Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ: Αλέθουμε στο μπλέντερ πολύ καλά τους ξηρούς καρπούς μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε το ξύσμα και την κανέλα. Αδειάζουμε το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤο μυστικό για να είναι νόστιμοι οι εργολάβοι είναι να μην τους αφήσουμε να ψηθούν τόσο ώστε να στεγνώσουν εσωτερικά. Οι εργολάβοι πρέπει εξωτερικά να κάνουν[...]
Πηγή: sintayes.grΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣΚΟΡΜΟΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ+ΛΟΥΚΟΥΜΙΑby xrysa dede 12744 views; 340. Watch Later ΠΑΡΛΙΑΡΟΣΑΛΕΙΜΜΑ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙby xrysa dede 424[...]
Βανίλια - σοκολάτα - καφές ...ο απόλυτος συνδυασμός Καλησπέρα! Νάμαστε, λοιπόν, στον Οκτώβρη!! Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός... κι εμείς τρέχουμε ολοταχώς[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣκαλτσούνια με αμυγδαλόπαστα από την εκπομπή Γλυκές Αλχημείες του Στέλιου Παρλιάρου στο Mega TV
Γειά σας ! ! ! ! ! Τι μου κάνετε;;;; Εύχομαι να είστε όλοι καλά. Εγώ... χάθηκα κάπως, δυστυχώς πλέον δεν έχω τον χρόνο να ανεβάζω συνταγές όπως ανέβαζα και[...]
Πηγή: cookwithelena.blogspot.grΑπό τον Στέλιο Παρλιάρο. Γευστικότατες και σίγουρα επιτυχημένες φλωρεντίνες!!!! Τι χρειαζόμαστε: 160 γρ. κρέμα γάλακτος 35% λιπαρά 100 γρ. αμύγδαλα φιλέ 140[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΦΕ ΜΕ ΠΑΓΩΤΟ ΞΥΛΑΚΙ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη ζάχαρη με τους κρόκους. Βάζουμε το γάλα σε μια κατσαρόλα και την τοποθετούμε σε χαμηλή[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΣΚΟΤΟ Αλέθουμε στο μπλέντερ το αμύγδαλο μαζί με το φιστίκι και την άχνη. Ανακατεύουμε αυτό το μείγμα με το κορν φλάουρ, την κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜια από τις εκατοντάδες συνταγές που έχω σημειωμένες σε διάφορα χαρτάκια είναι και τούτο το υγρό κέικ λεμονιού του Παρλιάρου. Σημειωμένη βιαστικά εδώ και[...]
Πηγή: bettyscuisine.blogspot.grΟ Στέλιος Παρλιάρος δημιουργεί ιδιαίτερες γλυκιές γεύσεις να τις πιεις στο φλιτζάνι. Ψάξε για καλό ρόφημα σοκολάτας και φτιάξε ένα φλιτζάνι αρωματισμένο[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤέλεια τούρτα με σουμάδα. Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση 175 γρ. ζάχαρη 4 αυγά χωρισμένα 175 γρ. αμύγδαλα λευκά (σκόνη) 15 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις Για τη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΣΑΪΚΟ Λιώνουμε την σοκολάτα στα μικροκύματα ή σε μπεν μαρί. Ανακατεύουμε τη λιωμένη σοκολάτα με το σησαμέλαιο και ενσωματώνουμε το ταχίνι με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΠΑΡΕΣ Αλέθουμε τα αμύγδαλα, τις φλούδες καρύδας, τους κολοκυθόσπορους, τους ηλιόσπορους, τα goji berries, τους σπόρους chia, τα κόκκινα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΦΙΝΣ Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα αμύγδαλα σε σκόνη, τη άχνη ζάχαρη, το κορν φλάουρ και το ξύσμα. Ανακατεύουμε και προσθέτουμε ένα-ένα τα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕίναι πολύ νόστιμη, πάρα πολύ απλή, δεν έχει αυγά και την είδα σε μια εκπομπή του κου Μαμαλάκη που είχε καλεσμένο τον κο Παρλιάρο. Η συνταγή είναι του κου[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΓΩΜΕΝΟ ΚΟΡΜΟ ΠΙΚΡΑΜΥΓΔΑΛΟ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό και την τοποθετούμε στη φωτιά. Στο μίξερ χτυπάμε τους κρόκους με[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr