Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 20 συνταγές
250 γρ αλεύρι Ζέας άσπρο ή ολικής 1 κ.γ μπέϊκιν (5γρ) 1/8 κ.γ σόδα 1 αβγό 1/4 κούπα λάδι 1/4 κούπα γάλα 30 σταγόνες στέβια με αναλογία 1/5 ή 25 σταγόνες με[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500γρ. μυζήθρα 100γρ. στάκα 7-8 κ. σ. αλεύρι για όλες της χρήσεις 7-8 κ. σ. βούτηρο 2 νεροπότηρα γάλα 1/2 κιλο έτοιμο φύλλο το πιο λεπτό που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑπό την πανέμορφη Ανάφη ένα γλυκό γεμάτο αρώματα... Τι χρειαζόμαστε: Γέμιση: 1 κιλό φρέσκια μυζήθρα 5 αυγά 1 φλυτζ. σιμιγδάλι ψιλό 1/2 κιλό ζάχαρη 1/2 πακέτο[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γλυκό που φτιάχνουμε στην Κρήτη κυρίως το Πάσχα. Δεν είναι δύσκολο αλλά θέλει να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο «τσίμπημα» Τι χρειαζόμαστε: Για τη ζύμη: 25 γρ.[...]
Πηγή: cookpad.com/gr270 γρ αλεύρι γ.ο.χ 1/2 κγ αλάτι 150 γρ τυρι φέτα, τριμμένη (η μυζηθρα) 200 ml χλιαρό νερό 1 1/2 κγ ξηρή μαγιά 1 κγ ζάχαρη 60 ml αραβοσιτέλαιο Οδηγίες 75'[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓιά την βάση 75 γρ βούτυρο ή μαργαρίνη παγωμένη από το ψυγείο 1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 φλυτζάνι τσαγιού αλεύρι για όλες τις χρήσεις[...]
Πηγή: cookpad.com/gr600 γρ. ανθότυρο ή ανάλατη μυζήθρα 150 γρ. μέλι 3 αυγά 1 κ.σ. κορν φλάουρ 1/2 κ.γ. αλάτι βανίλια ή ξύσμα λεμονιού για άρωμα Προαιρετικά κανέλα τριμμένη και[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓλυκό που κάνουν στη Σαντορίνη για το Πάσχα Τι χρειαζόμαστε: Για τη γέμιση 2 κιλά ανάλατη μυζήθρα (γίνεται και με ανθότυρο Κρήτης) 2 κιλά ζάχαρη 5 κομπάκια[...]
Πηγή: cookpad.com/grΕίναι ένας διαφορετικός χαλβάς. Δεν έχει την κλασική υφή και γεύση. Τι χρειαζόμαστε: 1 φλ. τσαγιού ζάχαρη 230 γρ. βούτυρο 2 φλ. τσαγιού νερό 8 κ.σ. σιμιγδάλι[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 500 γραμ. αλεύρι 1 κουτ. σούπας λάδι 1 αυγό 1 κουτ. σούπας ζάχαρη αρκετό νερό για να γίνει μια μαλακιά ζύμη. ΓΕΜΙΣΗ 700 γρ μυζήθρα γλυκεια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑν θέλετε να φτιάξετε κάτι στα γρήγορα χωρίς πολλά υλικά το οποίο να είναι ελαφρύ και νόστιμο. Τι χρειαζόμαστε: 250 γρ. μυζήθρα ανάλατη 125 ml κρέμα γάλακτος[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤα Pudding Brezel (πούτηνγκ-μπρέτσελ) είναι ένα αγαπημένο Γερμανικό γλυκό μου και θα ήθελα να το μοιραστώ μαζί σας. Τι χρειαζόμαστε: Για την Ζύμη 300 γρ. Quark[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 250 γρ. μαργαρίνη 500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις ή αλεύρι που φουσκώνει μόνο του 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ (αν χρησιμοποιήσουμε αλεύρι για[...]
Πηγή: cookpad.com/grΓια τη γέμιση, προτίμησα να χρησιμοποιήσω ζάχαρη άχνη ώστε να ενσωματωθεί καλύτερα με τη μυζήθρα και να έχω ένα πιο «κρεμώδες» μείγμα. Η ποσότητα ζάχαρης που[...]
Πηγή: cookpad.com/grΤι χρειαζόμαστε: 1 πακετο φυλλο κρουστας 600 γρ. φετα πικαντικη τριμμενη ή 300 γρ. φετα και 300 γρ. μυζηθρα αναλατη 5 αβγα 3 φλιτζ. τσαγιου γαλα 7 κ.σ.[...]
Πηγή: cookpad.com/grΟ καιρός επιμένει να έχει καλοκαιρινή διάθεση....σας προτείνω ένα ελκυστικό και ελαφρύ επιδόρπιο, με 'χρώμα' καλοκαιριού! Τι χρειαζόμαστε: 200 γραμ. μεγάλα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΈνα γλυκό ιδανικό για αυτούς που προσέχουν τη διατροφή τους! Τι χρειαζόμαστε: 500 γρ. φύλλο σφολιάτα 500 γρ. μυζήθρα 1 ποτήρι ζάχαρη 200 γρ. φρέσκια κρέμα 3[...]
Πηγή: cookpad.com/gr