Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 110 συνταγές
400 γρ. αμύγδαλα λευκά ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 300 γρ. ζάχαρη 3 ασπράδια αυγών Ξύσμα από 1 λεμόνι ¼ κουταλάκι του γλυκού κανέλα ¼ κουταλάκι του γλυκού γαρίφαλο ¼[...]
Πηγή: ucook.gr/cook400 γρ. σοκολάτα (70% κακάο) 600 ml κρέμα 50 γρ. γλυκόζη 100 γρ. ζάχαρη Το ganache μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάλτσα, απλά ζεσταίνοντας το - ένα τέταρτο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook100 γρ. ασπράδι αυγού 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 100 γρ. ζάχαρη άχνη 1 βανίλια 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά πούδρα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 30 γρ. φιστίκια κελυφωτά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ. αμύγδαλο ωμό ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 7 αβγά 350 γρ. ζάχαρη 100 γρ. Λαδοκούλουρο αμυγδάλου με μέλι ΚΡΗΤΩΝ ΑΡΤΟΣ 5 γρ. baking powder 60 ml. ρούμι Ξύσμα ενός[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. αλεύρι 250 γρ. βούτυρο 4 αβγά 250 ml γάλα 200 γρ. κουβερτούρα λιωμένη σε μπεν μαρί 15 γρ. μπέικιν πάουντερ 250 γρ. ζάχαρη Λιώνετε το βούτυρο και το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook30 δαμάσκηνα, χωρίς το κουκούτσι 30 αμύγδαλα 250 γρ. μπέικον σε λεπτές φέτες Βάζετε ένα αμύγδαλο σε κάθε δαμάσκηνο. Βγάζετε την πέτσα από το μπέικον. Το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook125 ml σοκολάτα γάλακτος 250 ml κρέμα γάλακτος 5-6 cl λικέρ καρύδι Κόβουμε τη σοκολάτα.Τη ζεσταίνουμε μαζί με την κρέμα γάλακτος σε μία κατσαρόλα και τη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ. βούτυρο λιωμένο 700 γρ. μπισκότα τύπου πτι μπερ 100 γρ. ζάχαρη άχνη ΜΑΝΑ 100 γρ. καρύδια ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 125 γρ. κακάο 150 ml. γάλα 30 ml. μπράντι [...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. ώριμα κόκκινα φρούτα (φράουλες, αγριοφράουλες, μύρτιλα, μούρα κλπ) 50 ml κρέμα γάλακτος 50 ml νερό κρύο 240 ml παγωτό βανίλια 4 κορυφές δυόσμου 4[...]
Πηγή: ucook.gr/cook200 γρ. φιστίκι Αιγίνης ψίχα ΚΑΛΑΘΕΡΗΣ 250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα πικρή 250 γρ. Σοκολάτα κουβερτούρα γάλακτος 30 γρ. ροζ πιπέρι σε κόκκους 210 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook180 γρ. αλεύρι μαλακό ΜΑΝΑ 160 γρ. ζάχαρη 80 γρ. τυρί κρέμα 80 γρ. σταφίδες 80 γρ. κορν φλάουρ 6 αυγά ξύσμα λεμονιού Λίγο αλάτι 100 ml. κρέμα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300 γρ. μπισκότα τύπου πτι - μπερ 100 γρ. βούτυρο 1 συσκευασία ζαχαρούχο γάλα 2 μπανάνες 250 ml. κρέμα γάλακτος 50 γρ. τυρί κρέμα 20 γρ. ζάχαρη άχνη [...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 φλιτζάνια αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 3 φλιτζάνια ζάχαρη 3 ασπράδια 4 βανίλιες Προθερμαίνετε τον φούρνο στους 190 C. Ανακατεύετε τα αμύγδαλα με[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κεσές γιαούρτι 2 κεσέδες ζάχαρη 3 κεσέδες αλεύρι 1 βιτάμ 5 αυγά ξύσμα λεμονιού 1 κουταλιά του γλυκού σόδα Βάζετε σε ένα μπωλ το αλεύρι. Ανοίγετε ένα λάκκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250ml γάλα καρύδας 250ml χυμός ανανά 125ml σιρόπι σοκολάτα(έτοιμο) 2κ.σ.ρούμι 250ml παγώτο σοκολάτας κομμάτια φρούτων για γαρνίρισμα Βάζουμε 4 ποτήρια για[...]
Πηγή: ucook.gr/cook320 γρ. αμύγδαλο ψίχα καθαρισμένη και χονδροκοπανισμένη 500 γρ. γιαούρτι 650 γρ. σιμιγδάλι 1300 γρ. ζάχαρη το φλοιό των λεμονιών ξυσμένο 1 ρακοπότηρο κονιάκ 1[...]
Πηγή: ucook.gr/cook550 γρ. ζάχαρη ½ κιλό λεμόνια 50 ml. νερό Ετοιμάζουμε ένα σιρόπι με τη ζάχαρη, το νερό και το χυμό από τα μισά λεμόνια.Αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓια το παντεσπάνι 4 αυγά 170 γρ. ζάχαρη 125 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις MANA 10 γρ. Baking powder 1 Βανίλια 15 ml. νερό Για την κρέμα 450 γρ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. μήλα τύπου Smith 40 γρ. βούτυρο 3 κ.σ. ζάχαρη ψιλη 1 stick κανέλας 125 γρ. φρέσκα ή κατεψυγμένα βατόμουρα Κόβουμε τα μήλα στα 4, αφαιρούμε τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook5 αυγά 4 κουταλιές λικέρ Amaretto 300 γρ. γάλα 1 ξύλο βανίλιας 150 γρ. μαύρη ζάχαρη 3 κουταλιές ζάχαρη Μοιράζετε τη ζάχαρη σε 4 ατομικά μπολάκια πορσελάνης.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook230γρ. ξερά βερίκοκα 600γρ. νερό μισό χυμό λεμονιού 3 φύλλα ζελατίνας (15γρ.) Βάζουμε σε νερό τα ξερά βερίκοκα και τα αφήνουμε να μαλακώσουν και να φουσκώσουν[...]
Πηγή: ucook.gr/cook300 γρ. βούτυρο φρέσκο 350 γρ. σιμιγδάλι χοντρό 100 γρ. αμύγδαλα καθαρισμένα 450 γρ. ζάχαρη άχνη 600 ml. γάλα 180 ml. κρέμα γάλακτος 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1/2 κιλό αλεύρι 1 φακελάκι ξηρή μαγιά Λίγο αλάτι Χλιαρό νερό Σε μία μικρή λεκάνη βάζουμε το αλεύρι, τη μαγιά και το αλάτι.Τα ανακατεύουμε και προσθέτουμε νερό[...]
Πηγή: ucook.gr/cook