Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 45 συνταγές
Tres leche , όπως λέμε «τρία γάλατα». Κι αυτό, γιατί το διαφορετικό αυτό γλυκάκι, δεν είναι τίποτα άλλο από ένα ανάλαφρο, μπορώ να πω αέρινο κέικ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΔύσκολο σαββατοκύριακο, εύκολο γλυκάκι. Πάντα το να φτιάξω ένα κέικ μου φαινόταν φάρμακο για πολλά πράγματα. Έχεις νεύρα; Κλείσου στην κουζίνα, φτιάξε ένα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚι άλλο παγωτάκι…. Τελείως διαφορετικό. Ούτε παγωτομηχανές, ούτε εξεζητημένες γεύσεις, ούτε τίποτα. Δεν είχα σκοπό να σας το δείξω, αλλά να… κάτι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλό μήνα! Ο Σεπτέμβρης είναι όμορφος μήνας. Από τους πιο όμορφους. Ο καιρός κρατάει ακόμα και μας επιτρέπει μικρά διαλείμματα μακριά από την πόλη, στη θάλασσα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλημέρα αγαπημένοι! Θέλετε σήμερα να δοκιμάσετε κάτι πιο παιχνιδιάρικο; Ένα σνακ "γλυκό σαν μέλι", μία μπάρα δημητριακών που θα ενθουσιάσει τα πιτσιρίκια σας[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΕ τώρα, γίνεται μια μελαχρινή να μιλάει για blondies; Ναι, θα το τολμήσω... Γιατί η ζωή θέλει ισορροπία. Άσπρο και μαύρο, τάξη και αταξία, γλυκό και αλμυρό,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝα' μαστε λοιπόν πάλι εδώ, κανονικά πια, με τις συνταγές, με τις φωτογραφίες, τις φλυαρίες (μου) και με πολύ πολύ όρεξη για νέες δημιουργίες. Στη σύντομη (?)[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαταρχήν, και πριν αρχίσω να σας λέω για αυτήν την τούρτα, θέλω μέσα από την καρδιά μου να σας ευχαριστήσω, τόσο για τις πολύ γλυκιές σας ευχές για τα γενέθλια[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, αυτός είναι τρόπος να ξεκινάει μία εβδομάδα. Είναι ηλιόλουστη; Το κίτρινο του ήλιου πηγαίνει σετ με το κίτρινο του λεμονιού. Είναι συννεφιασμένη, ή ακόμα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣτο σπίτι μου φτιάχνονται πολλά κέικ. Τουλάχιστον ένα κάθε εβδομάδα. Σιγά την έκπληξη θα μου πείτε, δεν το είχαμε καταλάβει. Η έκπληξη αγαπημένοι μου είναι πως[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣήμερα δεν έχω να πω πολλά πράγματα..... Δεν προλαβαίνω κιόλας... Μετά από ένα σαββατοκύριακο που κύλησε αρκετά ξεκούραστα, που περιελάμβανε μέχρι και έξοδο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΘα ξεκινήσω τη σημερινή ανάρτηση γνωστοποιώντας έναν βασικό κανόνα που έχω στη ζαχαροπλαστική. Οι ξηροί καρποί, και ειδικά τα καρύδια, δεν έχουν καμία θέση[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΑυτά τα μπισκότα ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά (ούτε καν με την πρώτη μπουκιά). Από τη στιγμή που τα είδα στη σελίδα 53 του βιβλίου της Αθηνάς Πάνου[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΗ ώρα άλλαξε, ο Μάρτιος φεύγει και τα μανάβικα και οι λαϊκές αγορές έχουνε γεμίσει φράουλες. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς, εγώ αυτό πάντως το λέω άνοιξη! Μπορεί ο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΌταν ο τίτλος μιας συνταγής που σου έγραψε κάποιος σε ένα τετράδιο είναι "κρέμα σοκολάτας για τούρτες, τάρτες ή λοιπές γουρουνιές", σε προδιαθέτει ανάλογα...[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧρόνια πολλά!!! Σήμερα θα είμαι σύντομη, γιατί η μέρα δε θέλει φλυαρίες και μακροσκελείς συνταγές και αναρτήσεις. Σήμερα απευθύνομαι σε σένα που, όπως κι εγώ,[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝαι, γεια σας.... Να' μαι κι εγώ... Είπα να μπω λίγο στο παρατημένο blogοσπιτάκι μου να ξαραχνιάσω... Πόσο ακόμα να μπαίνει κανείς και να βλέπει αυτές τις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΝομίζω ότι με την προηγούμενή μου ανάρτηση, τη μαρμελάδα σύκο "έκλεισε" κατά κάποιο τρόπο ο κύκλος με τις καλοκαιρινές συνταγές, και ανοίγει ένας άλλος, με πιο[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΠριν από μερικές εβδομάδες, χαζεύοντας ελληνικά και ξένα food blogs έπεφτα συνέχεια πάνω σε συνταγές και φωτογραφίες από πασχαλινά μπισκότα. Έλεγα λοιπόν από[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΧριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά! Εύχομαι να περάσατε όλοι καλά και να φάγατε καλύτερα! Εμείς πάντως τα καταφέραμε και τα δύο, όσο κι αν ο καιρός προσπάθησε να[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι κάπως έτσι φτάσαμε και στη Μεγάλη Εβδομάδα...... Μου αρέσουν αυτές οι μέρες. Έχουν κάτι το ξεχωριστό. Αρκεί να σε αφήνει και η καθημερινότητα να τις[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαι μετά από μία εβδομάδα (τουλάχιστον) γεμάτη καρδούλες, τριαντάφυλλα, ροζ και κόκκινο παντού, και σοκολάτα, αλλά πολύ σοκολάτα, ώρα να επιστρέψουμε στους[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΣτο ψυγείο μου τον τελευταίο χρόνο πηγαινοέρχεται πολύ γάλα. Το βλαστάρι μου, βλέπετε, πίνει κατα μέσο όρο ένα λίτρο γάλα την ημέρα, πολλές φορές δε, το[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤις τελευταίες μέρες το έχω ρίξει στη μελέτη. Σκέφτομαι, ψάχνω, καταγράφω. Τι; Υλικά και συνταγές, συνταγές και υλικά.... Και μετά δοκιμάζω. Τι κρατάμε και τι[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΤο Σάββατο που μας πέρασε ήταν μία από αυτές τις ημέρες που μπορεί να μην έχεις προγραμματίσει κάτι σπουδαίο για να κάνεις, αλλά τελικά καταλήγεις να περνάς[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grChristmas mode: on. Εντάξει, μπορεί ο καιρός να μην ταιριάζει απόλυτα, αλλά και ποιος του δίνει σημασία; Φέτος νομίζω ότι το βλέπω πιο έντονα από κάθε άλλη[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grWorld baking day χθες, και φυσικά δεν θα μπορούσα να μην το δω σαν μια ευκαιρία να ψήσω κάτι. Και μια και στα δικά μας έχει επικρατήσει ως η Παγκόσμια Ημέρα[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grΚαλή Χρονιά! Ήρθε το 2014, και ελπίζω σιγά-σιγά να φέρει σε όλους όσα καλά επιθυμούν, κι ακόμα περισσότερα! Προσωπικά θα ήθελα να είναι μια ήρεμη χρονιά, κι αν[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.grγλυκάω γλυκάς γλυκάει γλυκάμε γλυκάτε γλυκάνε Όχι, δεν κάνουν πουλάκια τα μάτια σας, μόλις διαβάσατε τον ενεστώτα του ρήματος «γλυκάω». Τι; Δεν[...]
Πηγή: myblissfood.blogspot.gr