Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 47 συνταγές
1200 γρ αλεύρι 400 ml ελαιόλαδο 400 γρ καρύδια 100 γρ ζάχαρη 200 ml χυμό πορτοκαλιού 1 κουταλάκι του γλυκού σόδα 1 κουταλάκι του γλυκού μπέϊκιν πάουντερ λίγο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 κιλό ντομάτες άγουρες Αλάτι Πιπέρι Αλεύρι για το πασπάλισμα Ελιές ψιλοκομμένες προαιρετικά Πιπεριές ψιλοκομμένες προαιρετικά Λάδι για τηγάνισμα Ρίγανη[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γραμμάρια ψιλές μαρίδες 1 φλιτζάνι τσαγιού αλεύρι 2 κομμένα στα τέσσερα Λεμόνια λάδι για τηγάνισμα αλάτι Πλένετε τις μαρίδες, τις αλευρώνετε και τις[...]
Πηγή: ucook.gr/cook5 μπανάνες ώριμες 3 κουταλιές σούπας φρέσκος χυμός λεμόνι 2/3 φλυτζανιού χυμός ροδάκινο 1 1/2 φλυτζάνια ζάχαρη Ξεφλουδίστε τις μπανάνες και με ένα πηρούνι[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γρ. ξερά βερύκοκα,κομμένα 300 γρ. χυμός μήλου 140 γρ. κρέμα γάλακτος 1 κουταλιά μπράντυ 1 κουταλάκι ζάχαρη άχνη 1 κουταλιά κομμένα ψημένα αμύγδαλα Βάλτε[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ: 1 κιλό χυμός πορτοκαλιού 80 γρ. ζάχαρη 70 γρ. κορν φλάουερ ξύσμα από 1 πορτοκάλι ΥΛΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ: 1 κιλό χυμός[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ: 1 κιλό χυμός πορτοκαλιού 80 γρ. ζάχαρη 70 γρ. κορν φλάουερ ξύσμα από 1 πορτοκάλι ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ: 1 κιλό χυμός λεμονιού 120[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 Παντεσπάνι 60 ml μαύρο ρούμι 60 ml λικέρ Alchermes ή Marsala 1 λίτρο κρέμα ζαχαροπλαστικής 1 Κούπα Ιταλική Μαρέγκα Αφήστε το παντεσπάνι για μια ημέρα,για να[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. αλεύρι μαλακό (τύπου 70%) 80 γρ. φυτική μαργαρίνη 80 γρ. ηλιέλαιο 200 γρ. σταχτόνερο 100 γρ. άχνη ζάχαρη 12 γρ. baking powder Ξύσμα από 2 πορτοκάλια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookένα καρπούζι 6 κιλά περίπου 2 κιλά ζάχαρη 2 κουτ. σ. Λεμόντοζο (ξινό) ½ φλιτζάνι του καφέ λεμόνι Λίγα φύλα σμύρνο (αρμπαρόριζα) Κόβομε το καρπούζι σε φέτες,[...]
Πηγή: ucook.gr/cook2 ποτήρια ροδοπέταλα 2 ποτήρια ζάχαρη 1 ποτήρι νερό 1/2 ποτήρι χυμό λεμονιού Μαζεύετε τα τριαντάφυλλα, αφαιρείτε τα πέταλά τους και κρατάτε μόνο αυτά που[...]
Πηγή: ucook.gr/cook250 γραμ. αμύγδαλο ξεφλουδισμένο 750 γραμ. ζάχαρη άχνη 150 γραμ. ανθόνερο Για την επικάλυψη 300 γραμ. ζάχαρη άχνη μερικά ολόκληρα γαρύφαλλα Ανακατεύετε[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 Κιλό σύκα 1/2 Κιλό ζάχαρη φρουκτόζη 1 Λεμόνι Πλένουμε καλά τα σύκα μας και τα κόβουμε στην μέση. Η διαδικασία είναι όπως και στην μαρμελάδα βερίκοκο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook6 κούπες μούστο 9 κουταλιές αλυσίβα(στάχτη από ξυλοκάρβουνα) 2/3 κούπας αλεύρι ή καλύτερα νισεστέ 2/3 κούπας καρύδια χοντροαλεσμένα λίγη κανέλα Η μουσταλευριά[...]
Πηγή: ucook.gr/cook500 γρ. ώριμα κόκκινα φρούτα (φράουλες, αγριοφράουλες, μύρτιλα, μούρα κλπ) 50 ml κρέμα γάλακτος 50 ml νερό κρύο 240 ml παγωτό βανίλια 4 κορυφές δυόσμου 4[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΖαχαρη Corn flower Ξινό Αρωμα Αμυγδαλα (προαιρετικά) Νερό Τα υλικά και οι ποσότητες είναι μυστικά της επιχείρησης. Ρίχνουμε το νερό μέσα σε ένα μπακιρένιο[...]
Πηγή: ucook.gr/cook550 γρ. ζάχαρη ½ κιλό λεμόνια 50 ml. νερό Ετοιμάζουμε ένα σιρόπι με τη ζάχαρη, το νερό και το χυμό από τα μισά λεμόνια.Αφήνουμε να σιγοβράσει για 15 λεπτά.[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 Κιλό βερίκοκα 750 γρ φρουκτόζη 1 Λεμόνι Πλένουμε τα βερίκοκα και τα κόβουμε στην μέση. Κατόπιν αφαιρούμε το κουκούτσια και κόβουμε σε μικρά κομματάκια τα[...]
Πηγή: ucook.gr/cook1 φλιτζάνι λάδι 2 1/2 φλιτζάνια σιμιγδάλι χοντρό 3 φλιτζάνια ζάχαρη 5 φλιτζάνια νερό 1 φλιτζάνι αμύγδαλα ξεφλουδισμένα και κοπανισμένα 1 ξυλάκι κανέλλα 3[...]
Πηγή: ucook.gr/cook3 μήλα ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΡΟΠΙ: 1 λίτρο νερό 500 γρ. ζάχαρη 40 γρ. ρούμι 8 γρ. κάρδαμο ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ: 370 γρ. νερό 135 γρ. ζάχαρη 80 γρ. γλυκόζη Ετοιμάζουμε το[...]
Πηγή: ucook.gr/cook