Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 19 συνταγές
Μια ημίγλυκη σάλτσα σύκων με πολλές χρήσεις Τα σύκα φέτος είναι πολλά. «Συκοχρονιά» θα την έλεγε κανείς τη φετινή. Βλέπετε, στις αγροτικές περιοχές συχνά οι[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλό μήνα!!! Έφτασε και ο Σεπτέμβριος, δυστυχώς! Για να αποχαιρετίσουμε και αυτό το καλοκαίρι το post που επέλεξα να ανεβάσω είναι σχετικό με τις καλοκαιρινές[...]
Πηγή: olivesandolive.blogspot.grΜια ημίγλυκη σάλτσα σύκων με πολλές χρήσεις Τα σύκα φέτος είναι πολλά. «Συκοχρονιά» θα την έλεγε κανείς τη φετινή. Βλέπετε, στις αγροτικές περιοχές[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλιτσούνια Λυχναράκια τα παραδοσιακά λαμπριάτικα τυροπιτάκια της Κρήτης φτιαγμένα με τυρομάλαμα/ μαλάκα και ξυνομυζήθρα. Οι εκτός Κρήτης, κι όσοι δεν είναι[...]
Πηγή: kitchenstori.esΣτην Αθήνα που ήμουν, γνώρισα τη Δώρα και το Στάθη. Δύο νεαρούς ανθρώπους αξιόλογους που χάρηκα πολύ την παρέα τους. Και οι δύο ασχολούνται με τη μαγειρική.[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΚαι καλές Απόκριες! Με το που ανοίγει το Τριώδιο, στην Κρήτη ξεκινά η εποχή της μυζηθρόπιτας. Όχι δηλαδή ότι τον υπόλοιπο χρόνο – όταν υπάρχει μυζήθρα-[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΤι χρειαζόμαστε: 150 γρ. μαργαρίνη 250 γρ. μπισκότα τριμμένα στο μπλέντερ 350 γρ. κρέμα γάλακτος 200 γρ. ανθότυρο 200 γρ. μανούρι 100 γρ. ξινομυζήθρα 60 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν βαριέστε να διαβάσετε την ιστορία, πηγαίνετε κατευθείαν στη συνταγή...Η ιστορία αποτελεί συνέχεια της ιστορίας που άρχισε 2 χρόνια πριν ... Είχαν περάσει 2[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grO σεφ φτιάχνει μια μαλακή βάση από φιστίκια Αιγίνης και για τη γέμιση αναμειγνύει γιαούρτι με κρητική κουρούπα. Συνταγή : Στέλιος Παρλίαρος. Μερίδες : για 8-10[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grΜιλφέιγ μελιτζάνας με αρωματικό φιλέτο κοτόπουλο. Τι χρειαζόμαστε: 3 μελιτζάνες φλάσκες 4 ντομάτες 6 φέτες φιλέτο κοτόπουλο 1 συσκευασία τυρί cottage ή 300 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τα γιορτινά μας καναπεδάκια και όχι μόνο! Το χαρουπάλευρο έχει ξαναμπεί για τα καλά στην κουζίνα μας. Μετά την πολύχρονη απόσυρσή του έχει επανακάμψει[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚατι οι μέρες, κατι ο καιρός,κατι η λαιμαργία μας...όλα, μας φέρνουν αυτή τη συνταγή στο πιάτο... Το καλό με αυτούς τους λουκουμάδες είναι οτι δε χρειάζεται[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΟ καρπός της πλούσιος σε θρεπτικά συστατικά, το ξύλο της πολύτιμο, ο ύπνος στη σκιά της βαρύς. Μιλάω για την καρυδιά, δέντρο βασιλικό με καρπούς κατάφρακτους[...]
Πηγή: bostanistas.grphoto: Βαγγελιώ Κασσαπάκη Σήμερα φτιάχνουμε ένα κλασικό κέικ καρότου με γραβιέρα και ξινομυζήθρα ή φέτα, νόστιμο, ελαφρύ και ευκολοχώνευτο, κατάλληλο και για[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλοκαιρινή τάρτα ό,τι πρέπει για τις ζεστές μέρες σαν και τη σημερινή. Τα φασολάκια, τα ντοματίνια και το γιαούρτι φτιάχνουν μια δροσερή γέμιση για τη ζύμη[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr