Συνδεθείτε στο cooktime για να μπορείτε να αποθηκεύετε τις αγαπημένες σας συνταγές
Αν δεν έχετε γραφτεί ακόμη, εγγραφείτε τώρα!
Βρέθηκαν 11 συνταγές
Όπως μαρτυρά και το όνομά του, αυτό το γλυκό γεννήθηκε στο νησί Κάπρι. Ανήκει σε μια μεγάλη κατηγορία κέικ όπου δεν χρησιμοποιείται αλεύρι αλλά αμύγδαλο σε[...]
Πηγή: xrysessyntages.comΗ Πολέντα παραδοσιακά συνδέεται με την Ιταλία. Είναι ένας πηχτός χυλός που γίνεται από μαγειρευμένο, χονδροαλεσμένο καλαμποκάλευρο και έχει μια ήπια γεύση[...]
Πηγή: helengrblog.blogspot.grΤο κολατσιό στο σχολείο αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα γεύματα των παιδιών. Προσφέρει άμεσα ενέργεια και θρεπτικά συστατικά, συμβάλλοντας στην καλή απόδοση[...]
Πηγή: xryses-syntages.grΜΟΣΤ Ά ΤΣΙΟΛΙ ΑΠΟ ΤΗ ΝΑΠΟΛΗ 6 Δεκεμβριου σημερα και η μεγαλη παρεα του Quanti Modi di Fare e Rifare μοσχοβολησε τις γειτονιες με τα απιθανα μοστάτσιολι απο την[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grτο αλεύρι στη ναπολιτάνικη πίτσα, η μαγιά & το αλάτι Καθώς το είδος της ζύμης προσδιορίζει την πίτσα της Παρθενόπης, περισσότερο από κάθε άλλο υλικό -νερό,[...]
Πηγή: pandespani.comΔοκιμάζοντας και μαθαίνοντας για την γλουτένη Τελευταία φορά που χρησιμοποίησα τη λέξη γλουτένη ήταν σε σκραμπλ και κέρδισα λόγω στρατηγικής θέσης καμιά[...]
Πηγή: pandespani.comΤί είναι η γλουτένη; Η γλουτένη είναι πρωτεΐνη του ενδοσπερμίου του μαλακού σιταριού, κριθαριού, βρώμη και σίκαλης, η οποία αποτελείται από τη γλοιαδίνη και[...]
Πηγή: tantekiki.blogspot.grΗ νέα μόδα του Χόλιγουντ, που κερδίζει ολοένα και περισσότερους υποστηρικτές και σταδιακά εξαπλώνεται και στην Ελλάδα είναι η μαγειρική με τεφ ! Τι είναι το[...]
Πηγή: toftiaxa.gr/search/label/Νόστιμες%20δημιουργίεςΤΑΡΤΑ ΜΕ ΓΕΜΙΣΗ ΜΠΡΑΟΥΝΙΣ Σας αρέσουν οι τάρτες και λατρεύετε τα φούλ σοκολατένια μπράουνις? Σήμερα θα σας παρουσιάσω ακόμη μία συνταγή του Luca Montersino ,[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.grΓια πολλούς ανθρώπους το να τρως υγιεινά θεωρείται αγγαρεία. Όταν κατακλύζεσαι από έτοιμα φαγητά, πίτσες, ζυμαρικά, γλυκά και έτοιμα σνακ γιατί να μπαίνεις[...]
Πηγή: featness.gr/diet/recipiesZUCCOTTO, ΕΝΑ ΣΕΜΙΦΡΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΣΚΑΝΗ Ακομη ενα καταπληκτικο παρασκευασμα της παραδοσιακης ζαχαροπλαστικης της Τοσκανης. Εντυπωσιακο στην εμφανιση και θεϊκο[...]
Πηγή: illaboratoriodimmskg.blogspot.gr