Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Υλικά (για 10 σφηνάκια) 50 ml κρέμα γάλακτος 1 λεμόνι 1 κουταλάκι του καφέ κορνφλάουρ 150 γρ. γιαούρτι 200 ml γάλα 150 γρ. avruga (αυγά χρυσής ρέγγας) 1 κιλό[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΟι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]
Πηγή: greekcook.grΑφράτες κρεπούλες με τις οποίες οι Ρώσοι σερβίρουν το χαβιάρι, μπορούν όμως να γίνουν η βάση για κάθε λογής γιορτινά καναπεδάκια. Υλικά (Κομμάτια: περίπου 24)[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΣτο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤα ψάρια μαζί με τα λαχανικά δημιουργούν έναν εξαιρετικό ζωμό, ο οποίος, παγώνοντας, θα κρατήσει τα αρώματά τους, δίνοντας στο πιάτο όχι μόνο μια όμορφη όψη,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣτο λεπτό αυτό πιάτο, η γεύση του ιωδίου «παγώνει» μέσα σε ένα «γυάλινο κουκούλι» με απρόσμενη αλμύρα και ευχάριστη αρωματική φρεσκάδα, χάρη στην ισχυρή[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΣκέφτηκα να δώσω μερικές διευκρινίσεις πάνω στο προηγούμενο ποστ σχετικά με τα ταξίδια με γκρουπ και να σας πω λίγη ακόμα από την ιστορία με τον τρέλιακα (που[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΤα ψάρια μαζί με τα λαχανικά δημιουργούν έναν εξαιρετικό ζωμό, ο οποίος, παγώνοντας, θα κρατήσει τα αρώματά τους, δίνοντας στο πιάτο όχι μόνο μια όμορφη όψη,[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΓια τους περισσότερους, η Καθαρή Δευτέρα σημαίνει το τέλος της Αποκριάς και την αρχή της Σαρακοστής, την αρχή δηλαδή της νηστείας που διαρκεί 40 ημέρες, όσες[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΑπό το Caviar House στο Παρίσι, ο φίλος μου ο Δ. μού έφερε ένα καταπληκτικό μαύρο κουτάκι, ίδια στολή παραλλαγής βραδινής κρέμας προσώπου! «Η prairie με το[...]
Πηγή: pandespani.comΕίχα φάει πολύ ξύλο μικρή μέχρι να μάθω να λέω τα μαλακά σοκολάτάκια fudge. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο. Αυτό και το χαβιάρι δεν μπορούσα να συνηθίσω. Οκ,[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΜοιάζει αλλά δεν είναι!!! Είναι πολύ νόστιμη μαρμελάδα μοιάζει με χαβιάρι και λέγετε σαμπούκο! Ενώ το χαβιάρι είναι πολύ αλμυρό, ο σαμπούκος είναι πολύ γλυκός,[...]
Πηγή: zzcook.blogspot.grPost Views: 190 Η σύνθεση ενός μενού πιστεύω ότι μοιάζει με μια μουσική παρτιτούρα, όπου η κάθε νότα δένει αρμονικά με την επόμενη. Σου προτείνω 4 ιδανικούς[...]
Πηγή: beauty-secrets.gr/geyseis