Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 36 συνταγές
Φωτογραφίες από το μονοπάτι περιμένατε, γλυκά κεράσματα σας φέρνω! Τι να κάνω; Όταν ο υπόλοιπος κόσμος έχει διακοπές εμείς έχουμε δουλειά, άσε που ήταν κι η[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.gr500 γρ αλεύρι όλα 5 αυγά Αλάτι 2 κ. σ. Ελαιόλαδο 2 κ. σ. ζάχαρη 1 πορτοκάλι (το ξύσμα) 1 κ. σ τσίπουρο 1 Βανίλια Για το σιρόπι 800 γρ ζάχαρη 800 γρ νερό[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: 50 κουκούτσια από μούσμουλα 750 ml τσίπουρο χωρίς γλυκάνισο ή βότκα 40° για το σιρόπι : 750 ml νερό μεταλλικό (κατά προτίμηση ) 350-400 γραμμάρια[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.gr26/12/16 Ένα Ιταλικό γιορτινό ψωμί με την ονομασία pinza και όχι pizza ( αν και από εκεί προέρχεται) σας προτείνουμε για φέτος. Στην γειτονική μας χώρα[...]
Πηγή: zannetcooks.comΗ κόρη μου που διαμένει στην Αγγλία κάνει μία διατροφή (δίαιτα) και είναι πολύ ευχαριστημένη, οπότε κάθισε να μου τη γράψει και εγώ σας τη μεταφέρω: Στην[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΚαλή σας μέρα και καλή εβδομάδα!!! Κάτι περισσότερο από τρεις εβδομάδες έμειναν για τα Χριστούγεννα και οι προετοιμασίες άρχισαν ή πρέπει να αρχίσουν![...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑπό τα όχι πολύ γνωστά, ελαφριά σπιτικά λικέρ, με έντονο άρωμα και μπίτερ, μοναδική γεύση. Φτιάξτε το με το ξύσμα από τα νεράντζια , που φτιάχνετε γλυκό του[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤο λικέρ αμαρέττο, μας έχει έρθει από τη γειτονική Ιταλία και το όνομα του, σημαίνει πικρούτσικο. Φτιάχνεται με πικραμύγδαλα ή αμύγδαλα κουκουτσιών από[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΤην περασμένη Κυριακή, πήγα μια υπέροχη εκδρομούλα στον Αγ. Νεκτάριο , στο Λαύριο. Αφού προσκυνήσαμε τον ΄Αγιο, μετά πήγαμε για τσιπουράκια στο Λιμάνι του[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.grΗ αρμπαρόριζα ή αλλιώς πελαργόνι, είναι ένα φυτό με πολύ αρωματικά φύλλα, που το χρησιμοποιούμε στη ζαχαροπλαστική, ή για να φτιάξουμε πολύ ιδιαίτερα και[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚάποτε το βρίσκαμε στα πιο πολλά σπίτια, στις περισσότερες περιοχές της πατρίδας μας, να σερβίρεται στους μουσαφιραίους, μετά το γλυκό σταφύλι . Ένα δροσερό[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.grΣας το είπα και πριν λίγο καιρό , δεν το βάζω κάτω με τα εσπεριδοειδή, όχι ακόμα. Όταν προχθές πήγα στον οπωροπώλη της γειτονιάς μου και βρήκα τα πιο απίθανα[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΣας περίσσεψαν κουλουράκια. Και δεν βλέπετε να «τραβιούνται» πια. Κάντε τα τρουφάκια. Τι θα χρειαστούμε; Για τη γεμιση Κουλουράκια Αμύγδαλα ή καρύδια[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.grΥΛΙΚΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 2 κιλά ώριμα δαμάσκηνα 1 κιλό ζάχαρη 1/2 φλ. τσ. νερό 1/2 φλ. τσ. κονιάκ (ή κόκκινο γλυκό κρασί ή λικέρ της αρεσκείας μας ή τσίπουρο με[...]
Πηγή: e-sofia.grΗ εποχή του τρύγου δειλά-δειλά ξεκινάει και οι προθήκες γαλακτοπωλείων και ζαχαροπλαστείων που επιμένουν παραδοσιακά γεμίζουν με ημιδιάφανα κεσεδάκια με τη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο έχω πει κι άλλες φορές πως το " καλό " γλυκό των ημερών για μένα ήταν πάντα ο μπακλαβάς. φούρνος της Καλμούκαινας απέναντι από το σπίτι μου στο χωριό μέσα[...]
Πηγή: oinomagirion.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εύχομαι να περάσατε όλοι καλά και να φάγατε καλύτερα! Εμείς πάντως τα καταφέραμε και τα δύο, όσο κι αν ο καιρός προσπάθησε να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣίγουρα ο χαλβάς είναι το γλυκό που κυριαρχεί στο τραπέζι την περίοδο της νηστείας, τον βρίσκεις παντού και σε πάρα πολλές εκδοχές. Επειδή οι μέρες της[...]
Πηγή: bostanistas.gr180 γρ. σπορέλαιο 120 γρ. βιτάμ 150 γρ. ζάχαρη 70 γρ. κονιάκ ή τσίπουρο 1 κ.γ. μπέικιν 1 κ.γ. σόδα ξύσμα από 2 πορτοκάλια 1 κ. γ. κανέλλα 1 κ.γ. μοσχοκάρυδο[...]
Πηγή: cooktherapy.grΜερίδες 10 Προετοιμασία 30 λεπτάΨήσιμο 50 λεπτάΣυνολικός χρόνος 1 ώρα 20 λεπτά Cook ModeΓια να μην κλείσει η οθόνη σας. ΚατσαρόλαΜακρόστενη φόρμα[...]
Πηγή: elpidaslittlecorner.grΈνα από τα πιο ξεχωριστά, σπιτικά λικέρ, το καρυδάκι, αν και όχι πολύ συνηθισμένο τα τελευταία χρόνια, με φίνα και πολύ ιδιαίτερη γεύση. Γίνεται πολύ εύκολα,[...]
Πηγή: faghta-giagias.blogspot.gr