Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 46 συνταγές
κείμενο και φωτογραφίες: Ioli «Πασπαλισμένες με ζάχαρη και ζεστές, αποτελούν ένα εξαίσιο πιάτο. Έχουν μια χρυσή απόχρωση και σε δελεάζουν να τις φας. Λεπτές[...]
Πηγή: pandespani.comΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΥλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! :) Ας ξεκινήσουμε γλυκά την εβδομάδα με μια ακόμη πρόταση για το σχολικό ταπεράκι αλλά και για ένα υγεινό σνακ. Γλυκό, νόστιμο και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ ΣΥΝΤΑΓΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ Ένα πολύ εύκολο και πολύ γευστικό γλυκό με πολλές παραλλαγές που προσαρμόζονται στις γευστικές επιλογές του καθένα. Ειδικά για τη νηστεία[...]
Πηγή: thisauroikouzinas-syntages.blogspot.grΑλεύρι, γάλα, αυγά και βούτυρο είναι τα βασικά υλικά γι' αυτό το λεπτό φύλλο ζύμης που γίνεται στο πι και φι στο τηγάνι. Μια τηγανίτα είναι η κρέπα,[...]
Πηγή: bostanistas.grΦρικασέ Αρνί κοκκινιστό με μακαρόνια στο φούρνο Γκιούλμπασι σε πήλινο Οσομπούκο Κοτόπουλο αλα κρεμ Κοτόπουλο με μπύρα και πορτοκάλι Ψαρονέφρι γεμιστό με[...]
Πηγή: olgascuisine.blogspot.grΗ Λιτσα είναι κορίτσι μάλαμα!!!!!Τα φαγητά της και οι συνταγές της είναι μουρλια!!!! Για να σας το πω με λίγα λόγια,θυμάστε που γυρνούσαμε από το σχολείο και[...]
Πηγή: daddycool2403.blogspot.grΜΑΘΗΜΑ ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣ , Α ν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε[...]
Πηγή: porosnews-sintages.blogspot.grΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! :) Ας ξεκινήσουμε γλυκά την εβδομάδα με μια ακόμη πρόταση για το σχολικό ταπεράκι αλλά και για ένα υγεινό σνακ. Γλυκό, νόστιμο και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΑν και η επιλογή µαρινάδας είναι θέµα φαντασίας και προσωπικού γούστου, φαίνεται πως κάθε κρέας «παντρεύεται» καλύτερα µε ορισµένα υλικά, που[...]
Πηγή: mazitafagame67.blogspot.grο αγαπημένος Bûche de Noël Καλημέρα σας!! Λέω καλημέρα γιατί ξεκινάω πρωί (8.40πμ) τη σημερινή ανάρτηση κι ελπίζω να τη τελειώσω μέχρι το βράδυ!!! Οι[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ Μέτη μας στέλνει κι άλλα tips, που κάνουν την ζωή μας ευκολότερη στην κουζίνα και βοηθούν τα μαγειρέματά μας!!! Κι επειδή η Μέτη μας έχει ετοιμάσει πλούσιο[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌταν ο καλός μου εξέφρασε την επιθυμία του να φτιάξουμε φούρνο με ξύλα στο χωριό, στην αρχή τα έχασα. Λατρεύω το χωριουδάκι μου, αλλά πώς να το κάνουμε??[...]
Πηγή: syntageskardias.blogspot.grΌλα τα παιδάκια είναι πια στα θρανία τους. Και τα δικά μου το ίδιο. Και το μικρό και το μεγάλο, oπότε το πρόβλημα της διατροφής έχει πάρει και πάλι την[...]
Πηγή: aromavanillias.blogspot.grΤο παραδοσιακό τιραμισού περιέχει ένα σύντομο κατάλογο συστατικών: μπισκότα δάχτυλο ( μπισκότα σαβαγιάρ ) , τους κρόκους, τη ζάχαρη, τον καφέ, το τυρί[...]
Πηγή: kouzinoskalismata.blogspot.grΚουραμπιέδες νηστίσιμοι... Ένα πολύ ωραίο γλυκό για την περίοδο νηστείας... Τι χρειαζόμαστε: ΥΛΙΚΑ 2 κούπες ηλιέλαιο 1 κούπα ζάχαρη 1 κούπα μπύρα 1 βανίλια 2[...]
Πηγή: cookpad.com/gr«Tο κάστανο θέλει κρασί και το καρύδι μέλι και το κορίτσι φίλημα πρωί και μεσημέρι» Η καστανιά είναι αυτοφυής στην Ελλάδα Στην Αρχαία Ελλάδα οι[...]
Πηγή: hungryforhungry.blogspot.gr300 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 2 κουταλάκια του γλυκού μπέϊκιν-πάουντερ 1 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1 κουταλάκι του γλυκού ζάχαρη 3 κουταλάκια του[...]
Πηγή: akispetretzikis.comΈνα απίθανο ζελέ, που όταν το κοιτάς, μοιάζει με μπύρα με τον αφρό της. Μια πανεύκολη ιδέα σε 2 παραλλαγές για πάρτυ μικρών και μεγάλων. Συστατικά Στα[...]
Πηγή: mageirikesdiadromes.grΥλικά συνταγής Για το μπακαλιάρο: 600-700 γρ. μπακαλιάρος Για το χυλό/κουρκούτι: 3/4 φλ. τσαγιού μπύρα 2 κ.γ. λάδι 1 αυγό + 1 κρόκος αυγού 1 1/2 φλ. τσαγιού[...]
Πηγή: mageirikikaisintages.blogspot.gr