Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 7 συνταγές
Εύκολο, γρήγορο, χωρίς κόπο, gourmet πιάτο με κλασική φινέτσα και παραδοσιακές ρίζες . Το τραγανό φύλλο καταϊφιού σε συνδυασμό με την βελούδινη υφή της[...]
Πηγή: magiacook.grΗ μελιτζάνα είναι το κύριο λαχανικό της μαγειρικής της Τουρκίας. Από τις μαρμελάδες έως τις σούπες, από το κεμπάπ έως τα μαγειρευτά, χρησιμοποιείται με[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΥλικά καταΐφι: 1 πακέτο (500 γρ.) γραβιέρα Κρήτης: 400 γρ. φέτα: 200 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη Σύρου: 200 γρ. βούτυρο: 250 γρ. παστουρμά: 200 γρ., κομμένο σε[...]
Πηγή: icookgreek.comΠΑΣΤΟΥΡΜΑΔΟΠΙΤΑ ΣΕ ΦΥΛΛΟ ΚΑΝΤΑΪΦΙ Νομιζω οτι η παστουρμαδοπιτα ηταν φυσικο επακολουθο της ανατησης μου για τον παστουρμα ! Πολυ απλη στην παρασκευη της και[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΗ διαδικασία παρασκευής του παστουρμά (σημειώστε την κοινή ρίζα με το παστράμι) ξεκίνησε από τον τρόπο διατήρησης του κρέατος από τους Τούρκους καβαλάρηδες,[...]
Πηγή: greekcook.grΣήμερα περιμέναμε κόσμο για φαγητό. Χτες όμως το χαμε ρίξει στις βόλτες. Που σημαίνει ότι σπίτι δεν είχα ούτε αυγό. Μόνο κάτι ασπράδια από την περασμένη[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΥλικά καταΐφι: 1 πακέτο (500 γρ.) γραβιέρα Κρήτης: 400 γρ. φέτα: 200 γρ. τυρί Σαν Μιχάλη Σύρου: 200 γρ. βούτυρο: 250 γρ. παστουρμά: 200 γρ., κομμένο σε[...]
Πηγή: icookgreek.com