Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το τυρί κρέμα και τη ζάχαρη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε σταδιακά τη κρέμα γάλακτος και το αλεύρι ανακατεύοντας.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΪΚ Χτυπάμε το βούτυρο, τη ζάχαρη και το ξύσμα στο μίξερ. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε το φιστίκι και συνεχίζουμε το χτύπημα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΜΙΣΤΗ ΦΡΑΝΤΖΟΛΑ Ανακατεύουμε πολύ καλά το φρέσκο τυρί κρέμα, με τη ζάχαρη και το κορν φλάουρ. Ρίχνουμε το τριμμένο μπισκότο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Στο μίξερ χτυπάμε το βούτυρο με τη ζάχαρη και το ξύσμα και προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά. Ρίχνουμε το αλεύρι, το μπέικιν πάουντερ και το αμύγδαλο και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ: Χτυπάμε την κρέμα γάλακτος με τη ζάχαρη σε σαντιγί. Σε μεγάλα ποτήρια μοιράζουμε τα κομμάτια από το παντεσπάνι έτσι ώστε να καλύπτουν τη βάση των[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΥΣΣΙΝΟΠΙΤΑ Στον κάδο του μίξερ βάζουμε το βούτυρο, την αμυγδαλόσκονη, και τη ζάχαρη άχνη. Προσθέτουμε ένα-ένα τα αυγά μέχρι να αφρατέψουν.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤούρτα με υλικά απο τις καλύτερες σύνταγες μας. Πολύ εύκολη και πολύ σοκολατένια Τι χρειαζόμαστε: 1 δόση παντεσπάνι από την black forest Παρλιάρου που έχει[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη γέμιση ψιλοκόβουμε τα ξερά φρούτα και τα βάζουμε στο μπλέντερ. Προσθέτουμε τη μαρμελάδα βερίκοκο και το ξύσμα λεμονιού. Βάζουμε σταδιακά τα καρύδια και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr