Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 21 συνταγές
Γλυκό που κάνουν στη Σαντορίνη για το Πάσχα Τι χρειαζόμαστε: Για τη γέμιση 2 κιλά ανάλατη μυζήθρα (γίνεται και με ανθότυρο Κρήτης) 2 κιλά ζάχαρη 5 κομπάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500γρ. μυζήθρα 100γρ. στάκα 7-8 κ. σ. αλεύρι για όλες της χρήσεις 7-8 κ. σ. βούτηρο 2 νεροπότηρα γάλα 1/2 κιλο έτοιμο φύλλο το πιο λεπτό που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό την πανέμορφη Ανάφη ένα γλυκό γεμάτο αρώματα... Τι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 1 κιλό φρέσκια μυζήθρα 5 αυγά 1 φλυτζ. σιμιγδάλι ψιλό 1/2 κιλό ζάχαρη 1/2 πακέτο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γλυκό που φτιάχνουμε στην Κρήτη κυρίως το Πάσχα. Δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο «τσίμπημα» Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 25 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr270 γρ αλεύρι γ.ο.χ 1/2 κγ αλάτι 150 γρ τυρι φέτα, τριμμένη (η μυζηθρα) 200 ml χλιαρό νερό 1 1/2 κγ ξηρή μαγιά 1 κγ ζάχαρη 60 ml αραβοσιτέλαιο Οδηγίες 75'[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιά την βάση 75 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη παγωμένη από το ψυγείο 1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600 γρ. ανθότυρο ή ανάλατη μυζήθρα 150 γρ. μέλι 3 αυγά 1 κ.σ. κορν φλάουρ 1/2 κ.γ. αλάτι βανίλια ή ξύσμα λεμονιού για άρωμα Προαιρετικά κανέλα τριμμένη και[...]
Πηγή: cookpad.com/gr250 γρ αλεύρι Ζέας άσπρο ή ολικής 1 κ.γ μπέϊκιν (5γρ) 1/8 κ.γ σόδα 1 αβγό 1/4 κούπα λάδι 1/4 κούπα γάλα 30 σταγόνες στέβια με αναλογία 1/5 ή 25 σταγόνες με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας λάδι 1 αυγό 1 κουτ. σούπας ζάχαρη αρκετό νερό για να γίνει μια μαλακιά ζύμη. ΓΕΜΙΣΗ 700 γρ μυζήθρα γλυκεια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ένας διαφορετικός χαλβάς. Δεν έχει την κλασική υφή και γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 230 γρ. βούτυρο 2 φλ. τσαγιού νερό 8 κ.σ. σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν θέλετε να φτιάξετε κάτι στα γρήγορα χωρίς πολλά υλικά το οποίο να είναι ελαφρύ και νόστιμο. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. μυζήθρα ανάλατη 125 ml κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα Pudding Brezel (πούτηνγκ-μπρέτσελ) είναι ένα αγαπημένο Γερμανικό γλυκό μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Τι χρειαζόμαστε: Για την Ζύμη 300 γρ. Quark[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (αν χρησιμοποιήσουμε αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη γέμιση, προτίμησα να χρησιμοποιήσω ζάχαρη άχνη ώστε να ενσωματωθεί καλύτερα με τη μυζήθρα και να έχω ένα πιο «κρεμώδες» μείγμα. Η ποσότητα ζάχαρης που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 πακετο φυλλο κρουστας 600 γρ. φετα πικαντικη τριμμενη ή 300 γρ. φετα και 300 γρ. μυζηθρα αναλατη 5 αβγα 3 φλιτζ. τσαγιου γαλα 7 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ καιρός επιμένει να έχει καλοκαιρινή διάθεση....σας προτείνω ένα ελκυστικό και ελαφρύ επιδόρπιο, με 'χρώμα' καλοκαιριού! Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμ. μεγάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓλυκό διαίτης, ιδανικό ελαφρύ γλυκάκι για το καλοκαίρι, για αυτές που θέλουν να κάνουν δίαιτα και δεν μπορούν χωρίς... γλυκό. Τι χρειαζόμαστε: Για την βάση: 1[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γλυκό ιδανικό για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. φύλλο σφολιάτα 500 γρ. μυζήθρα 1 ποτήρι ζάχαρη 200 γρ. φρέσκια κρέμα 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr