Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 16 συνταγές
Σαραγλί – Greek Kouzina Αρχική Άρθρα και βοηθήματα Σαραγλί Υλικά Για τα φύλλα 4 φλιτζάνια αλεύρι ½ φλιτζάνια λάδι Λάδι !Για το άλειμμα των φύλλων Αλάτι Για[...]
Πηγή: greekouzina.grΠαράπονο δεν έχετε πιστεύουμε, δώσαμε αρκετές συνταγές για τον μπακαλιάρο που θα πρωταγωνιστεί στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου την Κυριακή. Να σας δώσω κι εγώ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι δύο τελευταίες μέρες ήταν πολύ κουραστικές (όπως και οι 2 τελευταίες εβδομάδες). Όλο το Παρασκευοσαββατοκύριακο είχε καθαριότητα και μαγείρεμα. Χτες το[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΈνα πολύ νόστιμο γλυκάκι, που το φτιάχνω πάντα τις λίγες μέρες που νηστεύουμε. Δεν ξέρω γιατί συνηθίζω να το κάνω στις νηστείες μόνο, είναι φαντάζομαι κάτι[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΔεν ξέρω αν είναι σύμπτωση ή έλλειψη φαντασίας αλλά πάντα στα σοκολατογλυκά μου φεύγει η έμπνευση και δεν ξέρω ως τι να τα καταχωρήσω. Έτσι και σήμερα. Έκανα[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΣτη χθεσινή ανάρτηση, ανέφερα κάποιες πληροφορίες σχετικά με την ιστορία και τα είδη του αλατιού, που θεωρώ ότι καλό είναι να τα γνωρίζουμε, έστω κι αν δεν[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΟι Σαρακοστιανές (νηστίσιμες) συνταγές του Χωριό Η Σαρακοστή, η μεγαλύτερη περίοδος νηστείας, έχει ξεκινήσει. Επτά εβδομάδες νηστείας μέχρι το Πάσχα – το[...]
Πηγή: xaroumenos-taxidioths.blogspot.grΤο πιο διάσημο πιάτο του Nobu. Η γλύκα του miso αναδεικνύει ιδανικά τη «στρογγυλή» σάρκα του ψαριού. Yλικά (για 4 άτομα) 4 φιλέτα μπακαλιάρου των[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΥλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 11 Χειμώνας 2019-20 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαιρός ήταν επιτέλους για ένα νοητό ταξίδι στην Κορέα (αφού κανονικό ταξίδι, αυτήν την εποχή ειδικά, είναι απαγορευμένο...), μέσω ενός καταπληκτικού[...]
Πηγή: shogunkitchen.blogspot.grΠολλά τα μέρη που μπορεί να φάει κανείς όμορφα στην Βαρκελώνη. Ένα από αυτά, σε περιοχή ιδιαίτερα τουριστική, αλλά γεμάτο πάντα με ντόπιους πελάτες, είναι το[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr