Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 13 συνταγές
Καιρος να δροσιστουμε με ένα σπιτικό αναψυκτικό απο βερίκοκα και με τα περισσέυματα φτιάχνουμε μια μαρμελάδα για τον χειμώνα ! Στην ουσία φτιάχνουμε ενα[...]
Πηγή: eri-captaincook.blogspot.grΓια τα φρούτα 2 κούπες φρούτα (π.χ. 5-6 δαμάσκηνα/ροδάκινα/νεκταρίνια/βερίκοκα ή 4-5 μήλα/αχλάδια) 2/3 κούπας ζάχαρη 1 πρέζα μοσχοκάρυδο ή κανέλλα (ανάλογα τα[...]
Πηγή: cookpad.com/grΥλικά Συνταγή & φωτογραφία: Αθηνά Πάνου, Sugarbuzz.gr 225g. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 50g. φουντούκια σε σκόνη 40g. ινδοκάρυδο 90g. ζάχαρη άχνη 1 κ.γ.[...]
Πηγή: mamapeinao.grΕίναι γνωστό ότι τα ροδάκινα προέρχονται από την Κίνα και αργότερα έφτασαν σε άλλα μέρη του κόσμου, το πιστεύετε όμως ότι υπάρχουν περισσότερες από 200[...]
Πηγή: glykesistories.blogspot.grΚαι όταν το καρπούζι σας βγει "μάπα" τι κάνετε; Το πετάτε! Όχι δεν το πετάτε... Το κόβετε σε φέτες, λαμβάνετε και μια φαρδιά κατσαρόλα φροντίζοντας δε, να[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο καλοκαίρι τα φρούτα μας δίνουν ωραίες λύσεις για επιδόρπια ελαφριά από πλευράς θερμίδων, αλλά γεμάτα άρωμα και μεστή γεύση φρούτου. Μια τέτοια τάρτα έφτιαξα[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΈνα απολαυστικό γλυκάκι με τα φρούτα της εποχής! Το ετοιμάζουμε με τραγανό crumble βρώμης και το σερβίρουμε σε κάθε περίσταση. Απολαυστική επιλογή για να[...]
Πηγή: tlife.gr/recipe_main.htmlΤο καλοκαίρι έχει τόση μεγάλη ποικιλία φρούτων, που συχνά δεν ξέρεις τι να πρωτοδιαλέξεις. Μερικά από αυτά δίνουν τις ωραιότερες μαρμελάδες . Το βερύκοκο στην[...]
Πηγή: mikrikouzina.blogspot.grΥλικά 1 νεκταρίνι άγουρο προς ώριμο 2 γουλιές κόκκινο κρασί 1 πρέζα ζάχαρη κανονική η καστανή η ζαχαρίνη για λάιτ εκδοχή 1 πρέζα κανέλα αλουμινόχαρτο Για το[...]
Πηγή: jimdiasrecipes.blogspot.grΣυννεφιασμένο ψυγείου! Άλλο ένα γλυκό στη λογική του εύκολο –γρήγορο-οικονομικό- υγιεινό. Στα γλυκάκια της καθημερινότητας θα το εντάξω κι αυτό ή έστω στα[...]
Πηγή: cretangastronomy.gr2 φλ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1/2 κ.γ. αλάτι 180 γρ. πολύ κρύο βούτυρο κομμένο σε μικρά κομματάκια (μέγεθος μπιζελιού) άχνη ζάχαρη για το άνοιγμα του[...]
Πηγή: argiro.gr