σουτζουκακια σμυρνεικα δρισκας | μερεντα ντουκαν | λουκανικοπιτα αργυρως | ντιπ γιαουρτιου με δυοσμο | ντολμαδες με κιμα αργυρω | κεικ cook time | μπαρες δημητριακων με καρυδα | κεικ με καρυδα νηστισιμο
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις λεβαντα

Βρέθηκαν 88 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ


ΛΙΚΕΡ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ ♦♦ LIQUORE DI ROSA[...]

ΛΙΚΕΡ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ Ενα αρωματικότατο λικεράκι, που φτιάχνεται με τα πέταλα απο τα τριαντάφυλλα. Και βέβαια τα πιο κατάλληλα είναι τα πέταλα της εκατόφυλλης[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ  ♦♦  LO ZUCCHERO LIQUIDO

ΥΓΡΗ ΖΑΧΑΡΗ Ακόμη ένα πολύ χρήσιμο υλικό για τις συνταγές ζαχαροπλαστικής είναι καί η λεγόμενη υγρή ζάχαρη. Η υγρή ζάχαρη είναι υδατικό διάλυμα ζάχαρης με[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ ♦♦ CONFETTURA DI FICHI D'[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΦΡΑΓΚΟΣΥΚΟ Οπως είχα γράψει και πέρισυ που είχα φτιάξει το λικέρ φραγκόσυκο , τα φραγκόσυκα στα μέρη μας δεν είναι πολύ συνηθισμένα. Πέρισυ τα[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ ♦♦ CONFETTURA[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΦΛΟΥΔΕΣ ΑΠΟ ΚΑΡΠΟΥΖΙ Οικονομία και ανακύκλωση, στο πνεύμα της δύσκολης εποχής που περνάμε, ακόμη και οι φλούδες απο το ζουμερό καρπούζι μπορούν να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ ♦♦ MARMELLATA DI[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΕ ΑΓΡΙΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΑ Υπέροχη γλυκόξινη μαρμελάδα βατόμουρο με καταπληκτικό ρουμπινί χρώμα! Φέτος το καλοκαίρι μετακινηθήκαμε ελάχιστα, αλλά απο πέρισυ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
RUMTOPF : ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ ♦♦[...]

RUMTOPF ΤΟ ΛΙΚΕΡ ΤΩΝ ΤΕΣΣΑΡΩΝ ΕΠΟΧΩΝ Rumtopf στα γερμανικά σημαίνει "κατσαρόλα με ρούμι". Το rumtopf είναι αρχικά ένας τρόπος για να συντηρηθούν κατά τους[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΑΜΩΜΟ ♦♦[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ ΜΕ ΠΕΡΓΑΜΟΝΤΟ ΚΑΙ ΚΑΡΔΑΜΩΜΟ Ακόμη μια εποχική μαρμελάδα. Τα καροτάκια την άνοιξη είναι φρέσκα και λαχταριστά, ενώ μπορείτε να βρείτε ακόμη[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ  ♦♦  KURKUBI'NIA

ΚΟΥΡΚΟΥΜΠΙΝΙΑ Ενα ευκολο σιροπιαστο γλυκακι με αστειο ονομα, που, εμας τους μεγλαυτερους σε ηλικια, μας θυμιζει τα παιδικα μας χρονια. Υλικα : 500 gr φυλλο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ  ♦♦  CONFETTURA DI NESPOLE

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΜΟΥΣΜΟΥΛΟ Φέτος ήταν απο τις χρονιές που οι δύο μουσμουλιές μας ήταν κατάφορτες απο φρούτα, ευμεγέθη, ιδιαίτερα γλυκά και ζουμερά. Αν προσθέσετε και[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΡΟΜΗΛΟ // CONFETTURA DI PRUGNE[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΟΡΟΜΗΛΟ Κορόμηλα, εμείς τα λέμε ερίκια αλλά και αβράμπουλα, ένα γλυκόξινο φρούτο σε διάφορες χρωματικές ποικιλίες που δεν το βρίσκουμε και πολύ[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ ♦♦[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΡΟΔΑΚΙΝΟ ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΒΑΝΙΛΙΑΣ Υλικα : 1 kg ωριμα ροδακινα (γιαρμαδες), 350 gr ζαχαρη καστανη απο ζαχαροκαλαμο, 1/3 κουταλακι του γλυκου πηκτινη φρουτων,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ // MARMELLATA DI[...]

ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΕΣΠΕΡΙΔΟΕΙΔΩΝ Λατρεύω τις μαρμελάδες των εσπεριδοειδών και αυτήν την εποχή μπορούμε ακόμη να βρούμε σχεδόν όλα τα είδη τους. Επειδή μου αρέσει να[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ ♦♦ KYDONOPASTO (GELATINA DI MELE[...]

ΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ Ενα κλασσικο γλυκακι των παιδικων μας χρονων, απο αυτα που εφτιαχναν οι νοικοκυρες με απλα υλικα, οταν δεν υπηρχε η υπεραφθονια των συσκευασμενων[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ ♦♦ MUSTOKULURA (BISCOTTI[...]

ΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ Υπεροχα κουλουρακια με την γευση του μουστου και το αρωμα των μπαχαρικων. Υλικα : 1 φλυτζανι τσαγιου μουστο ή πετιμεζι , 1 φλυτζανι[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΛΕΜΟΝΙ ♦♦ MARMELLATA DI[...]

Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΛΕΜΟΝΙ! Οχι, ο τίτλος αυτής της ανάρτησης δεν είναι υπερβολικός! Είναι πραγματικά η καλύτερη μαρμελάδα λεμόνι που μπορείτε να φανταστείτε,[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
Η ΑΘΗΝΆ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ!

Η ΑΘΗΝΆ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ Πολλοί απο εσάς γνωρίζουν την γλυκύτατη Αθηνά Πάνου, μέσα απο το blog της, το Sugar Buzz . Εγω είχα την τύχη να την γνωρίσω απο κοντά[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr
MARRONS GLACES  ♦♦  MARRONI GLASSATI

MARRONS GLAC ES (ΜΑΡΟΝ ΓΛΑΣΕ) M arron glacé (μ αρόν γκλασέ η σωστή προφορά και όχι μαρόν γλασέ όπως συνθίζεται...), δηλαδή γλασσαρισμένο κάστανο, υπέροχο[...]

Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy