Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 9 συνταγές
Υπέροχο γλυκό του κουταλιού, να το φας σκέτο, να το φας με καρύδια, να το βάλεις σε παγωτό ή γιαούρτι και να σου τρέχουν τα σάλια! Να το συνοδεύσεις με[...]
Πηγή: magiacook.grphoto: Βαγγελιώ Κασσαπάκη Σήμερα φτιάχνουμε ένα κλασικό κέικ καρότου με γραβιέρα και ξινομυζήθρα ή φέτα, νόστιμο, ελαφρύ και ευκολοχώνευτο, κατάλληλο και για[...]
Πηγή: bostanistas.grΝηστίσιμα αλλά νόστιμα, μυρωδάτα, αφράτα, μπισκοτένια κουλουράκια! Είναι υγιεινά, χωρίς αυγά και πολύ ζάχαρη, με αλεύρι ολικής αλέσεως, ευεργετικό ελαιόλαδο,[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΞερά σύκα με δύο τρόπους: Ολόκληρα και ανοιγμένα Σε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το[...]
Πηγή: cretangastronomy.grΣε ποιον δεν αρέσουν τα αφράτα, σπιτικά κουλουράκια ή ψωμάκια, αλμυρά ή γλυκά; Ειδικά, αν είναι αρωματικά και γεμιστά με Ελληνικό τυράκι; Αποτελούν ένα[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grυλικά 1 φλ. τσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1 κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 φλ.τσ. κατίκι Δομοκού 1 φλ. τσ. γραβιέρα πικάντικη, τριμμένη στο χοντρό τρίφτη 4 αβγά[...]
Πηγή: athinorama.gr/umamiΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΟ μάραθος ή το μάραθο είναι ένα βότανο, ιθαγενές στην περιοχή της Μεσογείου, που μοιάζει με τον άνηθο αλλά έχει εντονότερη γεύση και άρωμα. Ήταν γνωστό και[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΣε όλη την Ελλάδα και κυρίως στα νησιά αποξηραίνουν τα σύκα. Είναι ένας ανέξοδος τρόπος για να διατηρηθεί το καλοκαιρινό φρούτο για όλο τον χειμώνα. Γι'[...]
Πηγή: bostanistas.gr