Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΔΩΝΙΑ: Σε μία κατσαρόλα βάζουμε όλα τα υλικά μαζί και την τοποθετούμε στη φωτιά έως ότου αρχίσει να βράζει. Κατεβάζουμε από τη φωτιά,[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΣΤΑΝΟ Ειναι λιγο μπελαλιδικο να καθαρισεις τα καστανα, ειδικα αν πετυχεις αυτα που δεν βγαινει ευκολα η εσωτερικη τους φλουδα... Απο την αλλη ειναι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΣε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το καλοκαιρινό φρούτο για όλο τον χειμώνα. Γι'[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα!! Ελπίζω να είστε καλά και να σας βρίσκει ο Φλεβάρης υγιείς, με ανεβασμένη διάθεση και κέφι για να υποδεχθείτε ένα ακόμη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΤο Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στον Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤο Pan Pepato της Ούμπρια, που παραδοσιακά φτιάχνεται τη μέρα αυτή, έχει σίγουρα τις ρίζες του στο Μεσαίωνα, αν όχι και παλιότερα. Είναι μέρος από τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤώρα είναι η εποχή του περίπατου στην εξοχή. Έπαψε η ζέστη και δεν άρχισε το κρύο, ο ήλιος είναι γλυκός και ο αέρας φρέσκος κι ελαφρύς... Εδώ γύρω η άγρια[...]
Πηγή: bostanistas.grΤα αμύγδαλα δεν προορίζονται μόνο για τα γλυκά, έγραφα τις προάλλες. Σήμερα περιγράφω το πώς από τσάγαλα μετατρέπονται, χωρίς να βγάλουν το περίβλημά τους, σε[...]
Πηγή: bostanistas.grΟι δυνατότητες και οι εναλλακτικές που σου δίνει ένα φρούτο είναι ανυπολόγιστες! Αλήθεια... φανταζόσουν ποτέ πως θα απολάμβανες τα σύκα ποσέ, με γλυκό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΚαι καλές διακοπές! Φτάσαμε κιόλας στα μισά του Αυγούστου. Της Παναγιάς μεθαύριο, και διάλεξα μια από τις καλύτερες -κατά τη γνώμη μου-συνταγές της κρητικής[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΚαλησπέρα και καλό μήνα έστω και μια ημέρα αργότερα! Ας ελπίσουμε, τουλάχιστον, ότι αυτός ο μήνας θα είναι καλύτερος κι όχι μόνον όσον αφορά στον καιρό (ακόμη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΞερά σύκα με δύο τρόπους: Ολόκληρα και ανοιγμένα Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΔεδομένο 1ο: Η αγαπημένη μου μπιγκόνια (ή βιγόνια) έχει έρθει απ’ τον φθινοπωρινό σπετσιώτικο κήπο της φίλης μου της Ιωάννας. Τρία κομμένα κλαριά ήταν[...]
Πηγή: pandespani.comΓλυκό ταψιού που μοιάζει στον μπακλαβά απο τα χεράκια της γιαγιάς. Τι χρειαζόμαστε: 1 πακέτο φύλλο κρούστας 250 γρ. βούτυρο μία φλυτζάνα ανύγδαλα άσπρα (χωρίς[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΒΑΣΗ: Τρίβουμε στο blender τα μπισκότα και τα ανακατεύουμε μαζί με το λιωμένο βούτυρο. Στρώνουμε το μείγμα σε ένα τσέρκι διαμέτρου 20 εκ. και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΣυνταγή 1η : Ρετσέλι Κυδώνι Η συνταγή αυτή είναι της γιαγιάς μου και την συνήθιζαν στην Πόλη. Το Ρετσέλι είναι σαν μαρμελάδα στη γεύση και σαν πολύ πηχτό[...]
Πηγή: greekmasa.grNEW YORK CHEESECAKE Το τσίζκεϊκ, αν και το όνομα του ακούγεται εξαιρετικά τρέντυ, είναι ένα γλυκό με αρχαίες ρίζες, που φτάνουν μάλιστα μέχρι την πατρίδα μας.[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑν η ζωή ήταν φράουλα, θα ήταν ζουμερή, λαχταριστή και με μια δόση τσαχπινιάς -είπε η Δάφνη (που λατρεύει τη γεύση του σαρκώδους καρπού και βρήκε στην τάρτα[...]
Πηγή: pandespani.comΈνα γαλακτομπούρεκο που είναι χάρμα οφθαλμού! Ευπρόσδεκτο δώρο! Υλικά 8 -10 φύλλα κρούστας βούτυρο κερκύρας για το άλειμμα Κρέμα 1κιλό γάλα πλήρες 6[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.gr250 γραμ. ψωμί μπαγιάτικο, σε κύβους 8 κ.σούπας ελαιόλαδο 3 σκελίδες σκόρδο λιωμένες 2 φύλλα δάφνης 450 γραμ. σφιχτές ντομάτες, ξεφλουδισμένες και τριμμένες[...]
Πηγή: cookpad.com/grΚαλημέρα, καλό μήνα και καλή εβδομάδα!! Ελπίζω να είστε καλά και να σας βρίσκει ο Φλεβάρης υγιείς, με ανεβασμένη διάθεση και κέφι για να υποδεχθείτε ένα ακόμη[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr