κολοκυθοπιτα γλυκια παρλιαρος | σμουθι φραουλα | γλυκο κουταλιου συκο βεφα | σκαλτσούνια με μαρμελάδα | κουλουρακια νηστισιμα παρλιαρος | σταφιδοψωμο βεφας | κολοκυθοκεφτεδες με πατατα
Συνδεση

Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές

Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!

Ξεχάσατε τον κωδικό;

Γλυκα χωρις μυζηθρα λιπος γαρυφαλλο

Βρέθηκαν 13 συνταγές

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΧΕΙ...

ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ...

ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ

Λουκουμάδες μπακαλιάρου

Παράπονο δεν έχετε πιστεύουμε, δώσαμε αρκετές συνταγές για τον μπακαλιάρο που θα πρωταγωνιστεί στο τραπέζι της 25ης Μαρτίου την Κυριακή. Να σας δώσω κι εγώ[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr
Κέικ λιαστής ντομάτας

Ωραίες οι διακοπές, αλλά για τους περισσότερους δυστυχώς τελείωσαν! Επιστροφή λοιπόν στην δουλειά, στο γραφείο. Ε λοιπόν, δεν έρχεται κάποια στιγμή στο[...]

Πηγή: syntageskardias.blogspot.gr

Τάρτα σφολιάτας με ... ό,τι υπάρχει

Καλησπέρα φιλαράκια μου, ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ, και καλώς σας βρίσκω... Βλέπω πως η γειτονιά μας άρχισε να γεμίζει σιγά σιγά, οι αναρτήσεις όλο και πληθαίνουν και ...[...]

Πηγή: kouzinotherapy.blogspot.gr
ΚΟΚΟΡΑΣ ΚΟΚΚΙΝΙΣΤΟΣ ΜΕ ΤΡΑΧΑΝΑ

Τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα παρατηρήθηκε μια τάση προς κατανάλωση προϊόντων "εξωτικών", περίεργων και γενικά ξένων προς τις γευστικές συνήθειες των[...]

Πηγή: shogunkitchen.blogspot.gr
Κάθε κρέας και η μαρινάδα του

Αν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]

Πηγή: mazitafagame67.blogspot.gr
Κέικ αρωματισμένο με λουίζα

Αυτό το καλοκαίρι ήταν καθοριστικό για την εξέλιξη του ξενώνα μας. Μετά από 8 χρόνια λειτουργίας, προχωρήσαμε στο επόμενο βήμα. Φτιάξαμε στο μεσαίο επίπεδο[...]

Πηγή: bostanistas.gr
ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ: Κάθε κρέας και η μαρινάδα του

ΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]

Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.gr
Μία μεξικάνικη φιέστα, μέρος δεύτερο - Οι[...]

...κι αφού είδατε τι ωραία περάσαμε, τι ωραία φάγαμε και τι ωραία ήπιαμε στη μεξικάνικη φιέστα μας, ήρθε η ώρα να σας δώσω και τις συνταγές που σας έταξα...[...]

Πηγή: myblissfood.blogspot.gr
Τα μυστικά του BBQ από τη WEBER και το πιο[...]

Μπορεί να φτιάχνω ζυμαρικά στο χέρι και ψωμιά, να χτυπάω βούτυρο και να ψήνω τέλεια cupcakes, αλλά με το BBQ έχω ελάχιστη σχέση. Βασικά, χωρίς να θέλω να [...]

Πηγή: foodjunkie.eu
Αφράτα ψωμάκια με παρμεζάνα

Καλό μήνα! Ξεκινάει η περίοδος προσμονής και προετοιμασίας για τα Χριστούγεννα. Στο εξωτερικό αυτή η περίοδος λέγεται advent. Έχετε δει στην αγορά που[...]

Πηγή: le-voyage-du-gateaux.blogspot.gr
Χριστουγεννιάτικο Γεύμα

Χριστούγεννα. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες μέρες μέσα σε αυτή την εορταστική περίοδο που είμαστε όλη μέρα σπίτι και μαγειρεύουμε, περιμένοντας κόσμο από το πρωί[...]

Πηγή: greekcook.gr
Παραμονή, με παραδοσιακά κοσμοπολίτικο αέρα

Οι ξακουστοί ανατολίτες παραμυθάδες, έφτιαξαν ένα θαυμάσιο μύθο! Αξεπέραστο! Φάτνη και χιόνια στη καρδιά της Παλαιστίνης Αύγουστο μήνα! Φτωχοί βοσκοί[...]

Πηγή: greekcook.gr
Caponata

Γλυκόξινη Σαλάτα με Μελιτζάνες Υλικά: 750 γρ. μελιτζάνες 500 γρ. κολοκυθάκια 1 βολβός σέλερι μαζί με τα φύλλα του 3 μέτρια κρεμμύδια καθαρισμένα Αγνό παρθένο[...]

Πηγή: xortosyntages.blogspot.gr

Το Cooktime είναι μια μηχανή αναζήτησης συνταγών που βρίσκει συνταγές με ειδικά φίλτρα αναζήτησης όπως υλικά, κατηγορίες και λέξεις-κλειδιά.
Το Cooktime δεν φιλοξενεί συνταγές αλλά links προς site συνταγών. | FAQ | Privacy