Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 49 συνταγές
Καλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα!! Ελπίζω να είστε καλά και να σας βρίσκει ο Φλεβάρης υγιείς, με ανεβασμένη διάθεση και κέφι για να υποδεχθείτε ένα ακόμη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στον Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ανάρτηση είναι αναδημοσίευση από το blog : http://koumiotis.blogspot.gr Η ζωή στην Κύμη και τα χωριά της Ιστορία Τα σύκα αποτελούν ένα από τα αγαπημένα[...]
Πηγή: gefseis-evias.blogspot.grΤο Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στο Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα αμύγδαλα δεν προορίζονται μόνο για τα γλυκά, έγραφα τις προάλλες. Σήμερα περιγράφω το πώς από τσάγαλα μετατρέπονται, χωρίς να βγάλουν το περίβλημά τους, σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι δυνατότητες και οι εναλλακτικές που σου δίνει ένα φρούτο είναι ανυπολόγιστες! Αλήθεια... φανταζόσουν ποτέ πως θα απολάμβανες τα σύκα ποσέ, με γλυκό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΣυνταγή εμπνευσμένη από το βιβλίο Mediterranean Seafood, του Alan Davidson. Υλικά για 2 άτομα 1 μεγάλος ελληνικός αστακός, ζωντανός 3-4 κουταλιές παρθένο[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΚαλησπέρα και καλό μήνα έστω και μια ημέρα αργότερα! Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, ότι αυτός ο μήνας θα είναι καλύτερος κι όχι μόνον όσον αφορά στον καιρό (ακόμη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΞερά σύκα με δύο τρόπους: Ολόκληρα και ανοιγμένα Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαι καλές διακοπές! Φτάσαμε κιόλας στα μισά του Αυγούστου. Της Παναγιάς μεθαύριο, και διάλεξα μια από τις καλύτερες -κατά τη γνώμη μου-συνταγές της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΓια 4-6 άτομα Υλικά για την τούρτα Χανίων Για τη ζύμη 300 γραμμάρια αλεύρι 55% 300 γραμμάρια αλεύρι 70% 1 κουταλιά της σούπας αλάτι 1 κουταλιά της σούπας[...]
Πηγή: sidagi.grΕδώ και καιρό έχω ανακαλύψει την παρέα σας και σήμερα για πρώτη φορά είπα να ανεβάσω κι εγώ μια συνταγή που δοκίμασα πρόσφατα και είναι υπέροχη. Είναι από την[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε στο blender τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣυνταγή 1η : Ρετσέλι Κυδώνι Η συνταγή αυτή είναι της γιαγιάς μου και την συνήθιζαν στην Πόλη. Το Ρετσέλι είναι σαν μαρμελάδα στη γεύση και σαν πολύ πηχτό[...]
Πηγή: greekmasa.grΚόρμα κοτόπουλο Χρόνος προετοιμασίας: 9 ώρες Χρόνος μαγειρέματος: 1 ώρα Μερίδες: 4 Υλικά 4 φιλέτα κοτόπουλο, χωρίς κόκαλο, γύρω στα 150 με 200γρ το κάθε ένα[...]
Πηγή: kouzzzina.grNEW YORK CHEESECAKE Το τσίζκεϊκ, αν και το όνομα του ακούγεται εξαιρετικά τρέντυ, είναι ένα γλυκό με αρχαίες ρίζες, που φτάνουν μάλιστα μέχρι την πατρίδα μας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑν η ζωή ήταν φράουλα, θα ήταν ζουμερή, λαχταριστή και με μια δόση τσαχπινιάς -είπε η Δάφνη (που λατρεύει τη γεύση του σαρκώδους καρπού και βρήκε στην τάρτα[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα γαλακτομπούρεκο που είναι χάρμα οφθαλμού! Ευπρόσδεκτο δώρο! Υλικά 8 -10 φύλλα κρούστας βούτυρο κερκύρας για το άλειμμα Κρέμα 1κιλό γάλα πλήρες 6[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr250 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο, σε κύβους 8 κ.σούπας ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 φύλλα δάφνης 450 γραμ. σφιχτές ντομάτες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΣε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το καλοκαιρινό φρούτο για όλο τον χειμώνα. Γι'[...]
Πηγή: bostanistas.gr