Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 197 συνταγές
Τι χρειαζόμαστε: Για τη βάση: 125 γρ. αλεύρι 80 γρ. ζάχαρη άχνη 80 γρ. βούτυρο 1 βανίλια λίγο αλάτι ½ αβγό 50 γρ. αμύγδαλα τριμμένα Για τη γέμιση: 3 αχλάδια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα πολλά λόγια είναι φτώχια, απλά μοναδική & ανεπανάληπτη. Συνταγή : Τάσος Τυρανόπουλος. Μερίδες : για 8 άτομα. Απαιτούμενος Χρόνος : Προετοιμασία 1 ώρα,[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΤην είδα στην τηλεόραση, την δοκίμασα, μου άρεσε και την μοιράζομαι μαζί σας. Είναι απλή και νόστιμη. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο ζύμη τάρτας 600 γρ κεράσια 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈτσι όπως το προτιμώ…απλό χωρίς γλάσο με θρεπτικά υλικά. Τι χρειαζόμαστε: 200 ml ελαιόλαδο 250 γρ. καστανή ζάχαρη 4 αυγά 170 αλεύρι που φουσκώνει 1 κ.γ. baking[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά για ορθογώνια φόρμα 30χ10 εκ.: Για το κέικ: 225 γρ. βούτυρο ή μαργαρίνη σε θερμοκρασία δωματίου 250 γρ. ζάχαρη 200 γρ. αμύγδαλα λευκά τριμμένα 4 αβγά 175[...]
Πηγή: easykuzina.gr170 γρ. βούτυρο ανάλατο σε θερμοκρασία δωματίου 100 γρ. ζάχαρη 1 κρόκο (μεγάλου αυγού) 1 κ.γ. εκχύλισμα βανίλιας 120 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τσέρκι 24 εκ. 14-16 μομμάτια Για την βάση μπισκότου: 20 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 35 γρμ. μπισκότα γεμιστά, τριμμένα καλά σε σκόνη 30 γρμ. αμύγδαλο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤο Φθινόπωρο είναι η εποχή του σταφυλιού και αυτό το ζουμερό κέικ, είναι «πραγματική απόλαυση»! Τι χρειαζόμαστε: 140 γρ. αμυγδαλόσκονη 140 ml ελαιόλαδο 140 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΜίνι κέικ, πεντανόστιμα, αφράτα και καλοκαιρινά, με κυρίαρχη τη γεύση του φρέσκου ροδάκινου αλλά και της μαρμελάδας ροδάκινο. Θέλετε ένα γρήγορο σνακ ή κέικ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤούρτα καραμέλα, με βάση από μπισκότο αμυγδάλου-σοκολάτας, με μια μους καραμέλα, και μια κρέμα πραλίνα φουντουκιού. Τέλος με επικάλυψη γλάσου καραμέλας. Ένας[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΝΤΕΣΠΑΝΙ: Χτυπάμε τα αυγά με τη ζάχαρη μέχρι να αφρατέψουν. Κοσκινίζουμε το αλεύρι και το ρίχνουμε σιγά-σιγά στα χτυπημένα αυγά μαζί με την[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΥλικά για φόρμα ή ταψάκι 22-24 εκ.: Για τα φρούτα: 250 γρ.κατεψυγμένα ή φρέσκα κόκκινα φρούτα σε κομμάτια, αν είναι φράουλες 1 βανίλια 3 κ.σ. ζάχαρη καστανή[...]
Πηγή: easykuzina.grΑυτή είναι μία βασική συνταγή μπισκότου, για τούρτες επί το πλείστον. Μπορούμε να την παραλάξουμε με φουντούκι, να προσθέσουμε κακάο για σοκολατένιο μπισκότο,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΕΜΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ΜΠΑΝΑΝΑΣ: Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Το βούτυρο, την καστανή ζάχαρη, την αμυγδαλόσκονη, το αλεύρι, το κακάο και το[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΤέλεια βασική συνταγή για αφράτο παντεσπάνι. Παντεσπάνι: (για 2 φέτες με τσέρκι 26 cm.) 150 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 130 γρμ. ζάχαρη 6 αυγά χωριστά[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤα Χριστούγεννα θέλουν και τα “χιονισμένα” τους τρουφάκια! Υπέροχα είναι και τα σοκολατένια αλλά ας φτιάξουμε και μερικά πανεύκολα, πολύ αρωματικά,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grυλικά 5 κουταλιές ρύζι μπασμάτι 4 ποτήρια γάλα φρέσκο τα σποράκια από 1 κάρδαμο 2 κουταλιές αμυγδαλόσκονη 6 κουταλιές ζάχαρη καστανή μερικές κλωστίτσες σαφράν[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΣΥΝΤΑΓΗ Ποιόν ξινίζει το λεμόνι; Ό,τι περιέχει λεμόνι δεν είναι ξινό. Το ξύσμα του δημοφιλούς εσπεριδοειδούς είναι αυτό που δανείζει το[...]
Πηγή: pandespani.comΑΝΑΚΑΤΕΥΕΤΕ σ΄ένα μπώλ... 1 1/2 ποτήρι αλεύρι 1/2 ποτήρι αμυγδαλόσκονη 1 κουταλάκι σόδα 1 κουταλιά κανέλα ΧΤΥΠΑΤΕ στο μίξερ... 2 αυγά 1 1/2 ποτήρι ζάχαρη[...]
Πηγή: pepiskitchen.blogspot.grΕκτέλεση για το κραμπλ Ομογενοποιούμε όλα τα υλικά μαζί. Εκτέλεση Σε ένα μπωλ αδειάζουμε τις κομπόστες κρατώντας τη μισή ποσότητα σιροπιού. Κόβουμε τα φρούτα[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΔιάβασα στα "Γλυκά μυστικά" αυτό το γλυκό της Μυρσίνης Λαμπράκη και αποφάσισα να το κάνω, κατ αρχήν γιατί με εντυπωσίασε η εμφάνισή του! Έχει μέσα κέικ, δύο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤο μεγάλο μυστικό στα συγκεκριμένα μπράουνις είναι η ακατέργαστη, μαύρη ζάχαρη muscovado που τους δίνει μια μοναδική γεύση καθώς και το άρωμα καραμέλας που[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο σημερινό μας γλυκάκι είναι νόστιμο, εύκολο να το ετοιμάσουμε, είναι και νηστίσιμο ώστε να μπορούν να το απολαύσουν και όσοι φίλοι μας νηστεύουν. Ένα[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΕκτέλεση για τη γέμιση: Ανακατεύουμε την αμυγδαλόσκονη, τη ζάχαρη και το ξύσμα πορτοκαλιού. Προσθέτουμε τα αυγά και το λικέρ και ανακατεύουμε. Αφήνουμε για[...]
Πηγή: glykes-alchimies.gr