Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 32 συνταγές
Βασιλόπιτα εύκολα και απλά, Βασιλόπιτα - Αφράτο κέικ, ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΡΙΦΤΗ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ VASSILOPITA (TORTA DI CAPODANNO) per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE, ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑ ΤΡΙΦΤΗ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE ♦♦ VASSILOPITA (TORTA DI CAPODANNO) per i QUANTI MODI DI FARE E RIFARE
ΜΙΚΡΑ ΑΦΡΑΤΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΑ (COLOMBE) Οπως έχουμε ξαναπεί, το πασχαλιάτικο γλυκό ψωμί κολόμπα ( colomba , σημαίνει περιστέρι) είναι για τους ιταλούς το[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΚαι οι γλυκές εκδοχές μου για ψωμάκια στον αρτοπαρασκευαστή, με την ελπίδα ότι κάποιο που θα δοκιμάσετε να σας αρέσει για το πρωϊνό σας ή το κολατσιό των[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grυλικά 650 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα 8-10 πικραμύγδαλα ή 1 κ.σ. υγρό άρωμα πικραμύγδαλου 5 ασπράδια φρέσκων αβγών 2 κ.σ. ανθόνερο για το μείγμα και ένα μπολ για[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΧΙΟΝΟΜΠΑΛΕΣ (ΜΑΡΕΓΚΕΣ ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΟ) Οι χιονόμπαλες είναι υπέροχες μαρέγκες με αμύδαλο, ένα ελαφρύ γλυκάκι, ιδανικό για κέρασμα, που θα σας ενθουσιάσει! Η[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια τα κεκάκια 1 φύλλο κρούστας 10 κοφτές κουταλιές της σούπας βούτυρο 10 κοφτές κουταλιές της σούπας ζάχαρη 12 κ.σ αμυγδαλόψυχα 5 κ.σ. σιμιγδάλι ψιλό 5 κ.σ.[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΟι καλικάντζαροι είναι κοντοί, μαυριδεροί με κόκκινα μάτια, τράγινα πόδια με χέρια τριχωτά σαν της μαϊμούς, σκανταλιάρηδες σαν έφηβοι που μεθάνε για πρώτη[...]
Πηγή: bostanistas.grΤΑ ΑΜΑΡΕΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Στην Ελλάδα όταν λέμε "αμαρέτι" το μυαλό μας πάει αμέσως στα πολυδιαφημισμένα γκοφρετίνια. Η λέξη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤΑ ΑΜΑΡΕΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΌΛΑ για τους QUANTI MODI DI FARE E RIFARE Στην Ελλάδα όταν λέμε "αμαρέτι" το μυαλό μας πάει αμέσως στα πολυδιαφημισμένα γκοφρετίνια. Η λέξη[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΤο φίνο άρωμα του αμυγδάλου φυλακισμένο σε μια δροσερή, πρωτότυπη κι ελαφριά συνταγή από τη Σικελία, όπου η αφθονία του συγκεκριμένου καρπού κάνει τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΜου ζήτησες να σου φτιάξω το αγαπημένο σου γλυκό. Ήταν σαν να μου ζητούσες να ξαναζήσω εκείνες τις στιγμές. Δεν ήξερες, βέβαια, τι σήμαιναν για μένα εκείνα τα[...]
Πηγή: bostanistas.gr750 γρ. βούτυρο(250 γρ.τύπου Κερκύρας,250 γρ.φυτίνη με άρωμα βουτύρου,250 μαργαρίνη) 2 κούπες τσαγιού αμυγδαλόψυχα καβουρδισμένη (με μια κουταλιά καστανή[...]
Πηγή: oisintagestisdespinas.blogspot.grΣας έχει τύχει ποτέ να σας κολλήσει ένα τραγούδι στο μυαλό τόσο βαθιά που να θέλετε να χυμήξετε μέσα και να το τραβήξετε με δύναμη; Ε, αυτό έχω πάθει εδώ και[...]
Πηγή: greekmylittleexpatkitchen.blogspot.grΤο φίνο άρωμα του αμυγδάλου φυλακισμένο σε μια δροσερή, πρωτότυπη κι ελαφριά συνταγή από τη Σικελία, όπου η αφθονία του συγκεκριμένου καρπού κάνει τις[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.gr380 γραμμ. αμυγδαλόψιχα αλεσμένη 220 γραμμ. ζάχαρη 1 πρέζα αλάτι 3 ασπράδια αυγού ασπράδια αυγού 3-4 σταγόνες εσάνς πικραμύγδαλου (προαιρετικά) 100 γραμμ.[...]
Πηγή: argiro.grΠαγωτό παρφέ κρέμα Οι γνώστες της τέχνης του παγωτού θα γνωρίζετε πως το πραγματικό παγωτό "parfait" έχει άλλους κανόνες... Στην πραγματικότητα παρασκευάζεται[...]
Πηγή: lixoudiesmarifanis.blogspot.grΗ συνταγή αυτή, σοκολατένια, ελαφριά και φρουτένια, μας εντυπωσίασε με την υφή, τη γεύση και τα αρώματά της!...Υπέροχο κέικ για τον καφέ, αλλά και για ένα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΑΜΑΡΕΤΤΙ Τα αμαρεττι είναι παραδοσιακα ιταλικα μπισκοτα, με αμυγδαλο με αρωμα πικραμυγδαλο. Είναι αφρατα μπισκοτακια και μπορει να ειναι μαλακα ή τραγανα. Τα[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΥλικά: 250 γραμμάρια αμυγδαλόψιχα 250 γραμμάρια ζάχαρη άχνη 3 ασπράδια αυγών 1/4 κουταλάκι του γλυκού εσάνς πικραμύγδαλου ή βανίλια 1 κουταλάκι του γλυκού[...]
Πηγή: peiragmenessyntages.blogspot.grΣτην Ελλάδα όταν λέμε «αμαρέτι» το μυαλό μας πάει αμέσως στα πολυδιαφημισμένα γκοφρετίνια. Η λέξη όμως είναι ιταλική, σημαίνει[...]
Πηγή: bostanistas.grΑΦΡΑΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑΚΙΑ (COLOMBINE) Οπως έχουμε ξαναπεί, το πασχαλιάτικο γλυκό ψωμί κολόμπα ( colomba , σημαίνει περιστέρι) είναι για τους ιταλούς[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr