Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 38 συνταγές
ΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Φεβρουάριο, και φτάσαμε ήδη στην δεύτερη Κυριακή του,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΕΚΑΚΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΟΥ ΜΕ ΚΑΚΑΟ Υλικα : 400 gr αλευρι για ολες τις χρησεις, 1 φακελλακι baking powder, 200 gr βουτυρο, 200 gr ζαχαρη απο ζαχαροκαλαμο, ακατεργαστη,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΑΝΕΒΑΤΑ Μια δικη μου παραλλαγη στα λεγομενα ανεβατα κουλουρακια, που παρασκευαζονται με μαγια. Καθως πρεπει να φρεσκαρω το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ ΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΖΥΜΙ, ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑΣ ΧΙΟΥ Υλικα για το προζυμι : 150 gr φυσικο προζυμι , 150 gr αλευρι δυνατο, 150 ml νερο, 1 κουταλια της σουπας[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗΜΙΓΛΥΚΑ ΣΤΑΦΙΔΟΨΩΜΑΚΙΑ ΜΕ ΚΑΛΑΜΠΟΚΑΛΕΥΡΟ Οταν εφτιαξα τα "κομπακια" με ελιες και λιαστη ντοματα , ειχα υποσχεθει οτι θα επιστρεψω με την συνταγη ζυμης Νο1 της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΟ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠΑΝΦΌΡΤΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Φτάσαμε στην τελευταία συνάντηση με τις φίλες από την όμορφη παρέα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΦωτογραφίες από το μονοπάτι περιμένατε, γλυκά κεράσματα σας φέρνω! Τι να κάνω; Όταν ο υπόλοιπος κόσμος έχει διακοπές εμείς έχουμε δουλειά, άσε που ήταν κι η[...]
Πηγή: oneiropeioio.blogspot.grΠΑΝΦΌΡΤΕ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Πόσο γρήγορα περνάει ο καιρός! Φτάσαμε στην τελευταία συνάντηση με τις φίλες από την όμορφη παρέα των Quanti[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜου ζήτησες να σου φτιάξω το αγαπημένο σου γλυκό. Ήταν σαν να μου ζητούσες να ξαναζήσω εκείνες τις στιγμές. Δεν ήξερες, βέβαια, τι σήμαιναν για μένα εκείνα τα[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΣΙΤΣΕΡΚΊΑΤΑ : ΣΤΕΦΑΝΙ ΜΕ ΤΡΑΓΑΝΑ ΛΟΥΚΟΥΜΑΔΑΚΙΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Μπήκαμε και στον Φεβρουάριο, και φτάσαμε ήδη στην δεύτερη Κυριακή του,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΑΦΡΑΤΟ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΚΑΡΟΤΟ Το πιό αφράτο μπριός που έχω δοκιμάσει ποτέ, φτιαγμένο βέβαια με φυσικό προζύμι. Η έμπνευση ήρθε απο μια συνταγή της[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΟΥΛΟΥΡΑ ΜΠΡΙΟΣ ΜΕ ΜΑΡΜΕΛΑΔΑ ΒΕΡΥΚΟΚΟ ΚΑΙ NUTELLA Αφρατη, μπριοσενια κουλουρα με γεμιση που συνδυαζει την μαρμελαδα βερυκοκο με την νουτελλα. Βεβαια, εγω[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚΥΔΩΝΟΠΑΣΤΟ Ενα κλασσικο γλυκακι των παιδικων μας χρονων, απο αυτα που εφτιαχναν οι νοικοκυρες με απλα υλικα, οταν δεν υπηρχε η υπεραφθονια των συσκευασμενων[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαιρός της αμυγδαλιάς, αλλά εμείς ας χαρούμε τους καρπούς της μ' ένα ωραίο κέρασμα γεμάτο αρώματα, ενώ ταυτόχρονα είναι και νηστίσιμο για να γλυκάνουμε κι'[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΥΠΕΡΟΧΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑΚΙΑ ΛΕΜΟΝΙΟΥ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΟΥ L.MONTERSINO Τα πιο γευστικά, αρωματικά μπισκοτάκια λεμονιού, που λιώνουν στο στόμα! Η συνταγή είναι του μοναδικού[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜΟΥΣΤΟΚΟΥΛΟΥΡΑ Υπεροχα κουλουρακια με την γευση του μουστου και το αρωμα των μπαχαρικων. Υλικα : 1 φλυτζανι τσαγιου μουστο ή πετιμεζι , 1 φλυτζανι[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr120 γρ νιφάδες βρώμης 120 γρ μέλι ελαφρύ (προτιμήστε ανθόμελο ή πευκόμελο) 100 γρ ταχίνι 5 δαμάσκηνα αποξηραμένα κομμένα σε μικρά κομματάκια 2-3 κ.σ. σταφίδες[...]
Πηγή: cookpad.com/gr1,2 κιλά αλεύρι 1 αυγό χτυπημένο Μισή κουταλιά του γλυκού σόδα 1 φλιτζάνι καστανή ζάχαρη 1 φλιτζάνι ανθόμελο Ξύσμα από 2 πορτοκάλια Ξύσμα από μισό λεμόνι 1/4[...]
Πηγή: sidagi.gr ΧΑΛΒΑΣ ΠΟΡΤΟΚΑΛΕΝΙΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ Ο γνωστος σιμιγδαλενος χαλβας, σε δικη μου παραλλαγη, με εντονο αρωμα πορτοκαλιου. Η αναλογια των υλικων ακολουθει[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΠαρά τον ηλιόλουστο καιρό των τελευταίων ημερών, είναι σίγουρο πως είμαστε στο φθινόπωρο και το φθινόπωρο έχει τις δικές του μυρωδιές και αρώματα. Όλα γύρω μας[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.gr