Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 60 συνταγές
4 κ.σ. ψιλοτριμμένη λευκή σοκολάτα 10 cl άσπρη creme de cacao 8 cl άσπρη τεκίλα 60 ml χυμός λάιμ 80 ml άγλυκο γάλα καρύδας 400 ml χυμός ανανά 8 παγάκια[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΚαλησπέρα σας καλοί μου φίλοι!!! Σήμερα είχε ο μπαμπάς μου τα γεννέθλιά του και φυσικά επιμελήθηκα και φέτος την τούρτα του... Κατόπιν δικού του αιτήματος του[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΤι είναι απεριτίφ; 'Η απεριτίβο στα ιταλικά; Ενα ποτό που ανοίγει την όρεξη όπως υπονοεί και η λέξη, η οποία προέρχεται από το λατινικό ρήμα aperire που[...]
Πηγή: bostanistas.grFood States in ''Gastronomy days'' Το Food States βρέθηκε στις 24 Μαΐου στο μουσείο Μπενάκη στην Αθήνα στις «Μέρες Γαστρονομίας». Μια συνάντηση για[...]
Πηγή: foodstates.blogspot.grΑν ανήκουμε στους τυχερούς, δύο - άντε το πολύ τρεις - από τούτες τις γιορτινές μέρες θα μας χαριστούν για να τις περάσουμε ρέμπελα, μακριά από υποχρεώσεις[...]
Πηγή: bostanistas.gr250 γρ. αλεύρι 45 γρ. μπέικιν πάουντερ 125 γρ. βούτυρο 120 γρ. ζάχαρη 2 αυγά 200 γρ. γιαούρτι πλήρες 250 γρ. κεράσια κονσέρβα 50 γρ. κουβερτούρα[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΑπόψε θέλω να πιω , Ρίξτε στο γυαλί φαρμάκι ή Φέρτε να πιω να ξημερωθώ ; Με όποια διάθεση και αν μας βρίσκουν τούτες οι γιορτές, στα τραπέζια ή στα πατώματα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΑλλιώς είχα στο νου μου να είναι τούτη η ανάρτηση. Πιο περιγραφική της διαδικασίας και του τρόπου παρασκευής του κορυφαίου τοπικού μας ποτού. Επιφυλάσσομαι ,[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΕντάξει λοιπόν, θα το πω καθαρά και ξάστερα. Λατρεύω τα κοκτέιλ. Λατρεύω την εμφάνισή τους, τη γεύση τους (όχι όλων), λατρεύω τον τρόπο που[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΚαλή μέρα αγαπημένοι μου μπλογκογείτονες! Τί κάνετε; Ελπίζω, παρά το άκρως βροχερό και μουντό Σαββατοκύριακο να είστε καλά! Πάντως, όπως σας είπα κι εχθές εγώ[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΓια την σμυρναίικη κουζίνα έχουν γραφεί ελάχιστα βιβλία. Ένα από αυτά, To τετράδιο της Ερατώς με συνταγές και ιστορία της Σμύρνης από το 1867 ως το 1919,[...]
Πηγή: pandespani.comΕδώ και κάμποση ώρα κάθομαι και κοιτάζω τον υπολογιστή σκεπτόμενη πως να αρχίσω. Είναι σκληρά αυτά που θα πω και σίγουρα δεν θα αρέσουν σε πολλούς. Μεταξύ μας[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.gr12 cl βότκα βανίλια 8 cl άσπρη creme de cacao 16 cl Amarula Cream 40 ml σιρόπι βανίλιας 300 ml χυμός μαρακούγια 160 ml χυμός μήλου 40 ml σιρόπι αμυγδάλου 250[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΜΠΑΝΑΝΑ ΣΠΛΙΤ | BANANA SPLIT ICE CREAM | ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΕΡΒΙΡΙΣΜΑΤΟΣ Σήμερα σας έχω μια υπέροχη και δροσιστική πρόταση σερβιρίσματος με vintage διάθεση, το αγαπημένο[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΥπεροχο νηστισιμο γλυκισμα τα σκαλτσουνια γεμιστα με μαρμελαδα, καρυδι, σταφιδες, κανελα και γαρυφαλο ιδανικα για την περιοδο νηστειας και οχι μονο. Δοκιμαστε[...]
Πηγή: nostimessyntagesthsgwgws.blogspot.grΥπέροχο και δροσερό γιαουρτογλυκό με κοκτέιλ φρούτων και μπισκότα πτι μπερ!! Σας έφτιαξα ένα εύκολο γιαουρτογλυκό με 4 υλικά που συνήθιζε να μας το φτιάχνει η[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΑπό τα αγαπημένα μου!!! Δοκιμάστε το!!! Υλικά 1 κουτί μπισκότα πτι-μπερ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ τετράγωνα 1 κομπόστα κοκτέϊλ 1 γάλα ζαχαρούχο 1 σαντιγύ φυτική (σε[...]
Πηγή: greekmasa.gr250ml γάλα καρύδας 250ml χυμός ανανά 125ml σιρόπι σοκολάτα(έτοιμο) 2κ.σ.ρούμι 250ml παγώτο σοκολάτας κομμάτια φρούτων για γαρνίρισμα Βάζουμε 4 ποτήρια για[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΕ,το είπα...αφού είχαμε γιορτή...να σας κεράσω και κάτι για τις ευχές σας :)Κι επειδή δεν προλαβαίνω για τα δύσκολα,ας είναι κάτι που γίνεται στη στιγμή,αλλά[...]
Πηγή: cookthebook.blogspot.grΚαλως ήλθατε πίσω στο blog μου!!! Αφού φτιάξαμε τα πατροπαράδοτα γλυκά των χριστουγέννων ήρθε η ώρα για μικρά φοντάν που θα στολίσουν τον μπουφέ μας και θα[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΕύκολο Γιαουρτογλυκό με μπισκότα πτι μπερ και κοκτέιλ φρούτων!! Εύκολο ελαφρύ και δροσερό γιαουρτογλυκό με 5 υλικά ότι πρέπει για τις ζεστές μέρες του[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΠΑΓΩΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΜΕ ΧΥΜΟ ΠΕΠΟΝΙΟΥ Το παγωτό πεπόνι είναι μια πολύ ξεχωριστή και δροσιστική γεύση παγωτού. Δεν το συναντάμε πολύ εύκολα στα παγωτά εμπορίου αλλά[...]
Πηγή: icecream.turborecipes.comΕκτός από ξινόμηλα ψητά με ξερά σύκα, σταφίδες, ξηρούς καρπούς και γλυκό κρασί, προσπαθώ να μην έχω άλλα γλυκά στο σπίτι, ώστε να αποφεύγουμε τους πειρασμούς.[...]
Πηγή: bostanistas.grΥΛΙΚΑ ΓΙΑ 4 ΑΤΟΜΑ 1 φακελάκι ζελατίνα σε σκόνη (2 1/4 κουταλάκια), 1 φλ. κρέμα γάλακτος, 1/3 φλ. ζάχαρη, ½ κουταλάκι κοπανισμένη μαστίχα (σε σκόνη), 2 φλ.[...]
Πηγή: xrysessyntages.comCreme brulee ελαιόλαδου, ορχιδέα στον ατµό: Μια τελευταία, προχωρημένη δημιουργία του Carlo Cracco, μια πλούσια, βελούδινη μεσογειακή creme brulee με το[...]
Πηγή: athinorama.gr/umami