Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 80 συνταγές
Ας ξεκινήσουμε τη σημερινή ανάρτηση με μερικές αναπνοές και ασκήσεις αυτοσυγκέντρωσης. Πιστέψτε με, θα χρειαστούνε! Και για μένα που θα γράψω ένα ολόκληρο[...]
Πηγή: sundayspoon.blogspot.grΓια 4-6 άτομα 2 ξυλάκια κανέλας 500 ml κόκκινο κρασί 6 αχλάδια 200 γραμμάρια ζάχαρη Για την κρέμα 2 κουταλιές της σούπας ζάχαρη άχνη λίγη τριμμένη κουβερτούρα[...]
Πηγή: sidagi.gr1 1/4 φλιτζάνι αλεύρι 1 κουταλιά της σούπας ζάχαρη 125 γρ. κρύο ανάλατο βούτυρο, κομμένο σε μικρούς κύβους 2 κουταλιές της σούπας παγωμένο νερό 1/4 φλιτζανιού[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΥλικά: 1 φύλλο σφολιάτας 1 κιλό αχλάδια κομμένα στα 8 3 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. ζάχαρη 2 κ.σ. βούτυρο ελάχιστο αλάτι Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι βάζουμε τα αχλάδια,[...]
Πηγή: ditucook.blogspot.grΞέρω καλά πως τα γλυκά έχουν δώσει τα "ρέστα" τους στις κουζίνες όλων σας. ΄Όσο μου επέτρεπε ο χρόνος, έχω περάσει απ' όλα τα αγαπημένα μπλοκόσπιτα, έχω[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΌχι πως χρειάζονται λόγοι ιδιαίτεροι, οι υπερ-λάτρεις των κέικ είμαστε ικανοί με την πιο μικρή λιγούρα να θυμηθούμε συνταγές επί συνταγών ή να σκαρφιστούμε[...]
Πηγή: bostanistas.grΗ ανάποδη τάρτα που καραμελώνει τα φρουτάκια σου και θα την ξεκινήσεις εύκολα και γρήγορα στο... τηγάνι σου. Τρυφερά αχλάδια και ζάχαρη, πάνω σε ένα τραγανό[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΓια την αμυγδαλόπιτα 50γρ. γάλα,120γρ. Ελαιόλαδο,100γρ. Κρέμα γάλακτος,250γρ. Αμυγδαλόψυχα,200γρ. Ζάχαρη,2 Αυγά,100γρ. Αλεύρι,1 κουτ. Γλυκού,Μπέικιν,1 κουτ.[...]
Πηγή: ucook.gr/cookΣκεφτόμουν να φτιάξω μια μηλόπιτα, όμως τα παιδιά μου είχαν αντίθετη άποψη. Μόλις είχαν δει τα σφολιατάκια βουτύρου που είχα φέρει από το σούπερ μάρκετ κι η[...]
Πηγή: mamatsita.wordpress.comΗ σφολιάτα είναι μια εύχρηστη, αφράτη, βουτυράτη ζύμη, που όταν ψήθεί, φουσκώνει και σχηματίζοντας στρώσεις από πολλά τραγανά λεπτά φύλλα. Εκτός από[...]
Πηγή: funkycook.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Βράζουμε τα αχλάδια, καθαρισμένα και ολόκληρα, μαζί με τα υπόλοιπα υλικά για περίπου ½ ώρα. Στραγγίζουμε και τα αφήνουμε να[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 05 Καλοκαίρι 2018 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΥλικά 140 γρ σοκολάτα κουβερτούρα, 2 κρόκους αυγών 3 ασπράδια 120 γρ ζάχαρη 70 γρ αμύγδαλα ψιλοκομμένα 20 γρ ζάχαρη αρωματισμένη με βανίλια[...]
Πηγή: glykesamartiesp.blogspot.gr150 γρ. μέλι 3 αχλάδια, καθαρισμένα και κομμένα στη μέση 1 φύλλο σφολιάτας Για το σερβίρισμα παγωτό βανίλια ή καϊμάκι ή άγλυκη σαντιγί (δηλαδή κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: gastronomos.grΥλικά φύλλο καταΐφι 1 πακέτο (500 γρ.) φρέσκο βούτυρο 250 γρ. λιωμένο σε θερμοκρασία δωματίου φιστίκια Αιγίνης 300 γρ. ελαφρά καβουρντισμένα και χοντροκομμένα[...]
Πηγή: icookgreek.comΥλικά Για την επικάλυψη 5 μικρά αχλάδια 3 φλ. νερό 1 φλ. ζάχαρη βανίλια 2 κουταλιές χυμό λεμονιού λίγες φέτες σύκο ή άλλο κόκκινο φρούτο φύλλα ή τρίμμα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΜία πρωτότυπη και μοναδική συνταγή για μηλόπιτα με βάση από κανταΐφι, και για επικάλυψη, υπέροχο κράμπλ αμυγδάλου. Με μήλα, αχλάδια, σταφίδες, φρέσκο τζίντζερ,[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΣτη διάρκεια ενός καλού δείπνου με παρέα και ειδικά μετά από ένα πλούσιο κύριο πιάτο που συνοδεύεται από ένα μεγάλο κόκκινο κρασί, έρχεται αυτή η στιγμή του[...]
Πηγή: pandespani.comΓια τη βάση 500 γρ. αχλάδια καθαρισμένα και κομμένα σε κομμάτια 1 κ.γ. χυμό λεμόνι 100 γρ. ζάχαρη 1/4 φλιτζ. λικέρ ή κονιάκ 1 πρέζα αλάτι 1 φακελάκι ζελατίνη[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1.300 γραμμάρια αχλάδια χυμός ενός λεμονιού 3 κούπες του καφέ νερό 1.300 γραμμάρια ζάχαρη 1/2 λεμόνι φλούδα ή πράσινο χρώμα ζαχαροπλαστικής (προαιρετικά) 240[...]
Πηγή: cookpad.com/grΗ πανακότα είναι ένα δροσερό γλυκάκι για όλες τις ώρες. Τη φτιάχνουμε εμείς με αγνά υλικά και είναι η καλύτερη λιχουδιά για τα παιδιά μας. Αν προσθέσουμε και[...]
Πηγή: syntagesmamas.grΑν υπάρχει κάποιο ζητούμενο σε αυτό το γλυκό, είναι να χρησιμοποιήσεις πολύ αρωματικά αχλάδια, μια καλή βανίλια και μια κρέμα γάλακτος με όλα της τα λιπαρά,[...]
Πηγή: bostanistas.gr