Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 138 συνταγές
ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΜΠΑΒΑΡΟΥΑΖ ΣΟΚΟΛΑΤΑΣ ♦♦ TORTA BAVARESE AI TRE CIOCCOLATI (RICETTA DI L.MONTERSINO), ΕΥΚΟΛΗ ΤΟΥΡΤΑ ΜΕ ΔΥΟ ΣΟΚΟΛΑΤΕΣ // TRANCETTO AI DUE CIOCCOLATI, Τούρτα με δυο σοκολάτες και μπανάνες, Τούρτα με δυο σοκολάτες και μπανάνες, Τούρτα σοκολάτα - μάνγκο, Τουρτα με κρέμα μαύρου Βατόμουρου και Ganache Σοκολάτας
Δροσερή τάρτα πορτοκάλι. Ένα γλύκισμα για όλες τις εποχές. Υλικά: Για την τάρτα: 250 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρμ. βούτυρο παγωμένο 70 γρμ, ζάχαρη[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΓια τσέρκι 24 εκ. 14-16 μομμάτια Για την βάση μπισκότου: 20 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 35 γρμ. μπισκότα γεμιστά, τριμμένα καλά σε σκόνη 30 γρμ. αμύγδαλο[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Μετά από μια υπέροχη Κυριακάτικη εκδρομή, καλό φαγητό, κουβεντούλα, πολύ παιχνίδι και ξέγνοιαστες στιγμές ήρθε και η ώρα της μαμάς![...]
Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.grΠοιος θα πει όχι σε αυτή την ελκυστική συνταγή με σοκολάτα, και πλούσια γεύση καραμέλας. Ξεκινάμε με βάση από ένα λεπτό μπισκότο αμυγδάλου, αρωματισμένο με ένα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grπερισσοτερα Άκης Πετρετζίκης τεύχος 07 Χειμώνας 2018-19 περισσοτερα Χρήσιμα Θερμιδομετρητής Εποχικότητα Μαγειρικά μυστικά Μετατροπές Μετατροπές βάρους[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΤΑΡΤΑ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΕΝΙΑ ΚΡΕΜΑ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ ΚΑΙ ΣΙΡΟΠΙΑΣΜΕΝΑ ΡΟΔΑΚΙΝΑ Την κρέμα αμυγδάλου frangipane (φραντζιπάν) ήθελα εδώ και πολύ καιρό να την δοκιμάσω σε μία[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤι χρειαζόμαστε: Για το κέικ 2 κούπες φαρίνα 1 κούπα κακάο 1/4 κουταλάκι μπέικιν παουντερ 3 βανίλιες 5 αυγά 1/2 κούπας γάλα 1 κούπα βούτυρο 2 κούπες ζάχαρη[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά: Για 4-6 άτομα Για τα marshmallows 6 κουταλιές του γλυκού ζελατίνη σε σκόνη ½ κούπα νερό 1 & 1/3 κούπες ζάχαρη 1/2 κούπα + 1 φλιτζάνι σιρόπι[...]
Πηγή: sidagi.grΦέτος πολλά πράγματα γίνονται μετ'εμποδίων ακόμη και η τούρτα του πλέον γνωστού "πυθαρακίου". Γίνηκε όμως η ώρα και το αποτέλεσμα αξιόλογο και το κυριότερο[...]
Πηγή: marascookrevolution.blogspot.grΤΟ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ Η ιστορία του παγωτού και παράλληλα του σεμιφρέντο χάνεται μέσα στους αιώνες και φτάνει μέχρι την αρχαία Αιγυπτο αλλα και την Ελλάδα, όπου[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥπέροχος συνδιασμός εξωτικών φρούτων, φρέσκα μάνγκο και καρύδα, και επικάλυψη με υπέροχο γλάσο από φρέσκα μάνγκο. Δοκιμάστε αυτή την εξωτική τούρτα. Υλικά: Για[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤΟ ΑΥΓΟ Στην κουζίνα όταν λέμε αυγό, συνήθως εννοούμε το αυγό της κότας. Υπάρχουν βέβαια και αυγά από άλλα είδη πουλιών (στρουθοκαμήλου, πάπιας, χήνας,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΜια πολύ δροσερή και γευστική τάρτα, που γίνεται με αφράτο μπισκότο αμυγδάλου, με πραλίνα φουντουκιού για πρώτη στρώση, υπέροχη μους καραμέλας, και με διάφορα[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΑκόμα μια υπέροχη τούρτα. Black Forest σε μοντέρνο... στιλ. Απλά δοκιμάστε την!! Υλικά: Για το παντεσπάνι: 120 γρμ. ασπράδι αυγών, σε θερμοκρασία δωματίου 140[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΓια τη ζύμη σοκολάτας 125 γρ. βούτυρο 82% λιπαρά 75 γρ. ζάχαρη άχνη 1 δόση βανίλια 35 γρ. αυγά (χτυπάμε ένα αυγό κι έπειτα ζυγίζουμε) Κοσκινισμένα 225 γρ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΦΟΝΤΑΝ ΖΑΧΑΡΗΣ Το φοντάν ζάχαρης, στην ουσία είναι αυτό που όλοι μας ξέρουμε σαν βανίλια υποβρύχιο. Αποτελεί μια βασική συνταγή της ζαχαροπλαστικής και το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΕΚΤΕΛΕΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ Για τη βάση μαρέγκας, μαλακώνουμε τη ζελατίνη σε κρύο νερό. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε τη ζάχαρη, το νερό, το μέλι και τη γλυκόζη, και[...]
Πηγή: glykes-alchimies.grΘα σας πω πώς το κάνω. Βάζω μια ωραία χριστουγεννιάτικη ταινία, φτιάχνω μια κανάτα από τον αγαπημένο μου καφέ φίλτρου, παράθυρα ανοιχτά να μπαίνει φως, το[...]
Πηγή: bostanistas.grΧτες είχε γεννέθλια η γυναίκα του μεγαλύτερου αδελφού μου και με παρακάλεσε να της φτιάξω μια τούρτα. Φυσικά δεν γινόταν να της πώ όχι γιατί πέρα του ότι[...]
Πηγή: royal-coconut.blogspot.grΤΟ ΙΤΑΛΙΚΟ ΠΑΓΩΤΟ ΓΕΝΙΚΕΣ ΟΔΗΓΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΑΓΩΤΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ Το παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΔροσερή τάρτα λεμόνι με γλάσο λεμονιού. Άλλο ένα γλύκισμα για όλες τις εποχές. Υλικά: Για την τάρτα: 250 γρμ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 80 γρμ. βούτυρο[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥλικά Για το ρυζόγαλο: 2 κουταλιές ρύζι για ριζότο, 300 ml γάλα, 1 κουταλάκι εκχύλισμα βανίλιας. Για την πανακότα σοκολάτας: 250ml κρέμα γάλακτος, 165 ml γάλα[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΘα σας πω πώς το κάνω. Βάζω μια ωραία χριστουγεννιάτικη ταινία, φτιάχνω μια κανάτα από τον αγαπημένο μου καφέ φίλτρου, παράθυρα ανοιχτά να μπαίνει φως, το[...]
Πηγή: bostanistas.grΚαλοκαίρι λοιπόν, και η εποχή της φράουλας. Θα φτιάξουμε μία συνταγή τάρτας με φρέσκες μυρωδάτες φράουλες, με κρέμα φράουλας, και επικάλυψη με φράουλες, και[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΥΛΙΚΑ Για το παντεσπάνι 5 αυγά 125 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική 50 γρ. αλεύρι μαλακό 25 γρ. κακάο 50 γρ. κορν φλάουρ Για τη μους μαύρης σοκολάτας 75 γρ. γάλα 150[...]
Πηγή: megatv.com/cookΜία υπέροχη δίχρωμη γευστική τούρτα φτιαγμένη από μένα. Με παντεσπάνι σοκολάτας, με γέμιση σοκολάτας, και μία δεύτερη γέμιση κρέμας πορτοκαλιού. Και τέλος, με[...]
Πηγή: sintagespanos-zaxaroplastiki.blogspot.grΤο παγωτό, είναι ένα παρασκεύασμα της ζαχαροπλαστικής, που φτιάχνεται από ένα μίγμα υλικών, το όποιο από την αρχική υγρή του μορφή μετέρχεται στην στερεή, με[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΕίναι ένα ζελέ ουδέτερο σε γεύση, και το χρησιμοποιούμε για να επικαλύπτουμε ιδιαιτέρως φρέσκα φρούτα για διακόσμηση γλυκών, και να τους δίνει γυαλάδα και[...]
Πηγή: koyzinopagida.blogspot.gr