Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 8 συνταγές
κείμενο και φωτογραφίες: Ioli «Πασπαλισμένες με ζάχαρη και ζεστές, αποτελούν ένα εξαίσιο πιάτο. Έχουν μια χρυσή απόχρωση και σε δελεάζουν να τις φας. Λεπτές[...]
Πηγή: pandespani.comΕισαγωγικές Πληροφορίες (για να ξέρουμε και με τί έχουμε να κάνουμε): Ηλικία: 27 Υψος: 170cm Βάρος: 80kg (να τ'αφήσω;) Tόπος: Λονδίνο, Αγγλία, και[...]
Πηγή: greekcook.grΑν φτιάχνουμε ψωμί σπιτικό, για να πετύχουμε τραγανή κόρα, αλείφουμε την επιφάνεια με ασπράδι αυγού ελαφρά χτυπημένο. >Αν το κρέας που βράζουμε εξακολουθεί να[...]
Πηγή: spitikofagaki.blogspot.grΤο ψάρι αλλά και γενικότερα τα θαλασσινά υπήρξαν για τους Έλληνες ένα πολύ σημαντικό στοιχείο διατροφής. Εδώ και αιώνες ανέπτυξαν μια σημαντική κουλτούρα η[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr