Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 221 συνταγές
Τούρτα μους σοκολάτας με φουντούκια κι αμύγδαλα, Τούρτα σοκολάτα με φιστίκι Αιγίνης, Τούρτα σοκολάτας Concorde, Τούρτα σοκολάτας με γέμιση ζελέ φράουλα, Νηστίσιμη τούρτα με σοκολάτα και ταχίνι απο το Στελιο Παρλιαρο, Τούρτα με Κρέμα Σοκολάτας και Γιαούρτι – Chilled Chocolate and Yogurt Torte
Εκτέλεση για το παρφέ σοκολάτα: Φτιάχνουμε μία κρεμ ανγκλέζ: Σε μια μικρή κατσαρόλα βάζουμε το γάλα. Ανακατεύουμε τους κρόκους με τη ζάχαρη και τους[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΜΟΥΣ ΛΕΜΟΝΙ: Ξύνουμε τα λεμόνια, τα στύβουμε και σουρώνουμε.. Μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Χτυπάμε τους κρόκους με τα 2/3 της[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠαραδοσιακό κανταΐφι με γέμιση τυριού εύκολο που προέρχεται από την Τουρκία αλλά και τον αραβικό κόσμο !!! Υλικά 1 πακέτο φύλλο κανταΐφι (450-500 γρ.) 150 γρ.[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grhttp://i250.photobucket.com/albums/gg243/polladam/009.jpg Αντιγράφω από το Γαστρονόμο συνταγή του Στ. Παρλιάρου. Την έχω δοκιμάσει κι είναι πολύ ωραία. Υλικά[...]
Πηγή: greekmasa.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΦΟΥΝΤΟΥΚΙΑ ΚΑΡΑΜΕΛΙΖΕ: Σε ένα τηγάνι βράζουμε το νερό με την ζάχαρη. Προσθέτουμε τα φουντούκια και ανακατεύουμε έως ότου καραμελώσουν. Όταν[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΠριν λίγες μέρες η Νένα μας έφτιαξε μια εξαιρετική φουντουκόπιτα, ανάμεσα σε πολλά άλλα εκλεκτά εδέσματα. Μια φίλη, διαβάζοντας τα σχόλια, έψαξε στο αρχείο[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΥΓΔΑΛΟΠΙΤΑ: Βάζουμε 500 γραμμάρια βούτυρο στο φούρνο μικροκυμάτων ή σε μία κατσαρόλα σε πολύ χαμηλή φωτιά, μέχρι να χωρίσει το καθαρό[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΝάμαι κι εγώωωωω!! Πάλι εδώ, αγαπημένες μου μπλογκοφίλες, μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή να προσπαθώ να ηρεμήσω από την ένταση των δύο προηγούμενων ημερών.[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grPin It Μια μπαλαρίνα στο πιάτο μας!!!! Υλικά Για την μαρέγκα 120γρ ασπράδια (από 4 μεσαία αυγά) 10γρ κορν φλαου ή νισεστέ 150γρ λεύκη ζάχαρη 70γρ καστανή[...]
Πηγή: syntagesapospiti.blogspot.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr