Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 12 συνταγές
500 γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του (του Παρλιάρου) 40 γρ. κακάο Γιώτης 1 κάψουλα βανίλια 4 αυγά 250 γρ. βούτυρο βιτάμ 470 γρ. ζάχαρη 125 γρ. κουβερτούρα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓεια σας! Είμαι η Σοφία, η ανιψιά της Έλενας. Είμαι 16 χρονών και θέλω να σπουδάσω και να γίνω γιατρός, όπως οι γονείς μου. Όπως καταλαβαίνετε έχω πολύ[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΤούρτα σοκολατινα (συνταγή κλασική σοκολατινα Παρλιάρου, μόνο που αντί για τρούφα, προτίμησα γλάσο σοκολάτας) Υλικά:παντεσπάνι: 130 αλεύρι για όλες τις[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΕλαφριά τούρτα σοκολάτας πορτοκάλι! Εύκολη και πεντανόστιμη! Είναι σχεδόν δικιάς μου έμπνευσης και πραγματικά καταναλώνεται μέχρι τελευταίας μπουκιάς από όλους[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑυτή είναι μια συνταγή που επινόησα εγώ η ίδια. Η κρέμα βέβαια είναι συνταγή του κύριου Παρλιάρου τον οποίο εκτιμώ πολύ και υπεραγαπώ.. Τα υπόλοιπα όμως μέρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕδώ και λίγες μέρες, ο πολυπράγμων τρελοτουρίστας γιόρτασε τα γενέθλιά του μαζί με την τρελοτουρίστριά του φτιάχνοντας μεθυσμένα τρουφάκια και άλλα καλά. Τα[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥλικά: Για την βάση 100γρ αλεύρι 4 αυγά 100γρ ζάχαρη 20γρ κακάο Για την κρέμα 180γρ κουβερτούρα 400γρ κρέμα γάλακτος χτυπημένη σε παχύρευστη μορφή 50γρ κρέμα[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΪΦΙ: Τεμαχίζουμε τη σοκολάτα. Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος. Την ρίχνουμε σιγά-σιγά πάνω στην τεμαχισμένη σοκολάτα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΕΚΤΕΛΕΣΗ Ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος στους 90º C και τη ρίχνουμε πάνω από τα 250 γρ. τεμαχισμένης κουβερτούρας μαζί με το μαστιχέλαιο. Ομογενοποιούμε πολύ[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΓια τη γκανάς βάζουμε σε μία κατσαρόλα την κρέμα γάλακτος και την τοποθετούμε στη φωτιά. Μόλις πάρει βράση, αδειάζουμε πάνω από την τεμαχισμένη σοκολάτα.[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr