτάκι (το γνωστό πεντανόστιμο με το ζαχαρούχο και το μόρφατ), έτσι για να[...]
Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΥΓΔΑΛΩΤΑ Βάζουμε στο μπλέντερ τα αμύγδαλα σε σκόνη, το μέλι και τις καθαρισμένες φράουλες. Τα πολτοποιούμε καλά όλα μαζί. Πλάθουμε μπαλάκια[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓρήγορο και με σίγουρη γευστική επιτυχία! Τι χρειαζόμαστε: 200 γρ. κουβερτούρα 55%κακάο, τεμαχισμένη σε μικρά κομμάτια 200 γρ. κρέμα γάλακτος 35%λιπαρά 30 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Σε ένα μπολ βάζουμε το μέλι και το ταχίνι και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, την κανέλα, το μοσχοκάρυδο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΛαχταριστό κέϊκ σοκολάτας, με αφράτη κρέμα γαρνιρισμένο με φρέσκες φράουλες. Για το καφέ, για το γάλα, για την οικογένεια, τους καλεσμένους μας, όλες τις ώρες[...]
Πηγή: sintayes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΛΥΚΟ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΕ ΞΕΡΑ ΦΡΟΥΤΑ Σε μία κατσαρόλα βάζουμε το χυμό πορτοκαλιού. Ψιλοκόβουμε τα σύκα. Ρίχνουμε τις σταφίδες, τα σύκα, το μέλι και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΛΕΙΜΜΑ Κόβουμε τον χαλβά σε μικρά κομμάτια. Τον βάζουμε στο μπλέντερ μαζί με το ταχίνι και το σησαμέλαιο και πολτοποιούμε πολύ καλά.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΟΥΦΕΣ Βάζουμε τη λιωμένη σοκολάτα και το αβοκάντο σε ένα μπλέντερ και αναμειγνύουμε μέχρι ομογενοποιηθούν. Καλύπτουμε με μεμβράνη και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr