Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 44 συνταγές
Το είπα ξανά πως το ταχίνι δεν είναι από εκείνα που αγαπώ..γενικά δεν το χρησιμοποιώ,παρά μόνο αν βρω κάποια συνταγή που μου κάνει κλικ... Μια από αυτές είναι[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΕκτέλεση: Προσθέτουμε το μέλι και τη ζάχαρη και τα τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις αρχίσει να φουσκώνει, το κατεβάζουμε από τη φωτιά και ρίχνουμε τα φύλλα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΚουραμπιέδες Φέτος μαζί με τα παιδιά μου φτιάξαμε νοστιμότατους κουραμπιέδες από μια συνταγή του Στέλιου Παρλιάρου. Απλά υλικά και ακόμη πιο απλή και εύκολη[...]
Πηγή: istomageiremata.blogspot.grΑναρτήθηκε στις 04/12/2015 σε Γλυκά - Επιδόρπια, Γλυκά με Σοκολάτα, Συνταγές Μους τριπλής σοκολάτας με σοκολατένια σως μπαχαρικών Μια υπέροχη συνταγή για ένα[...]
Πηγή: sintayes.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΚΕΪΚ Λιώνουμε την κουβερτούρα μαζί με το βούτυρο σε μπεν μαρί ή στο φούρνο μικροκυμάτων. Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη στο μίξερ, έως[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕκεί κατά τα μεσάνυχτα και αφού τον έχεις μεθύσει με γαργαλίστική σαμπάνια και θαλασσινά, θα τον αποτελιώσεις με μια τούρτα όλο σοκολάτα! Συνταγή του Στέλιου[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε στο blender τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grμπισκότα crackles υλικά:240 γρ. κουβερτούρα, 1 και 1/4 κούπας αλεύρι ,μισή κούπα κακάο , 2 κουταλάκια μπέικιν , μισή κούπα βούτυρο, 1,5 κούπα ζάχαρη καστανή 2[...]
Πηγή: oisyntagestisxrysas.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΙΚ: 130 γρ. κουβερτούρα 160 γρ. βούτυρο Lurpak σε θερμοκρασία δωματίου 220 γρ. ζάχαρη μαύρη ½ κουτ. του γλυκού, γεμάτο, κανέλα ¼ κουτ. του[...]
Ο σιμιγδαλένιος χαλβάς είναι αναμφισβήτητα το γλυκό που έχει την τιμητική του την περίοδο της Σαρακοστής αφού είναι πεντανόστιμος και η παρασκευή του είναι[...]
Πηγή: frapedoypoli.blogspot.gr/search/label/ΣυνταγέςΧτυπάμε στο μίξερ το αλεύρι, το βούτυρο, την άχνη ζάχαρη, το τζίντζερ, την κανέλα, το κάρδαμο, και το γαρίφαλο. Ζυμώνουμε πολύ καλά με το φτερό μέχρι να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr